VELUX dakraam plaatsen en vervangen in Haarlem

Is uw dakraam aan vervanging toe of wilt u een geheel nieuw dakraam laten plaatsen in uw zolder? Dan kan DakraamConcurrent u bijstaan. We hebben inmiddels al vele jaren ervaring met allerlei soorten dakraam-installaties. Door deze ervaring hebben wij een hoge klanttevredenheid. Als u woonachtig bent in Haarlem kunt u daarom het beste kiezen voor DakraamConcurrent.

Ook het feit dat wij alleen VELUX dakramen installeren draagt bij aan de hoge mate van blijdschap bij onze eerdere klanten. Hieronder staat beschreven welke soorten VELUX ramen wij aanbieden, de mogelijkheid om uw oude dakraam te laten vervangen en ten slotte wat voor meerwaarde het heeft om uw dakraam aan te schaffen bij een officiële partner zoals DakraamConcurrent.

Onlangs afgeronde projecten in Haarlem

Beschikbare soorten en maten van VELUX dakramen

Er zijn vele soorten en maten van dakramen beschikbaar bij DakraamConcurrent, allen zijn van VELUX om de volgende redenen:

  1. Hoeveelheid licht
    De dakramen uit de nieuwste generatie zorgen voor veel meer daglicht dan bij de oudere generatie, ook hebben VELUX dakramen meer daglicht dan de dakramen van de concurrentie. Het glasoppervlak is namelijk omvangrijk, waardoor het een pretje is om tijd door te brengen op zolder. Hierdoor voelt deze ruimte niet zo donker en kil aan als voorheen. Ook biedt het nu meer mogelijkheid om je zolderkamer te gebruiken als slaapkamer.
  2. Frisse lucht
    De dakramen van VELUX bevorderen de algehele ventilatie in uw huis. Hierdoor verbeterd u tevens ook u levenskwaliteit. Het is bewezen dat een goed geventileerde kamer symptomen als vermoeidheid, hoofdpijn en irritaties (aan bijvoorbeeld ogen) voorkomt. Tevens is VELUX partner van het longfonds, ze strijden samen voor gezonde lucht en gezonde longen.

Bij het kiezen van een VELUX dakraam zijn er een aantal factoren die overwegen moeten worden. Het gaat hierbij allereerst om het type venster. Er zijn namelijk 2 soorten vensters beschikbaar. De eerste, het tuimelvenster, is het standaardvenster en is vrij goedkoop en makkelijk te gebruiken. Door de lage positionering wordt de flexibiliteit bevoordeeld. Daarnaast zijn er dakramen met uitzettuimelvensters beschikbaar. Deze vensters zijn te openen tot een hoek van wel 45 graden, daarnaast kan het 180 graden om zijn as tuimelen. Hierdoor is het uitzicht werkelijk fantastisch. De scharnieren openen boven u hoofd, waardoor u ongehinderd kunt genieten van uw omgeving.

Dan kunt u nog kiezen voor twee soorten materialen, hout of kunststof. Het verschil hiertussen is dat hout op de korte termijn goedkoper is, maar na verloop van tijd wel enig onderhoud nodig heeft. Bij kunststof is dit dan weer tegenovergesteld. Ten slotte zijn er ook een tal van extra opties beschikbaar om uw aankoop helemaal compleet te maken. Denk hierbij aan extra’s als een buitenzonwering of een rolgordijn met verduisterende werking.

De VELUX dakramen zijn beschikbaar in diverse maten tussen de afmetingen 55 x 78 cm en 134 x 140 cm.

Huidige VELUX dakraam laten vervangen in Haarlem

Ook kunnen wij in Haarlem langskomen om uw huidige VELUX dakraam te gaan vervangen. Kijk op onze website naar de omrekeningstabel, zodat u weet welk nieuw type u nodig heeft bij de montage. De prijs van de montageservice hangt af van de afmetingen van het dakraam de te overwegen factoren (die eerder vermeld staan in de tekst) .

De meerwaarde van een officiële VELUX partner

Omdat wij van DakraamConcurrent een officiële partner zijn van VELUX, bent u gegarandeerd van een service met meerwaarde. De VELUX dakramen zijn van onovertroffen kwaliteit. Onze werknemers worden elk jaar door VELUX opgefrist met de benodigde kennis en technieken, waardoor alle montages worden uitgevoerd op een professionele manier, waardoor er volledig aan de richtlijnen van VELUX wordt gewerkt.

Klaar om meer te ontdekken?

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon (085-0606143) of vul het contactformulier in.

Duidelijke all-in prijzen

Zonder onverwachte kosten achteraf

Door VELUX opgeleid personeel

Wij zijn officieel montagepartner

Heldere communicatie

Korte lijnen, klein & persoonlijk bedrijf

Voor uw al lichtkoepels ga naar

Over DakraamConcurrent

Als officieel montagepartner van VELUX helpen wij u graag bij het plaatsen en vervangen van uw dakramen. Wij zijn gespecialiseerd in daglicht-oplossingen en adviseren u graag over de prachtige producten van VELUX.

Contact

Adres: Bedrijvenweg 28, 2351 BC Leiderdorp
Telefoon: 085 - 0606143
E-mailadres: info@dakraamconcurrent.nl
KvK: 72499931

© 2023 Dakraamconcurrent.nl | Wij handelen onder de algemene voorwaarden van de VLOK. Deze vindt u hier | Sitemap