202 klanten geven ons een 9.5 op klantenvertellen

Recensies

Wat onze klanten zeggen op het platform van Klantenvertellen.
202 recensies gevonden Pagina 1/10
 • Familie Röling Reeuwijk
  10
  Ervaring
  Ons dakraam kon niet meer gesloten worden en moest vervangen worden. Normaal is de levertijd 5 á 6 weken. Zolang wilden we niet wachten ivm inbreekgevaar. Het bedrijf had begrip voor de situatie en na 2 weken werd het raam geplaatst. Op de afgesproken tijd kwam 2 man personeel die na 2,5 uur het raam geplaatst hadden. Zoals afgesproken werd na plaatsing netjes achter gelaten. Ook werd er goede voorlichting gegeven over de bediening en onderhoud van het raam. We zijn super tevreden over het contact en personeel van het bedrijf!
  Aanbevelen? Ja
 • Edwin Barendrecht
  9
  Ervaring
  Ik zou zeker een 10 geven, helaas waren er twee afspraken op dezelfde tijdstip gepland. Is goed opgelost, vandaar een cijfer 9.Vakmensen en prijs is gunstiger dan een andere leverancier.
  Aanbevelen? Ja
 • Patrick Capelle aan den IJssel
  10
  Ervaring
  Bij ons is een Velux dakraam van 130x140 cm geplaatst. Het verkrijgen van de offerte had beter gekund als men direct al had bedacht dat dit raam niet via binnenzijde geplaatst had kunnen worden. Dag van plaatsing waren Quinten en zijn mannen keurig op tijd. Ze waren erg aardig, beleefd en kundig. Het dakraam is er vakkundig ingezet en het oude dakraam is netjes afgevoerd. Mocht ik nog een dakraam laten vervangen, kom ik minimaal weer een offerte bij jullie opvragen. Als de prijs dan weer aantrekkelijk is, krijgen jullie zeker de opdracht.
  Aanbevelen? Ja
 • Hans Nagtegaal Wijk Bij Duurstede
  10
  Ervaring
  Wat een goed bedrijf, komen afspraken na, werken snel en netjes, een echte aanrader
  Aanbevelen? Ja
 • Ton.v.Winkel Aarlanderveen
  10
  Ervaring
  Prima ervaring met Dakraamconcurrent.Netjes en op tijd gewerkt, alles nagekomen.
  Aanbevelen? Ja
 • Maureen Haarlem
  9
  Ervaring
  Van offerte tot installatie ging super simpel en snel. Prima service blij met het nieuwe raam. Ook fijn dat alle oude materialen werden meegenomen.
  Aanbevelen? Ja
 • Henk Gouda
  10
  Ervaring
  Niet een van eenvoudigste klussen hebben de monteurs op een zeer nette wijze uitgevoerd.
  Aanbevelen? Ja
 • Hans Den haag
  10
  Ervaring
  De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. De ramen sloten netjes aan op de bestaande betimmering waardoor er geen schilderwerk nodig was. Toen de mannen weggingen was alles aangeveegd. Dank..
  Aanbevelen? Ja
 • Hans Kockengen
  8
  Ervaring
  Na aanvraag van de offerte werd er al snel een offerte opgestuurd. Duidelijk, helder. Vragen werden snel en adequaat afgehandeld.Installatie was snel gepland en geregeld. Het nieuwe dakraam was zo geïnstalleerd en netjes afgewerkt.
  Aanbevelen? Ja
 • A.J. Patist SPIJKENISSE
  10
  Ervaring
  De heren waren keurig op tijd en binnen de twee en een half uur waren de ramen keurig geplaatst. Omdat de verduisteringsgordijnen nog niet geleverd waren door velux werden deze op zaterdag geplaatst. Voor mij zijn dit de vakmensen die je met open armen ontvangt
  Aanbevelen? Ja
 • lia van leeuwen zoetermeer
  10
  Ervaring
  Mijn ervaringen zijn alleen maar positief, zowel de aanvraag en uitvoering ervan alsmede de communicatie naar het project.Ik zou dit bedrijf en zijn medewerkers alleen maar aanbevelen.Ze snel, precies en heel netjes.Alleen maar pluimen.
  Aanbevelen? Ja
 • D Voorhout
  10
  Ervaring
  Vakkundig bedrijf. Alles conform afspraak.
  Aanbevelen? Ja
 • Wim Wijk bij Duurstede
  9
  Ervaring
  De nieuwe VELUX dakramen hebben een mooie uitstraling. De installatie door DakraamConcurrent verliep voorspoedig en vakkundig.
  Aanbevelen? Ja
 • Erik Schönherr Nieuwegein
  10
  Ervaring
  14 aug. 2020 werd mijn Velux dakraam vervangen. Na een uur werken was het al gebeurd. Er werd met drie man heel goed werk verricht. Alles ging perfect .Ze waren er al een kwartier voor de afgesproken tijd. De vloer werd netjes afgedekt en na afloop alles weer goed schoon gemaakt. Het werk van deze mannen is aanbevelenswaardig. Keurig keurig.
  Aanbevelen? Ja
 • Tonie Den Haag
  10
  Ervaring
  Het dakraam van mijn dochter was dringend aan vervanging toe. Snelle ontvangst van offerte en snelle levering en montage door zeer vakkundige en zeer aardige monteurs. Oude dakraam nemen ze mee en voeren ze af. Echt top!
  Aanbevelen? Ja
 • Hennie Hoofddorp
  9
  Ervaring
  Mijn ervaring met dit bedrijf was prima, adres gevonden op internet. Mail contact is prima krijg snel antwoord op de vragen. Afspraak komen ze netjes na en snel en netjes werk afgeleverd.
  Aanbevelen? Ja
 • Jeroen Den Haag
  10
  Ervaring
  Zie bovenstaande in 1 zin. Top!
  Aanbevelen? Ja
 • Roel Sassenheim
  10
  Ervaring
  Drie mannen kwamen het dakraam plaatsen. We hadden een groot dakraam dus er moest een stijger worden opgezet. De hele operatie was binnen drie uur gepiept. De aftimmering is mooi wit gegrond en afgekit. De boel werd netjes opgeruimd. Heel blij met het resultaat!
  Aanbevelen? Ja
 • N Hulsebosch
  10
  Ervaring
  Monteurs waren netjes en correct en oude dakraam werd zeer snel verwijderd en het nieuwe raam geplaatst in een uur tijd! Geen rommel werd achtergelaten en oude dakraam werd ook afgevoerd. Zeer blij met het nieuwe dakraam en zonwering!
  Aanbevelen? Ja
 • Aswin van der Welle Papendrecht
  10
  Ervaring
  Vakkundige jongens, prettig in de omgang. Ze werkten hard en netjes. 2 dakramen in een ochtend vervangen.
  Aanbevelen? Ja
 1. 1
 2. 2
 3. ...
 4. 9
 5. 10
 6. Volgende
9.5
Gebaseerd op:
202 ervaringen