Recensies

Wat onze klanten zeggen op het platform van Klantenvertellen.

Roland. Etten-leur

Gisteren mijn oude Velux GGL08 vervangen voor een nieuwe met buiten en binnen zonnewering. communicatie vanaf begin zeer duidelijk. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Monteurs hebben kennis van zaken zijn prettig in de omgang en werken vlot en netjes.

Dakraam Concurrent is een zeer prettig bedrijf om afspraken mee te maken en zelfs in het zuiden van land wordt je goed door hen geholpen.

Miguel, Barendrecht

Van begin tot eind een hele goede ervaring met dit bedrijf.
De offerte ziet er netjes uit, de prijs is scherp in vergelijking met andere partijen en ook het telefonische contact verliep erg prettig.
I.v.m. plaatsing zonnepanelen was er haast bij geboden en heeft men ervoor gezorgd dat de ramen op tijd vervangen konden worden.
De monteurs die de ramen hebben vervangen waren erg vriendelijk en werken netjes.
Kortom, zeer tevreden met DakraamConcurrent.

Mario, Zoetermeer

Het is voor mij nu al de 2e keer dat ik dit bedrijf heb benaderd en weer kan constateren dat alles naar volle tevredenheid gedaan.
Het begint al met het zeer prettige contact met de backoffice. (Jaimie) Geen vraag is te veel en wordt voortvarend afgehandeld.
De monteurs ( Quinten en collega) zeer vakkundig en stralen echt uit dat ze plezier in hun werk hebben. Ook met hen was de omgang zeer plezierig. Ook vermeldingswaard is dat ze keurig werken ( waar nodig uitleg geven wat ze doen) en na de klus alles meer dan schoon achterlaten
Mijn grote tevredenheid over dit bedrijf heeft er toe geleid dat ik Dakraamcondcurrent bij mijn buurvrouw heb aanbevolen . Daar zijn inmiddels 2 Velux ramen vervangen en ook zij heeft dezelfde bevindingenmer dit bedrojf
Kortom een keurig betrouwbaar professioneel bedrijf die ik met volle overtuiging iedereen kan aanraden !!!
Mannen nogmaals bedankt !

Monique v. Amstel-Vliegen , Zoetermeer

Plaatsen van 1 dakraam. Men was een aantal uurtjes vroeger maar kwam hier prima uit. Wat betreft de werknemers: Beleefd, netjes en snel.
Als ik iemand hoor over het plaatsen dakraam dan beveel ik de dakraamconcurent zeker aan!!

Chafra, Schiedam

Een aantal offertes aangevraagd en deze was echt veel goedkoper dan de andere 2 partijen. Net een datum afgesproken. Zeer snelle en professionele communicatie via de mail. Op (ruim van tevoren) afgesproken datum kwamen ze de 3 dakramen vervangen. Netjes alles opgeruimd en zeer tevreden over het eindresultaat.

Willem, Zoetermeer

Zeer nette prijs, alles volgens afspraak gedaan en zeer netjes gewerkt. Zeer tevreden en aan te raden. Telefonisch niet zo makkelijk bereikbaar.Bekijk al onze reviews op: Klantenvertellen.

Klaar om meer te ontdekken?

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon (085-0606143) of vul het contactformulier in.

Duidelijke all-in prijzen

Zonder onverwachte kosten achteraf

Door VELUX opgeleid personeel

Wij zijn officieel montagepartner

Heldere communicatie

Korte lijnen, klein & persoonlijk bedrijf

Over DakraamConcurrent

Als officieel montagepartner van VELUX helpen wij u graag bij het plaatsen en vervangen van uw dakramen. Wij zijn gespecialiseerd in daglicht-oplossingen en adviseren u graag over de prachtige producten van VELUX.

Voor al uw lichtkoepels

lichtkoepelconcurrent-wit

Contact

Adres: Bedrijvenweg 28, 2351 BC Leiderdorp
Telefoon: 085 - 0606143
E-mailadres: info@dakraamconcurrent.nl
KvK: 72499931

© 2023 Dakraamconcurrent.nl | Wij handelen onder de algemene voorwaarden van de VLOK. Deze vindt u hier | Sitemap