133 klanten geven ons een 9.5 op klantenvertellen

Recensies

Wat onze klanten zeggen op het platform van Klantenvertellen.
133 recensies gevonden Pagina 1/7
 • Eisso Riedel TER AAR
  10
  Ervaring
  Op 17 maart zijn drie dertig jaar oude Velux dakramen bij mij vervangen. Zeer vriendelijke en een uitstekend op elkaar ingewerkte ploeg klaarde de klus binnen twee uur. Keurig afgewerkt, alles opgeruimd en de oude ramen en frames afgevoerd. Super tevreden!! Ook in de offerte fase steeds zeer snelle en correcte reacties op ,mijn emails.
  Aanbevelen? Ja
 • Alex martens PURMEREND
  10
  Ervaring
  Goede service en ervaren personeel .bij ons twee dakramen vervangen, goed geplaatst en alles netjes opgeruimd. Geweldig.
  Aanbevelen? Ja
 • Maurits Den Haag
  10
  Ervaring
  Bij ons zijn 3 Velux dakramen geplaatst (GGL SK10) geen kleintjes. Ze begonnen met twee man, keurig op de afgesproken tijd aanwezig. Later op de dag nog 3 extra mannen. Alles geplaatst en opgeruimd super. Ook de extra zorg vanuit kantoor (we wilde nog wat extra materialen) is super. Mannen BEDANKT
  Aanbevelen? Ja
 • Frank pronk Waddinxveen
  10
  Ervaring
  Zie boven. Dikke 10!
  Aanbevelen? Ja
 • André Leiden
  10
  Ervaring
  Na de klus van 4 nieuwe velux ramen met elektrische bediening inkl. rolgordijnen. Werd alles perfect ingesteld en alles keurig opgeruimd en zelfs met doekjes schoongemaakt. Zo is verbouwen een feest!
  Aanbevelen? Ja
 • Dirk Haarlem
  9
  Ervaring
  Zeer vriendelijk en deskundig te werk - tegen een scherp tarief!
  Aanbevelen? Ja
 • Mak Grootebroek
  10
  Ervaring
  Door middel van E-formulier direct reactie gekregen met daarbij de gevraagde informatie met prijsberekening en verwachte leverdatum. Na akkoord was het meteen geregeld en zoals gezegd ook gedaan en geen onverwachte kosten erbij. Zeker aan te bevelen!
  Aanbevelen? Ja
 • Peter Perdon de Jonge Nieuwegein
  9
  Ervaring
  Netjes geholpen door 3 mannen voor het plaatsen van een zolderraam. Als keurig opgeruimd en meegenomen Echt een aanrader. Heb het mailadres al aan meerdere bekenden doorgegevenen.
  Aanbevelen? Ja
 • Corrie Montfoort
  9
  Ervaring
  Men is zeer vriendelijk. Zijn netjes op de afgesproken tijd en werken snel en vakkundig. Ruimen alles netjes op en nemen al het afval weer mee terug. Kortom Velux waardig! Ben heel tevreden!
  Aanbevelen? Ja
 • Alexander Heemstede
  10
  Ervaring
  Dit is een geweldig bedrijf! Ons kleine oude dakraampje verloren we gedurende Ciara. Het huis hebben we net gekocht en jammer dat we gelijk deze uitgaven hadden. Maar doordat ze snel konden leveren en installeren is het leed snel vergeten. Een prachtig mooi velux dakraam met veel meer licht en zeer vakkundige plaatsing leverde de eerste storm met naam ons op. Bedankt!!
  Aanbevelen? Ja
 • A. C. Katwijk
  10
  Ervaring
  Makkelijk te contacten, duidelijk. Komen op tijd, installeren vakkundig en snel en laten alles netjes achter alsof er niets is gebeurt. Behalve dat er dan een nieuw dakraam is geïnstalleerd 😊
  Aanbevelen? Ja
 • Matthias Leiden
  10
  Ervaring
  3 dakramen waarvoor de dakconstructie aangepast moest worden vervangen in een dag
  Aanbevelen? Ja
 • Mario Zoetermeer
  9
  Ervaring
  Dat ging snel het plaatsen van 3 dakramen in 2,5 uur. Nette jongens en vriendelijk. Ziet er allemaal keurig uit. Hebben de boel netjes opgeruimd. Voorzien van info over de ramen. Perfect ik ben er blij mee.
  Aanbevelen? Ja
 • Charles Diemen
  10
  Ervaring
  Afgelopen woensdag 12 februari is mijn Veluxraam, na dertig jaar, vervangen. Binnen no time was de klus geklaard. Alles hebben ze keurig nettjes opgeruimd en het oude raam retour genomen. Na de installatie hebben ze ook een korte uitleg en tips over het nieuwe raam gegeven.
  Aanbevelen? Ja
 • Michiel Utrecht
  10
  Ervaring
  De communicatie vooraf, het meedenken en het plannen van de afspraak ging allemaal profesioneel en goed. Prijs van de ramen en montage is ook prima. De plaatsing van de ramen ging erg snel en vakkundig. Tevens gaf de montage specialist tips over het onderhoudt en extra tips tbv dakconstructie en afwerking. Na de montage werd alles netjes achtergelaten.
  Aanbevelen? Ja
 • G.J. Molenlanden
  10
  Ervaring
  Goed contact over type, uitvoering en het inplannen, waarna vervanging van dit zware raam in anderhalf uur was geregeld, super!
  Aanbevelen? Ja
 • F.Hochfilzer Rozenburg(zh)
  9
  Ervaring
  leuke jongens ,super werk!alles netjes opgeruimd.
  Aanbevelen? Ja
 • Eefje papendrecht
  10
  Ervaring
  Onze oude velux dakraam was toe aan vervangen. Telefonisch geholpen met het bestellen van een nieuw kunststof dakraam. Op het moment van plaatsen werd er echter een houtendakraam uitgepakt. Na 1 telefoontje (van hun kant) werd dit direct verholpen. Binnen een half uur kwam er iemand met een kunststof dakraam. Waar de fout lag????? Maar zeer goede service en na afloop ook nog al het troep netjes opgeruimd.
  Aanbevelen? Ja
 • Peter 2134TN HOOFDDORP / NEDERLAND
  8
  Ervaring
  Afspraak klopte ondanks mijn bedenkingen vanwege de harde wind. Werd zelfs na gebeld dat de mannen het volgens plan het toch gaan uitvoeren. Waren zeer correct en beschaaft in hun communicatie. Heb wel wat geholpen met spul naar buiten te brengen, waren blij verrast want zouden ze uiteindelijk zelf doen. Hebben de klus netjes afgewerkt en keurig het raam in haar gebruik toegelicht. Op voorhand was het even afstemmen waar de ramen precies moeten komen en is uiteindelijk prima gelukt. Kortom, TOP.
  Aanbevelen? Ja
 • Bert Maarssen
  10
  Ervaring
  Fijne communicatie met dit bedrijf. Duidelijke offerte. Keurig nakomen van de afspraken. Goede monteurs, hadden er écht zin in. Netjes gewerkt, keurig opgeruimd achtergelaten. Wat ons betreft een aanrader voor iedereen die twijfelde, voor wie dat niet doet: ook gewoon in zee gaan met dit bedrijf.
  Aanbevelen? Ja
 1. 1
 2. 2
 3. ...
 4. 6
 5. 7
 6. Volgende
9.5
Gebaseerd op:
133 ervaringen