Dakraam laten vervangen Leiden

Oude dakramen vervangen voor VELUX PK06 in Leiden

Voor deze klant mochten wij de twee oude dakramen vervangen voor de nieuwe generatie VELUX ramen. Allereerst hebben we de oude dakramen gedemonteerd. Deze voeren wij voor de klant ook af.

Hiervoor in de plaats hebben onze monteurs de VELUX GGU PK06 geplaatst. Dit raam heeft de afmetingen van 94 cm breed bij 118 cm hoog.

Op de afbeeldingen is te zien dat de oude dakvensters aan vervanging toe waren. De klant heeft gekozen voor de nieuwe kunststof vensters van VELUX, die standaard zijn uitgerust met HR++ veiligheidsbeglazing. Onze monteurs mochten de nieuwe ramen aftimmeren met wit gegrond MDF.

Daarnaast hebben wij de nieuwe ramen uitgerust met de jaloezie van VELUX. Wij werken enkel met de officiële producten van het merk, en bieden 10% korting op de adviesverkoopprijs. Uiteraard monteren wij dit gratis voor u mee, als service. Wij zijn toch al aanwezig en dit nemen wij dan ook graag voor u mee.

Zo heeft de klant twee prachtige nieuwe dakramen, die weer decennia lang mee gaan.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden om uw oude dakraam te vervangen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Als officieel montagepartner van VELUX helpen wij u graag.

Klaar om meer te ontdekken?

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon (085-0606143) of vul het contactformulier in.

Duidelijke all-in prijzen

Zonder onverwachte kosten achteraf

Door VELUX opgeleid personeel

Wij zijn officieel montagepartner

Heldere communicatie

Korte lijnen, klein & persoonlijk bedrijf

Over DakraamConcurrent

Als officieel montagepartner van VELUX helpen wij u graag bij het plaatsen en vervangen van uw dakramen. Wij zijn gespecialiseerd in daglicht-oplossingen en adviseren u graag over de prachtige producten van VELUX.

Voor al uw lichtkoepels

lichtkoepelconcurrent-wit

Contact

Adres: Bedrijvenweg 28, 2351 BC Leiderdorp
Telefoon: 085 - 0606143
E-mailadres: info@dakraamconcurrent.nl
KvK: 72499931

© 2023 Dakraamconcurrent.nl | Wij handelen onder de algemene voorwaarden van de VLOK. Deze vindt u hier | Sitemap