Uw dakraam laten plaatsen of vervangen in Hoofddorp

Kies dan voor de officiële VELUX montage specialist. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen of plaatsen van VELUX dakramen. De nieuwe generatie VELUX ramen is superieur in kwaliteit. Er is geen ander merk dat zoveel naamsbekendheid heeft als VELUX, en terecht! Al decennialang staat VELUX gelijk aan uitstekende kwaliteit. Bij DakraamConcurrent zijn we dan ook trots op het feit dat wij een officieel montagepartner zijn van VELUX.

Met veel plezier hebben wij al vele VELUX dakramen mogen vervangen en plaatsen in Hoofddorp. Wij zijn gevestigd in Leiderdorp, en voor ons is het daarom goed in de buurt. Bekijk hier onze opgeleverde projecten in Hoofddorp.

Onlangs afgeronde projecten in Hoofddorp

Klaar om meer te ontdekken?

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon (085-0606143) of vul het contactformulier in.

Duidelijke all-in prijzen

Zonder onverwachte kosten achteraf

Door VELUX opgeleid personeel

Wij zijn officieel montagepartner

Heldere communicatie

Korte lijnen, klein & persoonlijk bedrijf

Over DakraamConcurrent

Als officieel montagepartner van VELUX helpen wij u graag bij het plaatsen en vervangen van uw dakramen. Wij zijn gespecialiseerd in daglicht-oplossingen en adviseren u graag over de prachtige producten van VELUX.

Voor al uw lichtkoepels

lichtkoepelconcurrent-wit

Contact

Adres: Bedrijvenweg 28, 2351 BC Leiderdorp
Telefoon: 085 - 0606143
E-mailadres: info@dakraamconcurrent.nl
KvK: 72499931

© 2023 Dakraamconcurrent.nl | Wij handelen onder de algemene voorwaarden van de VLOK. Deze vindt u hier | Sitemap