139 klanten geven ons een 9.5 op klantenvertellen

Recensies

Wat onze klanten zeggen op het platform van Klantenvertellen.
139 recensies gevonden Pagina 1/7
 • Joey Apeldoorn
  10
  Ervaring
  Ervaringen zijn alleen maar positief, goede communicatie voor en tijdens.En een leuk en goed team dat plaatst.Prijs is goed.Een aan te bevelen bedrijf, als wij weer zo iets aanschaffen zal dat bij hun zijn.
  Aanbevelen? Ja
 • Marc Lunteren
  10
  Ervaring
  Zeer tevreden over de service van Dakraamconcurrent.Kort geleden hebben wij 2 grote dakramen laten plaatsen op onze zolderverdieping. Omdat er toch flink wat louche partijen online te vinden zijn besloten wij om een offerte op te vragen bij het toch vrij prijzige (alleen in vergelijking met vage partijen waar je echt niet mee in zee moet gaan) Dakraamconcurrent. Dat het prijzig is kom ik achteraf echter wel op terug, want als ik zie hoeveel uren werk de heren bij ons gehad hebben en hoe netjes zij alles hebben afgewerkt dan was het iedere cent waard.Online zul je zeker partijen treffen die een scherper aanbod kunnen doen, maar we hebben in onze woning al een ouder dakraam dat ooit slecht geplaatst is en dat wil je absoluut voorkomen. Als je met deze partij in zee gaat kun je er gerust op zijn dat alles is zoals je hoopt dat het is.Vanaf de eerste aanvraag is de communicatie soepel en transparant. Je ontvangt heel eenvoudig een duidelijke offerte. Kleine kanttekening is dat voor huizen met een nieuw type dak een meerprijs gerekend van worden omdat de constructie er paar extra aanpassingen vereist. Niet meer dan redelijk aangezien ze ook beduidend meer werk hebben. Dit staat ook duidelijk in de offerte vermeld. Geen verassingen dus.Daarnaast is het ook fijn dat de factuur gewoon achteraf voldaan kan worden als je al een paar dagen van je nieuwe raam hebt kunnen genieten.De heren die bij ons langskwamen waren enorm vriendelijk, goed op tijd en lieten de zolder net zo schoon achter als dat ze die aantroffen. Ook tijdens de plaatsing veel communicatie zodat we precies wisten wat we konden verwachten.Wat betreft de dakramen zelf zijn we super blij. We hoeven niets meer aan de afwerking te doen en alles loopt soepel. Al het afval is ook netjes afgevoerd.Onder aan de streep kan een dakraam een flinke investering zijn, maar je kunt er met deze partij zeer zeker van zijn dat je er ook een hoop plezier van zult hebben.
  Aanbevelen? Ja
 • Van den Top Tiel
  10
  Ervaring
  Online een offerte aangevraagd voor 2 stuks SK08 ramen waar we snel reactie op kregen. Na wat aanpassingen in de offerte akkoord gegeven en binnen een aantal weken geplaatst. De mannen kwamen mooi op tijd en hebben echt keurig werk afgeleverd en alles heel netjes achter gelaten. Echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden!
  Aanbevelen? Ja
 • Ayman Bergschenhoek
  2
  Ervaring
  Ze waren te laat ze hebben geen stukloper in hun busje ze willen geen schoenen hoesje aan ivm tapijt, Opdracht geannuleerd
  Aanbevelen? Ja
 • Marjolein Langbroek Rotterdam
  10
  Ervaring
  Vanaf eerste telefoontje met verzoek om info en advies tot en met plaatsing en afhandelen facturatie perfect. De twee naast elkaar geplaatste grote Velux dakramen zijn echt prachtig en heel netjes afgewerkt. De mannen zijn betrouwbaar, snel met eigenlijk alles, goede communicatie maat bovenal enorm harde werkers die in onze nieuwbouwwoning twee mooie ramen hebben geplaatst.
  Aanbevelen? Ja
 • Peter Hendriksen Maarssen
  10
  Ervaring
  Prettig vakmensen werken goed snel en zeer netjes
  Aanbevelen? Ja
 • Eisso Riedel TER AAR
  10
  Ervaring
  Op 17 maart zijn drie dertig jaar oude Velux dakramen bij mij vervangen. Zeer vriendelijke en een uitstekend op elkaar ingewerkte ploeg klaarde de klus binnen twee uur. Keurig afgewerkt, alles opgeruimd en de oude ramen en frames afgevoerd. Super tevreden!! Ook in de offerte fase steeds zeer snelle en correcte reacties op ,mijn emails.
