207 klanten geven ons een 9.5 op klantenvertellen

Recensies

Wat onze klanten zeggen op het platform van Klantenvertellen.
207 recensies gevonden Pagina 1/10
 • Rob Heemskerk
  10
  Ervaring
  Alles goed volgens de afspraken gegaan, vriendelijke medewerkers en alles netjes opgeruimd en afgevoerd. Goede uitleg over de bediening en onderhoud gehad.
  Aanbevelen? Ja
 • P.J.L. Bus Leiderdorp
  10
  Ervaring
  Scherpe offerte, mannen waren keurig op tijd voor de montage, hebben netjes gewerkt En hebben een uitstekend eindproduct geleverd.
  Aanbevelen? Ja
 • T. Stoop Maarssen
  10
  Ervaring
  Geheel volgens afspraak op tijd aanwezig, keurig netjes gewerkt, en zeer beleefde medewerkers. En daarbij ook nog eens, maar de naam zegt het al.... een concurrerende aanbieding, met een goede prijs/kwaliteit verhouding Kortom een aanrader!
  Aanbevelen? Ja
 • van tongeren Almere
  10
  Ervaring
  Kort maar krachtig: op tijd, snel klaar, schoon gewerkt.
  Aanbevelen? Ja
 • Frans Zoetermeer
  9
  Ervaring
  Ik kwam terecht via Google bij DakraamConcurent toen mijn bestaande Velux dakraam ging lekken. Aangezien het al een erg oud dakraam was, had ik besloten een nieuwe kunststof versie te laten plaatsen. Het hele proces ging via internet eigenlijk heel erg gemakkelijk. Daarna werd al snel een afspraak ingepland. Het plaatsen zelf ging ook zeer voorspoedig en het zit er nu zeer mooi weer in. Klein verbeter puntje: Misschien even de dag ervoor een reminder sturen. Ik was eigenlijk niet geheel zeker of alles goed zou komen (komt misschien door de slechte ervaringen met andere aannemers).
  Aanbevelen? Ja
 • Familie Röling Reeuwijk
  10
  Ervaring
  Ons dakraam kon niet meer gesloten worden en moest vervangen worden. Normaal is de levertijd 5 á 6 weken. Zolang wilden we niet wachten ivm inbreekgevaar. Het bedrijf had begrip voor de situatie en na 2 weken werd het raam geplaatst. Op de afgesproken tijd kwam 2 man personeel die na 2,5 uur het raam geplaatst hadden. Zoals afgesproken werd na plaatsing netjes achter gelaten. Ook werd er goede voorlichting gegeven over de bediening en onderhoud van het raam. We zijn super tevreden over het contact en personeel van het bedrijf!
  Aanbevelen? Ja
 • Edwin Barendrecht
  9
  Ervaring
  Ik zou zeker een 10 geven, helaas waren er twee afspraken op dezelfde tijdstip gepland. Is goed opgelost, vandaar een cijfer 9. Vakmensen en prijs is gunstiger dan een andere leverancier.
  Aanbevelen? Ja
 • Patrick Capelle aan den IJssel
  10
  Ervaring
  Bij ons is een Velux dakraam van 130x140 cm geplaatst. Het verkrijgen van de offerte had beter gekund als men direct al had bedacht dat dit raam niet via binnenzijde geplaatst had kunnen worden. Dag van plaatsing waren Quinten en zijn mannen keurig op tijd. Ze waren erg aardig, beleefd en kundig. Het dakraam is er vakkundig ingezet en het oude dakraam is netjes afgevoerd. Mocht ik nog een dakraam laten vervangen, kom ik minimaal weer een offerte bij jullie opvragen. Als de prijs dan weer aantrekkelijk is, krijgen jullie zeker de opdracht.
  Aanbevelen? Ja
 • Hans Nagtegaal Wijk Bij Duurstede
  10
  Ervaring
  Wat een goed bedrijf, komen afspraken na, werken snel en netjes, een echte aanrader
  Aanbevelen? Ja
 • Ton.v.Winkel Aarlanderveen
  10
  Ervaring
  Prima ervaring met Dakraamconcurrent. Netjes en op tijd gewerkt, alles nagekomen.
  Aanbevelen? Ja
 • Maureen Haarlem
  9
  Ervaring
  Van offerte tot installatie ging super simpel en snel. Prima service blij met het nieuwe raam. Ook fijn dat alle oude materialen werden meegenomen.
  Aanbevelen? Ja
 • Henk Gouda
  10
  Ervaring
  Niet een van eenvoudigste klussen hebben de monteurs op een zeer nette wijze uitgevoerd.
  Aanbevelen? Ja
 • Hans Den haag
  10
  Ervaring
  De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. De ramen sloten netjes aan op de bestaande betimmering waardoor er geen schilderwerk nodig was. Toen de mannen weggingen was alles aangeveegd. Dank..
  Aanbevelen? Ja
 • Hans Kockengen
  8
  Ervaring
  Na aanvraag van de offerte werd er al snel een offerte opgestuurd. Duidelijk, helder. Vragen werden snel en adequaat afgehandeld. Installatie was snel gepland en geregeld. Het nieuwe dakraam was zo geïnstalleerd en netjes afgewerkt.
  Aanbevelen? Ja
 • A.J. Patist SPIJKENISSE
  10
  Ervaring
  De heren waren keurig op tijd en binnen de twee en een half uur waren de ramen keurig geplaatst. Omdat de verduisteringsgordijnen nog niet geleverd waren door velux werden deze op zaterdag geplaatst. Voor mij zijn dit de vakmensen die je met open armen ontvangt
  Aanbevelen? Ja
 • lia van leeuwen zoetermeer
  10
  Ervaring
  Mijn ervaringen zijn alleen maar positief, zowel de aanvraag en uitvoering ervan alsmede de communicatie naar het project. Ik zou dit bedrijf en zijn medewerkers alleen maar aanbevelen. Ze snel, precies en heel netjes. Alleen maar pluimen.
  Aanbevelen? Ja
 • D Voorhout
  10
  Ervaring
  Vakkundig bedrijf. Alles conform afspraak.
  Aanbevelen? Ja
 • Wim Wijk bij Duurstede
  9
  Ervaring
  De nieuwe VELUX dakramen hebben een mooie uitstraling. De installatie door DakraamConcurrent verliep voorspoedig en vakkundig.
  Aanbevelen? Ja
 • Erik Schönherr Nieuwegein
  10
  Ervaring
  14 aug. 2020 werd mijn Velux dakraam vervangen. Na een uur werken was het al gebeurd. Er werd met drie man heel goed werk verricht. Alles ging perfect .Ze waren er al een kwartier voor de afgesproken tijd. De vloer werd netjes afgedekt en na afloop alles weer goed schoon gemaakt. Het werk van deze mannen is aanbevelenswaardig. Keurig keurig.
  Aanbevelen? Ja
 • Tonie Den Haag
  10
  Ervaring
  Het dakraam van mijn dochter was dringend aan vervanging toe. Snelle ontvangst van offerte en snelle levering en montage door zeer vakkundige en zeer aardige monteurs. Oude dakraam nemen ze mee en voeren ze af. Echt top!
  Aanbevelen? Ja
 1. 1
 2. 2
 3. ...
 4. 9
 5. 10
 6. Volgende
9.5
Gebaseerd op:
207 ervaringen