251 klanten geven ons een 9.5 op klantenvertellen

Recensies

Wat onze klanten zeggen op het platform van Klantenvertellen.
251 recensies gevonden Pagina 1/13
 • Cees Rotterdam
  9
  Ervaring
  Komen afspraken na en geven gevraagd en ongevraagd prima advies
  Aanbevelen? Ja
 • Michel Westzaan
  10
  Ervaring
  Scherpe offerte, prima prijs, snel een afspraak en prima en snel geplaatst.Binnen een paar uurtjes was het oude dakraam verwijderd en de nieuwe geplaatst incl. rolgordijn en hor. Netjes gewerkt, mooi afgewerkt en zeer vriendelijke installateurs.Daarna alles weer schoon opgeleverd en klaar voor gebruik.Zeer tevreden en zeker een aanbeveling!
  Aanbevelen? Ja
 • Işıl HOOFDDORP
  10
  Ervaring
  Everything was perfect, on-time quick, and clean. I will not look for any other company if I need for the next time
  Aanbevelen? Ja
 • Theo Hoogmade
  8
  Ervaring
  Keurig volgens afspraak. Telefonisch contact vooraf lukte niet. Dit was jammer.
  Aanbevelen? Ja
 • Oscar Bik Leiden
  9
  Ervaring
  Snel geplaatst, nette medewerkers. Ruimen alles op en werken netjes..
  Aanbevelen? Ja
 • Jana Bilthoven
  10
  Ervaring
  Snel en netjes gemonteerd en afgewerkt. Top service
  Aanbevelen? Ja
 • Ad Waddinxveen
  10
  Ervaring
  Afspraak is afspraak, werken netjes, goede uitleg over de werking van het dakraam, niets aan op te merken.
  Aanbevelen? Ja
 • Gerie Kudelstaart
  10
  Ervaring
  Wij waren erg blij met DakraamConcurent. De mannen kwamen betrouwbaar over, in een dagdeel hebben ze 3 ramen geplaatst . Hebben alles keurig achter gelaten. Ik zal ze zeker aanbevelen
  Aanbevelen? Ja
 • M Maarse Kudelstaart
  8
  Ervaring
  Je wordt snel, vakkundig en vriendelijk geholpen vooraf per mail maar ook op de plaatsingsdag zelf. Wij zijn heel tevreden en blij met onze drie nieuwe ramen.
  Aanbevelen? Ja
 • Astrid Zoetermeer
  10
  Ervaring
  Keurig op tijd en in de omgang. Prima werk geleverd en alles netjes achtergelaten.
  Aanbevelen? Ja
 • Marco Terlouw Zevenhuizen
  10
  Ervaring
  Volgens mijn vriendin hele erge nette en vriendelijke mensen die hun vak verstaan. Complimenten hiervoor, kom zelf uit de bouw en dit is ook ons streven. Wij zullen je zeker aanbevelen.
  Aanbevelen? Ja
 • Karin Almere
  10
  Ervaring
  Binnen een half uur was mijn dakraam vervangen, raambekleding geplaatst en alles weer netjes opgeruimd en meegenomen. Echt super tevreden. Een volgend raam laat ik zeker weer door de Dakraamconcurrent plaatsen.
  Aanbevelen? Ja
 • Fred Almere
  10
  Ervaring
  Vanaf bestelling tot het plaatsen van 2x dakramen in een woord Toppie. Mannen kwamen geen tijd voor een bakkie gelijk begonnen. Nieuwe dakramen en ouwe dakramen meegenomen zonder de muren te beschadigen waren erg voorzichtig en alles keurig aan geveegd. Had ook aftimmering maar was niet nodig gelijk verrekend met 2x verduistering rol gordijnen met korting nieuwe factuur en klaar. Kreeg de rol gordijnen 1 dag eerder. Een goede reden om weer iets te laten plaatsen door DAKRAAM concurrent. Dank jullie wel voor de goeie service. Mvg Fred
  Aanbevelen? Ja
 • Daniel Leon Gonzalez Leiden
  10
  Ervaring
  I found this company to be very professional and reliable. The quote was reasonable, was easy to arrange an appointment and the installers were friendly and professional. Would certainly recommend them.
  Aanbevelen? Ja
 • Lennert Alphen aan den rijn
  1
  Ervaring
  5 oktober eerste aanvraag gedaan. 6 oktober mail terug gehad om Afspraak te maken om in te komen meten. Daarna niks meer gehoord? Werd gebeld door velux hoe het gegaan was. (16 okt) Verteld geen reactie meer gekregen en werd dezelfde dag weer gemaild door dakraamconcurrent. Alleen begon weer helemaal opnieuw met aanvragen. 23 okt zijn ze langs geweest om in te meten. 26 oktober heb ik extra info gestuurd en een vraag.....Geen reactie van dakraamconcurrent 3 november nogmaals de vraag gestuurd voor offerte en de vraag waarom Ik geen reactie krijg maar heb nog steeds geen reacties meer gekregen. Nu 9 november en ga velux andere montage partner aanvragen. Erg jammer aangezien je hier leest dat ze juist erg goed zijn kwa communicatie...........
  Aanbevelen? Ja
 • Wim Barendrecht
  10
  Ervaring
  Ervaring is top. Communicatie is uitstekend. Aanvragen offerte, planning en plaatsen gingen vlekkeloos. Keurig gewerkt en netjes opgeleverd. Later gebleken kleine beschadiging is prima opgelost. Daarbij duidelijke afspraken over betaling. Wat mij betreft voorbeeld voor hoe het moet.
  Aanbevelen? Ja
 • Marco Rotterdam
  9
  Ervaring
  Wij hebben via de Dakraamconcurrent een SK08 kunststof tuimelvenster laten plaatsen en van het begin tot het eind van het traject kan ik niet anders zeggen dat het super is verlopen. Goede eerlijke prijs, duidelijke communicatie en je word digitaal van alles op de hoogte gehouden. De plaatsing zelf word netjes gedaan door zeer ervaren monteurs die op de afgesproken tijd aanwezig zijn en na plaatsing ook weer alles netjes achterlaten op wat stof na 😉Er is uiteindelijk een prachtig stukje werk afgeleverd en wij zijn zeer tevreden over de verleende service. Compliment aan de Dakraamconcurrent.
  Aanbevelen? Ja
 • Henk Dordrecht
  10
  Ervaring
  Goede uitvoering door twee vriendelijke, nette en terzake kundige monteurs. Dakconcurrent kan zich gelukkig prijzen met zulke medewerkers.
  Aanbevelen? Ja
 • Arend Capelle a/d IJssel
  10
  Ervaring
  Vanaf de offerte tot de afwikkeling alles keurig afgewikkeld zonder problemen
  Aanbevelen? Ja
 • Guillaume Zaandijk
  10
  Ervaring
  Vorige week en nieuw dakraam laten plaatsen door dakraamconcurrent. Snelle en professionele afhandeling. Binnen een uur was de klus geklaard. De werklui hebben alles netjes achtergelaten. Dikke pluim!!
  Aanbevelen? Ja
 1. 1
 2. 2
 3. ...
 4. 12
 5. 13
 6. Volgende
9.5
Gebaseerd op:
251 ervaringen