  Aanbevelen? Ja
 • Alex martens PURMEREND
  10
  Ervaring
  Goede service en ervaren personeel .bij ons twee dakramen vervangen, goed geplaatst en alles netjes opgeruimd.Geweldig.
  Aanbevelen? Ja
 • Maurits Den Haag
  10
  Ervaring
  Bij ons zijn 3 Velux dakramen geplaatst (GGL SK10) geen kleintjes. Ze begonnen met twee man, keurig op de afgesproken tijd aanwezig. Later op de dag nog 3 extra mannen. Alles geplaatst en opgeruimd super. Ook de extra zorg vanuit kantoor (we wilde nog wat extra materialen) is super.Mannen BEDANKT
  Aanbevelen? Ja
 • Frank pronk Waddinxveen
  10
  Ervaring
  Zie boven. Dikke 10!
  Aanbevelen? Ja
 • André Leiden
  10
  Ervaring
  Na de klus van 4 nieuwe velux ramen met elektrische bediening inkl. rolgordijnen. Werd alles perfect ingesteld en alles keurig opgeruimd en zelfs met doekjes schoongemaakt. Zo is verbouwen een feest!
  Aanbevelen? Ja
 • Dirk Haarlem
  9
  Ervaring
  Zeer vriendelijk en deskundig te werk - tegen een scherp tarief!
  Aanbevelen? Ja
 • Mak Grootebroek
  10
  Ervaring
  Door middel van E-formulier direct reactie gekregen met daarbij de gevraagde informatie met prijsberekening en verwachte leverdatum. Na akkoord was het meteen geregeld en zoals gezegd ook gedaan en geen onverwachte kosten erbij. Zeker aan te bevelen!
  Aanbevelen? Ja
 • Peter Perdon de Jonge Nieuwegein
  9
  Ervaring
  Netjes geholpen door 3 mannen voor het plaatsen van een zolderraam. Als keurig opgeruimd en meegenomenEcht een aanrader. Heb het mailadres al aan meerdere bekenden doorgegevenen.
  Aanbevelen? Ja
 • Corrie Montfoort
  9
  Ervaring
  Men is zeer vriendelijk. Zijn netjes op de afgesproken tijd en werken snel en vakkundig. Ruimen alles netjes op en nemen al het afval weer mee terug. Kortom Velux waardig! Ben heel tevreden!
  Aanbevelen? Ja
 • Alexander Heemstede
  10
  Ervaring
  Dit is een geweldig bedrijf! Ons kleine oude dakraampje verloren we gedurende Ciara. Het huis hebben we net gekocht en jammer dat we gelijk deze uitgaven hadden. Maar doordat ze snel konden leveren en installeren is het leed snel vergeten. Een prachtig mooi velux dakraam met veel meer licht en zeer vakkundige plaatsing leverde de eerste storm met naam ons op.Bedankt!!
  Aanbevelen? Ja
 • A. C. Katwijk
  10
  Ervaring
  Makkelijk te contacten, duidelijk. Komen op tijd, installeren vakkundig en snel en laten alles netjes achter alsof er niets is gebeurt. Behalve dat er dan een nieuw dakraam is geïnstalleerd 😊
  Aanbevelen? Ja
 • Matthias Leiden
  10
  Ervaring
  3 dakramen waarvoor de dakconstructie aangepast moest worden vervangen in een dag
  Aanbevelen? Ja
 • Mario Zoetermeer
  9
  Ervaring
  Dat ging snel het plaatsen van 3 dakramen in 2,5 uur. Nette jongens en vriendelijk. Ziet er allemaal keurig uit. Hebben de boel netjes opgeruimd. Voorzien van info over de ramen. Perfect ik ben er blij mee.
  Aanbevelen? Ja
 • Charles Diemen
  10
  Ervaring
  Afgelopen woensdag 12 februari is mijn Veluxraam, na dertig jaar, vervangen. Binnen no time was de klus geklaard. Alles hebben ze keurig nettjes opgeruimd en het oude raam retour genomen. Na de installatie hebben ze ook een korte uitleg en tips over het nieuwe raam gegeven.
  Aanbevelen? Ja
 1. 1
 2. 2
 3. ...
 4. 6
 5. 7
 6. Volgende
9.5
Gebaseerd op:
139 ervaringen