Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn een klein en hecht team, gevestigd in Leiderdorp, dat u graag helpt bij het plaatsen of vervangen van uw VELUX dakraam.

team dakraamconcurrent

Over ons team

 

Na het plaatsen van een VELUX dakraam kwamen wij aan de keukentafel met het idee om hier misschien meer mee te doen, ”omdat het zo’n leuke klus was”.

Zo plaatsen wij met ons kleine team uit Leiderdorp, opgericht door Quinten de Haas en Luuk Glansdorp (0622649365, luuk@dakraamconcurrent.nl), nu dagelijks met veel plezier de producten van VELUX.

Wij werken zonder kantoorpand en maken bijvoorbeeld de offertes vanuit huis, zonder personeel. Zo proberen wij onze klanten een concurrerende prijs te bieden.

Als officieel montagepartner van VELUX worden wij elk jaar getraind door VELUX. 

Wij werken dan ook geheel volgens de richtlijnen van het merk. Verder zijn wij lid van branchevereniging VLOK, en zijn wij aangesloten wij de onafhankelijke geschillencommissie, mochten zich ooit calamiteiten voordoen.

Bent u op zoek naar een professionele partij die snel en vakkundig uw dakraam plaatst? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Officieel partner VELUX

Als officieel montagepartner van VELUX bedienen wij u graag.

Pas achteraf betalen

Geen aanbetaling nodig. U betaalt pas na oplevering.

100% tevredenheidsgarantie

Wij gaan pas weg als u helemaal tevreden bent met onze diensten.