ATTENTIE: Beste bezoeker, wij zijn vanaf 24 december tot en met 9 januari gesloten wegens vakantie. U kunt uw vragen of offerte aanvragen naar ons mailen via info@dakraamconcurrent.nl. Wij wensen u een gezond 2022!

71 klanten geven ons een 9.5 op klantenvertellen

Recensies

Wat onze klanten zeggen op het platform van Klantenvertellen.
324 recensies gevonden Pagina 1/16
 • Thea Zaandam
  10
  Ervaring
  Het advies van de installateur zorgde ervoor dat de kosten lager werden. Alles werd direct aangepast en uitgevoerd. Er werd ook erg schoon gewerkt. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.
  Aanbevelen? Ja
 • Ferry Harlaar Purmerend
  10
  Ervaring
  Levertijd en plaatsing binnen korte tijd
  Aanbevelen? Ja
 • T.H. Hellevoetsluis
  10
  Ervaring
  1 dakraam laten vervangen, monteurs hebben goed, snel en net werk geleverd. Complimenten.
  Aanbevelen? Ja
 • L. Put Rotterdam
  9
  Ervaring
  3 Veluxramen laten vervangen , netjes en snel gewerkt mannen!
  Aanbevelen? Ja
 • Nicky Rotterdam
  10
  Ervaring
  Dakramen en materiaal had ik zelf gekocht bij een andere leverancier die incorrecte gootstukken bleek te hebben geleverd. De monteurs van Dakraam Concurrent hebben goed meegedacht en zonder extra kosten de dakramen alsnog razendsnel kunnen plaatsen. Heel erg tevreden.
  Aanbevelen? Ja
 • Gerard Wesselink Den Haag
  10
  Ervaring
  Vanmorgen een dakraam geplaatst en er een vervangen. Ik vond het offerte traject al erg goed geregeld. Duidelijk en snel en met goede afspraken. De plaatsing van de dakramen was zomogelijk nog beter. De ramen zijn echt erg vakkundig en netjes geplaatst. De 10 is dan ook welverdiend is werkelijk niets op aan te merken.
  Aanbevelen? Ja
 • Daniel Katwijk
  10
  Ervaring
  In totaal 4 Velux-vensters laten vervangen en 1 venster nieuw laten plaatsen, allen voorzien van rolluiken op zonne-energie. Dit alles is geplaatst met toewijding. Ook denken de monteurs mee in oplossingen, mochten deze zich voordoen. Erg tevreden over het eindresultaat. Kortom, mocht je twijfel hebben over een betrouwbare partij op het gebied van het plaatsen van dakvensters..... Dakraamconcurrent is zeker aan te bevelen.
  Aanbevelen? Ja
 • Sylvia Dordrecht
  10
  Ervaring
  Hele goede service en alles perfect geplaatst.
  Aanbevelen? Ja
 • Pieter Hellevoetsluis
  10
  Ervaring
  Goed geholpen! Heren gaan netjes te werk. Ik zou Dakraam Concurrent zeker aanbevelen.
  Aanbevelen? Ja
 • Jan de Blanken Koudekerk aan de Rijn
  10
  Ervaring
  Keurig en professioneel ons dakraam geplaatst, de vakmensen denken met je mee geven duidelijke uitleg en laten de werkplek geheel schoon achter..
  Aanbevelen? Ja
 • Carolien Aalsmeer
  9
  Ervaring
  Zeer correct personeel ik had de verkeerde buitenmaat besteld maar werd meteen opgelost .
  Aanbevelen? Ja
 • Hans-Hugo Hoevelaken
  10
  Ervaring
  Dakraam op zolder geplaatst door dakraamconcurrent en erg tevreden! Netjes gemonteerd en denken goed mee. Ook had ik aftimmering gekozen maar na overleg zou het veel mooier worden als ik het anders zou afwerken met stucplaten. Advies opgevolgd en het is inderdaad veel mooier zo. Kosten ook netjes van dr factuur gehaald. Jongens hadden ook veel verstand van daken en hoe alles zit, wat er wel en niet kan en alles weer super netjes opgeruimd. Erg blij mee!
  Aanbevelen? Ja
 • Angelique Gouda
  10
  Ervaring
  Vakkundig en snel dakraam vervangen. Verlenen een goede service. Komen afspraken uitstekend na. Topbedrijf!
  Aanbevelen? Ja
 • Enrico Zonneveld Voorschoten
  10
  Ervaring
  Prijs / kwaliteit uitstekend. Rolgordijn kon niet gelijk geplaatst worden. Was nog niet geleverd. Keurig op de hoogte gehouden en enkele dagen later rolgordijn alsnog geplaatst. Daarna hoefde ik pas te betalen.
  Aanbevelen? Ja
 • Edgar Ede
  9
  Ervaring
  Afgelopen week 3 mooie dakramen laten plaatsen van Velux Ze zijn netjes gemonteerd en strak afgetimmerd En alles net opgeruimd en het afval meegenomen. Zeer tevreden over alles
  Aanbevelen? Ja
 • Aad Berkel en Rodenrijs
  8
  Ervaring
  Komen op de afgesproken tijd. Leveren net werk en ruimen alles netjes op.
  Aanbevelen? Ja
 • Benjamin Van Leeuwen Almere
  10
  Ervaring
  Mijn ervaring is met Dakraamconcurrent is een grote prettige ervaring! Goed contact , duidelijke afspraken en nette service! Ongeveer 3 maanden geleden een dakraam besteld om te vervangen. Na een goed gesprek wist ik direct wat me te wachten stond! Alle afspraken gemaakt en die zijn zij ook nagekomen! Ik ben meer dan tevreden met de jonge jongens van Dakraamconcurrent en als ik iemand in mijn omgeving ken die hun dakramen willen vervangen zijn jullie de eerste die ik zal aanraden!
  Aanbevelen? Ja
 • Joke Zoetermeer
  10
  Ervaring
  Dakraam concurrent is afgelopen week bij mij gekomen om een set nieuwe ramen te plaatsen. Het ging sneller dan dat ik had gedacht, en het is uitstekend uitgevoerd. Ik raad het bedrijf zeker aan.
  Aanbevelen? Ja
 • Hans Zevenhuizen
  10
  Ervaring
  Goed contact, snel geholpen en uitstekend uitgevoerd. Ik kan niks anders dan dit bedrijf aan te raden! Dikke 10
  Aanbevelen? Ja
 • Haasnoot Hoofdorp
  10
  Ervaring
  Op de afgesproken dag en tijd kwam dakraamconcurrent voorrijden. Na goed overleg hebben zij het dakraam precies op de juiste plaats gemonteerd, en keurig afgewerkt. Ook de gordijnen en de zonwering zijn professioneel gemonteerd en lopen als een zonnetje. Ook de nazorg en instructie over het onderhoud was zeer keurig. Ik geniet dagelijks van de prachtige lichtinval.
  Aanbevelen? Ja
 1. 1
 2. 2
 3. ...
 4. 15
 5. 16
 6. Volgende
9.5
Gebaseerd op:
71 ervaringen