163 klanten geven ons een 9.6 op klantenvertellen

Recensies

Wat onze klanten zeggen op het platform van Klantenvertellen.
163 recensies gevonden Pagina 1/8
 • Erik Voorhout
  9
  Ervaring
  Snelle montage van dakraam. Ziet er strak uit!
  Aanbevelen? Ja
 • Barry Kudelstaart
  10
  Ervaring
  Altijd snel een offerte gekregen, zelfs na meerdere aanpassingen van onze kant. De werkers waren mooi op tijd en gingen gelijk aan de slag. Alles werd goed en duidelijk overlegd en uitgelegd.
  Aanbevelen? Ja
 • Raymond Krommenie
  10
  Ervaring
  Een oud Velux raam is door Dakraamconcurrent vervangen voor een nieuw exemplaar. Dat hebben de heren keurig gedaan, het oude raam is vervangen zonder de omliggende wand te beschadigen en het nieuwe raam is er naadloos in gehangen. Binnen een uur was het klaar.
  Aanbevelen? Ja
 • Rene Worrell ALMERE
  10
  Ervaring
  Zeer super tevreden met ons nieuwe dakraam. 2 vrolijke en ervaren monteurs die weten hoe ze vakkundig een dakraam moet plaatsen. Materiaal en afwerking zijn perfect! Keurig na alle werkzaamheden alles bezemschoon achtergelaten inclusief de trap! en een duidelijke uitleg gekregen over hoe het raam werkt. Ga zeker bij dakraamconcurrent nog mijn andere ramen laten vervangen met de tijd. Kortom ze hebben er een zeer tevreden klant bij!!!
  Aanbevelen? Ja
 • Michel Almere
  9
  Ervaring
  Alles verliep prima van offerte aanvraag naar opdracht en tenslotte de plaatsing Keurig nette vriendelijke monteurs. Werkzaamheden zeer vakkundig uitgevoerd. Laten alles netjes opgeruimd weer achter Zeer tevreden, kortom een aanrader
  Aanbevelen? Ja
 • Peter Hellevoetsluis
  10
  Ervaring
  Een prachtig kunststof Velux raam vervangen, binnen 3 kwartier was alles spic en span, die mannen van de DakraamConcurrent die kunnen er wat van,wij zijn zeer tevreden. Groetjes van Peter en Liza Kooiman.
  Aanbevelen? Ja
 • John Spijkenisse
  9
  Ervaring
  Mijn dakraam is snel en vakkundig geplaatst door twee vriendelijke monteurs. De heren waren netjes op tijd , zijn snel begonnen en waren klaar voordat ik het wist, het oude raam hebben ze meegenomen en de rommel netjes opgeruimd. Dakraamconcurrent is voor mij een goede keus geweest.
  Aanbevelen? Ja
 • Hendrik Almere
  10
  Ervaring
  Op tijd aanwezig, slechts 2 uurtjes werk, prima werk afgeleverd, geen rommel achter gelaten.... Kortom: niets op aan te merken. Mocht er een volgende keer komen: neem ik weer DakraamConcurrent!
  Aanbevelen? Ja
 • Angelique Leiderdorp
  10
  Ervaring
  Ik kreeg snel een offerte. De vragen die ik had werden direct beantwoord. De monteurs kwamen netjes op tijd. Gaven van te voren aan wat we konden verwachten. Vriendelijke jongens! Zeer netjes te werk gegaan en instructies voor het onderhoud. Ik zou jullie iedereen aan bevelen!
  Aanbevelen? Ja
 • Victor Caldas Sassenheim
  10
  Ervaring
  All clear from start, on time and high wuakity
  Aanbevelen? Ja
 • Mark Wijk Bij Duurstede
  10
  Ervaring
  Ik weet dan even niet wat ik aan te merken heb op de dag van plaatsing. Wel een bijzonder positieve ervaring: - proces offerte tot opdracht bijzonder prettig verlopen. Snelle reactie en vooral meedenken in mijn specifieke wensen. - aan begin werkzaamheden duidelijke uitleg van de werkzaamheden die dag - duidelijke uitleg versterken dak constructie - netjes gewerkt en alles opgeruimd - na afronden werkzaamheden netjes uitgelegd hoe alles werktHet ziet er allemaal gewoon heel goed uit!
