99 klanten geven ons een 9.5 op klantenvertellen

Recensies

Wat onze klanten zeggen op het platform van Klantenvertellen.
316 recensies gevonden Pagina 1/16
 • Pieter Hellevoetsluis
  10
  Ervaring
  Goed geholpen! Heren gaan netjes te werk. Ik zou Dakraam Concurrent zeker aanbevelen.
  Aanbevelen? Ja
 • Jan de Blanken Koudekerk aan de Rijn
  10
  Ervaring
  Keurig en professioneel ons dakraam geplaatst, de vakmensen denken met je mee geven duidelijke uitleg en laten de werkplek geheel schoon achter..
  Aanbevelen? Ja
 • Carolien Aalsmeer
  9
  Ervaring
  Zeer correct personeel ik had de verkeerde buitenmaat besteld maar werd meteen opgelost .
  Aanbevelen? Ja
 • Hans-Hugo Hoevelaken
  10
  Ervaring
  Dakraam op zolder geplaatst door dakraamconcurrent en erg tevreden! Netjes gemonteerd en denken goed mee. Ook had ik aftimmering gekozen maar na overleg zou het veel mooier worden als ik het anders zou afwerken met stucplaten. Advies opgevolgd en het is inderdaad veel mooier zo. Kosten ook netjes van dr factuur gehaald. Jongens hadden ook veel verstand van daken en hoe alles zit, wat er wel en niet kan en alles weer super netjes opgeruimd. Erg blij mee!
  Aanbevelen? Ja
 • Angelique Gouda
  10
  Ervaring
  Vakkundig en snel dakraam vervangen. Verlenen een goede service. Komen afspraken uitstekend na. Topbedrijf!
  Aanbevelen? Ja
 • Enrico Zonneveld Voorschoten
  10
  Ervaring
  Prijs / kwaliteit uitstekend. Rolgordijn kon niet gelijk geplaatst worden. Was nog niet geleverd. Keurig op de hoogte gehouden en enkele dagen later rolgordijn alsnog geplaatst. Daarna hoefde ik pas te betalen.
  Aanbevelen? Ja
 • Edgar Ede
  9
  Ervaring
  Afgelopen week 3 mooie dakramen laten plaatsen van Velux Ze zijn netjes gemonteerd en strak afgetimmerd En alles net opgeruimd en het afval meegenomen. Zeer tevreden over alles
  Aanbevelen? Ja
 • Aad Berkel en Rodenrijs
  8
  Ervaring
  Komen op de afgesproken tijd. Leveren net werk en ruimen alles netjes op.
  Aanbevelen? Ja
 • Benjamin Van Leeuwen Almere
  10
  Ervaring
  Mijn ervaring is met Dakraamconcurrent is een grote prettige ervaring! Goed contact , duidelijke afspraken en nette service! Ongeveer 3 maanden geleden een dakraam besteld om te vervangen. Na een goed gesprek wist ik direct wat me te wachten stond! Alle afspraken gemaakt en die zijn zij ook nagekomen! Ik ben meer dan tevreden met de jonge jongens van Dakraamconcurrent en als ik iemand in mijn omgeving ken die hun dakramen willen vervangen zijn jullie de eerste die ik zal aanraden!
  Aanbevelen? Ja
 • Joke Zoetermeer
  10
  Ervaring
  Dakraam concurrent is afgelopen week bij mij gekomen om een set nieuwe ramen te plaatsen. Het ging sneller dan dat ik had gedacht, en het is uitstekend uitgevoerd. Ik raad het bedrijf zeker aan.
  Aanbevelen? Ja
 • Hans Zevenhuizen
  10
  Ervaring
  Goed contact, snel geholpen en uitstekend uitgevoerd. Ik kan niks anders dan dit bedrijf aan te raden! Dikke 10
  Aanbevelen? Ja
 • Haasnoot Hoofdorp
  10
  Ervaring
  Op de afgesproken dag en tijd kwam dakraamconcurrent voorrijden. Na goed overleg hebben zij het dakraam precies op de juiste plaats gemonteerd, en keurig afgewerkt. Ook de gordijnen en de zonwering zijn professioneel gemonteerd en lopen als een zonnetje. Ook de nazorg en instructie over het onderhoud was zeer keurig. Ik geniet dagelijks van de prachtige lichtinval.
  Aanbevelen? Ja
 • Sanne Amstelveen
  8
  Ervaring
  3 velux ramen snel en netjes geplaatst. We hadden van 1 raam de verkeerde maat besteld, maar dit werd zonder problemen opgelost en 2 weken later alsnog het goede dakraam geplaatst. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!
  Aanbevelen? Ja
 • George Boskoop
  7
  Ervaring
  Hielden ons goed op de hoogte en waren netjes op tijd voor het plaatsen. Achteraf een nette uitleg over de werking.
  Aanbevelen? Ja
 • Matthijs Korteweg Zeist
  10
  Ervaring
  Ik was al een tijd met een andere leverancier bezig voor het vervangen van ons dakraam. Dat ging allemaal erg moeizaam omdat ik niet goed wist wat ik door moest geven m.b.t. maten van het raam, en de communicatie was daar ook slecht. Iets later zag ik een bus van DakraamConcurrent in de wijk, en heb ik de site bezocht. Op de website stonden heel duidelijke meetinstructies. Hierdoor was de afspraak voor het plaatsen snel geregeld. De monteurs gingen goed en snel te werk, en ruimde alles ook weer netjes op nadat ze klaar waren. Al met al een erg goede ervaring.
  Aanbevelen? Ja
 • J.J. Hertstein Rotterdam
  10
  Ervaring
  Betrouwbaar en goed werk geleverd
  Aanbevelen? Ja
 • Diger Moerkapelle
  10
  Ervaring
  Dakraamconcurrent.nl is een voorbeeld van hoe je met klanten om moet gaan. Vooraf duidelijke communicatie en heldere afspraken. Deskundige vakmensen die het dakraam plaatsen, netjes afmonteren en de ruimte weer spik en span achterlaten.
  Aanbevelen? Ja
 • E Timmermans
  10
  Ervaring
  Monteurs werken snel en netjes en ruimen echt alles op, oude dakraam eruit en het nieuwe erin. Keurig overleg over het eventueel vervangen van de reeds aanwezige betimmering. Duidelijke uitleg over de bediening van het nieuwe dakraam en de bijgekomen zonwering.
  Aanbevelen? Ja
 • Michael Culemborg
  10
  Ervaring
  Personeel was zeer vriendelijk en deed hun uitvoering goed. En ze hebben netjes werk geleverd.
  Aanbevelen? Ja
 • Janette Amstelveen
  10
  Ervaring
  2 jonge heren vol enthousiasme aan de slag, en binnen 2,5 uur waren de 2 dakramen inc screens en luxaflex geplaatst alles opgeruimd en meegenomen.klasse ben er erg blij mee,en ga zeker reclame maken voor uw bedrijf.
  Aanbevelen? Ja
 1. 1
 2. 2
 3. ...
 4. 15
 5. 16
 6. Volgende
9.5
Gebaseerd op:
99 ervaringen