Dakraam Plaatsen

Dakraam plaatsen?

Wij plaatsen graag uw VELUX dakraam

Een VELUX dakraam plaatsen = kwaliteit

Bent u op zoek naar meer daglicht op zolder? Dan raden wij zeker VELUX aan, vanwege de kwaliteit van het materiaal en de garantie die het merk biedt. VELUX is al decennia marktleider en heeft vele voordelen. Bij het plaatsen van uw dakraam monteren wij gratis de door u gewenste raamdecoratie mee, zoals rolgordijnen en buitenzonwering. Wij plaatsen dagelijks dakramen, en plaatsen uiteraard ook graag die van u!

Voordelen VELUX dakraam plaatsen

✓ 10 jaar productgarantie (+ onze montagegarantie van 5 jaar)

✓ Ruime productkeuze, eenvoudig te plaatsen

✓ Goede ventilatie, extra daglicht, eenvoudige bediening

Dakraam Plaatsen

Tuimel dakramen

dakraam-plaatsen-tuimel

Dakramen uitzettuimel

Dakraam Plaatsen

Elektrische dakramen

dakraam-plaatsen-elektrisch

velux dakraam plaatsen

Heldere all-in prijzen, zonder onverwachte kosten.

Omdat daglicht heel belangrijk is voor ons welzijn, kijken wij graag met u mee voor een passende oplossing. Zo bieden wij advies voor elke situatie. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden, en brengen wij graag een offerte voor u uit voor de beste optie. Of het nu in Leiden, Amsterdam, Den Haag of Rotterdam is; wij plaatsen graag uw dakraam.

In de meeste gevallen hoeven wij voor het plaatsen van één of meerdere dakramen niet langs te komen, maar hebben wij voldoende aan enkele duidelijke foto’s. Zo kunnen wij u op afstand bedienen, en kunnen wij snel schakelen. Wij staan altijd telefonisch en per e-mail voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

dakraam laten plaatsen

Dakraam plaatsen? Met ons kleine team uit Leiderdorp, opgericht door Quinten de Haas en Luuk Glansdorp (0622649365, luuk@dakraamconcurrent.nl), plaatsen wij nu dagelijks met veel plezier de producten van VELUX. Meer over ons >> 

Wij werken zonder kantoorpand en maken bijvoorbeeld de offertes vanuit huis, zonder personeel. Zo proberen wij onze klanten een concurrerende prijs te bieden.

Als officieel montagepartner van VELUX worden wij elk jaar getraind door VELUX. 

Bent u op zoek naar een professionele partij die snel en vakkundig uw dakraam plaatst? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.