  Aanbevelen? Ja
 • wilma pollema Rotterdam
  10
  Ervaring
  heb een hele fijne ervaring met dit bedrijf ze hebben super werk geleverd vriendelijke jongens. We hadden alleen pech dat er bij een raam een wespennest zat waardoor niet alle ramen vervangen konden worden in 1 keer. Maar heb alle vertrouwen dat dat ook goed gaat komen. Beste mannen van Dakraamconcurrent ik wij willen jullie nu al bedanken voor het mooie werk wat jullie gedaan hebben. Hopelijk tot snel.
  Aanbevelen? Ja
 • Jamal Nieuw Vennep
  10
  Ervaring
  Op de website kan je snel en makkelijk de prijs uitrekenen, vaak moet je wachten op een een Offerte, maar met Dakraamconcurrent is het duidelijk en transparant.Ze zijn ervaren en kundig, daar hoef je geen zorgen over te maken. Prijs en kwaliteit is goed in verhouding.Wij zijn erg tevreden!
  Aanbevelen? Ja
 • Frank barendrecht
  10
  Ervaring
  De heren van dakraamconcurrent hebben de dakramen netjes geplaatst en ook de afwerking is netjes.Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
  Aanbevelen? Ja
 • Bert Zoetermeer
  10
  Ervaring
  Keurig op tijd en vriendelijk personeel heeft zeer kundig mijn 3 dakramen en vervangen. Na afloop alles keuring opgeruimd opgeleverd. Top
  Aanbevelen? Ja
 • Yvonne Papendrecht
  10
  Ervaring
  Na diverse offertes te hebben aangevraagd bij de DakraamConcurrent uitgekomen. Communicatie was prima. In een halve dag zijn onze dakramen vervangen voor mooie kunststof dakramen en zijn er rolluiken geplaatst. Geen spijt van de keuze om ze door DakraamConcurrent te laten vervangen. Zijn prima monteurs die netjes werken en ook alle rommel netjes opruimen.
  Aanbevelen? Ja
 • Bianca Zoetermeer
  10
  Ervaring
  Kwamen netjes optijd (iets te vroeg zelfs!) en gingen snel aan het werk. Ontzettend snel het raam vernieuwd en wisten wat ze deden. Hebben alles netjes achtergelaten en wisten waar ze het over hadden. Goede prijs ook. Zeker aan te raden
  Aanbevelen? Ja
 • Ben Zoetermeer
  10
  Ervaring
  Keurig op tijd en de rolgordijn is vakkundig geplaatst door zeer aardige medewerkers van het bedrijf.
  Aanbevelen? Ja
 • Ron Haarlem
  10
  Ervaring
  Via de website een offerte aangevraagd voor de vervanging van onze oude velux dakramen. Deze ontvingen wij heel snel. Ook het telefonisch contact met nog wat vragen werd keurig beantwoord. Op de afgesproken dag waren ze mooi op tijd.Een vriendelijk team (ze waren met zijn drieën) heeft snel en vakkundig de dakramen geplaatst. En de boel weer netjes achtergelaten. Ook fijn dat je pas achteraf hoeft te betalen als je tevreden bent.
  Aanbevelen? Ja
 • Bas houten
  9
  Ervaring
  bij ons 2 uk08 ramen vervangen.2 uurtjes werk en alles netjes en schoon achter gelaten en de monteurs zijn ook aardige jongens.
  Aanbevelen? Ja
 1. 1
 2. 2
 3. ...
 4. 7
 5. 8
 6. Volgende
9.6
Gebaseerd op:
163 ervaringen