56 klanten geven ons een 9.5 op klantenvertellen

Recensies

Wat onze klanten zeggen op het platform van Klantenvertellen.
347 recensies gevonden Pagina 14/17
 • Hendrik Vianen
  10
  Ervaring
  Ons oude dakraam is vervangen voor een nieuwe. De monteurs van DakraamConcurrent hebben vakwerk geleverd. Het nieuwe dakraam zit er super netjes in. Ook de aftimmering is perfect! Na de klus hebben de mannen van boven naar beneden alle rommel en stof opgeveegd en opgeruimd, echt topservice!! De prijs kwaliteitverhouding is perfect!
  Aanbevelen? Ja
 • Angelina Zoetermeer
  10
  Ervaring
  Prima service
  Aanbevelen? Ja
 • Jan Alphen aan den Rijn
  9
  Ervaring
  Vanaf het moment van aanvraag offerte tot aan de plaatsing en afwerking, een en al tevredenheid.
  Aanbevelen? Ja
 • Jan Oegstgeest
  9
  Ervaring
  Vriendelijk en kundige mannen. Netjes gewerkt en goede uitleg gegeven over werking dakraam. Na afloop de ruimte schoon achtergelaten.
  Aanbevelen? Ja
 • Bea Gerhards Boskoop
  10
  Ervaring
  Beleefde jongens, alles keurig afgewerkt en oude dakraam meegenomen. Alles opgeruimd. Perfect jongens ga zo door.
  Aanbevelen? Ja
 • Cor Amstelveen
  10
  Ervaring
  fantastisch puik vakwerk, alles volgens afspraak met de juiste adviezen. mooi open dakraam met het juiste uitzicht plus enorm veel extra licht op de zolder.
  Aanbevelen? Ja
 • Ferry Nieuwerkerk a/d Y
  10
  Ervaring
  Prima ervaring, nette medewerkers die de werkzaamheden naar wens hebben verricht. Ramen keurig en afval netjes afgevoerd. Kortom top!
  Aanbevelen? Ja
 • Merlijn Oegstgeest
  10
  Ervaring
  Snelle en scherp geprijsde offerte, plaatsing binnen een redelijke termijn en zorgvuldig uitgevoerd. Wat posters van zoonlief die naar hun smaak toch nog te dichtbij hingen werden voor alle zekerheid zorgvuldig verwijderd. En, de heren ruimden na het klussen ook nog een keurig netjes hun rommel op ...waar ik volgens mijn vrouw dus wel eens een voorbeeld aan mag nemen... dat laatste vormt dan wellicht ook het enige kleine minpuntje dat ik kan bedenken ;-). Opmerkelijk hoeveel lichter zo'n kamer wordt dankzij zo'n dakraam. En zoonlief is verguld met het zien van de maan vanuit zijn bed.
  Aanbevelen? Ja
 • Hans Oegstgees
  10
  Ervaring
  Snel en vakkundig. Veel kennis en zeer goede afstemming met mij als klant. Zeer (klant)vriendelijk. Ook erg goed is het opruimen en schoonmaken achteraf. Geen spoor. Zeer tevreden.
  Aanbevelen? Ja
 • J. van der Harst Leiden
  9
  Ervaring
  Goede website. Veel keuze. Telefonisch kon snel een afspraak worden gemaakt. Maten zelf gemeten. Vriendelijke monteurs. Snel tuimelraam ingezet. Tevreden.
  Aanbevelen? Ja
 • Pierre Houten
  10
  Ervaring
  Na lang 'appels en peren' vergelijken via internet, kwam ik bij DakraamConcurrent terecht. Heldere prijzen, duidelijk website en snel een offerte binnen. Een paar keer wat gewijzigd in de offerte (het gaat om best wat zuurverdiende centen) en snel een aangepast voorstel ontvangen. Op de dag van plaatsing zette DakraamConcurrent sneller een steiger voor mijn deur dan ik een potje koffie kon zetten. De werkzaamheden werden goed georganiseerd en snel uitgevoerd. Oude dakramen werden meegenomen, evenals al het verpakkingsmateriaal van de nieuwe ramen. Zelfs in huis werd alles netjes opgeruimd en achtergelaten. De medewerkers van Dakraamconcurrent hadden duidelijk plezier en eer in en van hun werk. Waarschijnlijk hoef ik zelf geen dakramen meer te vervangen; ze gaan immers wel 30-40 jaar mee, maar iedereen die overweegt om Velux dakramen te plaatsen, raad ik van harte aan om zich tot DakraamConcurrent te wenden
  Aanbevelen? Ja
 • Berry Zoetermeer
  9
  Ervaring
  Afspraken worden nagekomen zoals werktijden, prijzen en de rommel wordt afgevoerd. Geen gedoe maar kwaliteit leveren. De mannen zijn voorts goed op elkaar ingespeeld. Aanbevolen dus!
  Aanbevelen? Ja
 • f leidschendam
  8
  Ervaring
  na klacht heeft men de zaak verholpen
  Aanbevelen? Ja
 • Paul Katwijk
  10
  Ervaring
  Van de zomer 2 grote dakramen laten plaatsen. Ik vond dat dit bedrijf snel en goed werkt. Alles was netjes afgewerkt en opgeruimd nadat ze klaar waren met het plaatsen van de dakramen. Tevens kreeg ik voor af goed advies van de medewerkers.
  Aanbevelen? Ja
 • Cees Leiden
  10
  Ervaring
  Jongens kwamen netjes op tijd en waren zeer netjes hadden netjes zijlen neer gelegd voor de rommel binnen twee uur zat het raam er in en was alles keurig in orde. Ik heb ze ook bij mijn buren geadviseerd waarna ze er nog 5 hebben geplaatst. Op
  Aanbevelen? Ja
 • Andre de bree Zoetermeer
  10
  Ervaring
  De duidelijke offerte zonder kleine lettertjes en een heldere planning. De uitvoering vindt plaats in overleg met de klant en ook tijdens de uitvoering is er steeds overleg als dat nodig is. Alle rommel wordt keurig afgevoerd en het resultaat is zeer bevredigind. Ook de orginele velux assescoires worden geplaatst en tegen een zeer scherpe prijs. Nette jongens die nog plezier hebben in hun werk. Toppers!
  Aanbevelen? Ja
 • Kees Lisse
  9
  Ervaring
  Erg klantvriendelijk, zowel telefonisch als in schriftelijke communicatie. Houden zich aan afspraken. Leveren goed werk.
  Aanbevelen? Ja
 • Theo Zwanenburg SPIJKENISSE
  8
  Ervaring
  Goed geplaatst en op de afgesproken tijd geheel volgens de verwachting
  Aanbevelen? Ja
 • Rob Leiden
  9
  Ervaring
  Alles naar wens verlopen. Dakramen geplaatst door vriendelijk personeel op de afgesproken tijd.
  Aanbevelen? Ja
 • Pieter Aalsmeer
  7
  Ervaring
  Prijs kwaliteit verhouding is goed. Je merkt dat ze zich specialiseren op 1 product en dat werkt. Ze kunnen nog verder verbeteren als de kwaliteit van de afwerking van de binnen betimmering helemaal top wordt. Deklatjes moesten nu flink worden geschuurd en geplamuurd voordat ik kon afschilderen. Toegegeven, ik ben zelf een perfectionist.
  Aanbevelen? Ja
9.5
Gebaseerd op:
56 ervaringen