52 klanten geven ons een 9.5 op klantenvertellen

Recensies

Wat onze klanten zeggen op het platform van Klantenvertellen.
368 recensies gevonden Pagina 2/18
 • Peter Zoetermeer
  10
  Ervaring
  Fijne vakmannen met oog voor detail. Netjes gemonteerd, keurig afgewerkt en opgeruimd. Absolute aanrader!
  Aanbevelen? Ja
 • Marco Rotterdam
  10
  Ervaring
  Duidelijke website en goede communicatie met kantoor. Zeer concurrerende offerte. Monteurs kwamen op afgesproken tijdstip. Goed aangegeven hoe ze de dakramen zouden gaan plaatsen en in overleg de juiste plaats bepaald. Beide ramen keurig geplaatst en dakpannen netjes op maat gezaagd. Alles bezemschoon opgeleverd en duidelijke uitleg bij de oplevering. Je merkt aan alles dat deze monteurs ervaren dakraam specialisten zijn. Ik zou niet verder zoeken maar de DAKRAAM Concurrent benaderen 🙂
  Aanbevelen? Ja
 • Remco Waddinxveen
  10
  Ervaring
  Heren kwamen op afgesproken dag en op tijd aan met 2 nieuwe dakramen. Na de koffie is men eraan begonnen en in een zeer korte tijd waren beide ramen vervangen en voorzien van de verduistering.. Alles netjes opgeruimd en een kleine uitleg.. Echt helemaal top.
  Aanbevelen? Ja
 • bert zoetermeer
  10
  Ervaring
  dakraam concurrent doet wat het beloofd. Één raam laten vervangen en één laten plaatsen. Alles naar volle tevredenheid. Vriendelijke en kundige montage. Alles wordt keurig opgeruimd. Inmiddels al weer een offerte opgevraagd om nog twee oude velux vensters te vervangen. Ik kan ze van harte aanbevelen.
  Aanbevelen? Ja
 • Mart Purmerend
  10
  Ervaring
  Keurige site en op aanvraag en aanvullende vragen word inhoudelijk en snel gereageerd. Beslissing was ook snel gemaakt om onze 3 bestaande Velux ramen van ruim 35 jaar oud te laten vervangen en een uitzetraampje op de zolder ook door een modern Velux te vervangen. Nadat de offerte ( snel en keurig opgemaakt) door ons was geaccepteerd, werd al snel een datum overeengekomen voor plaatsing. Keurig op de afgesproken dag stond men even voor 9 uur voor de deur. Vooraf werd doorgenomen wat er die dag ging gebeuren. ( ik bleek voor het uitzetraamje de foute keuze te hebben gemaakt om dat op de bestaande omlijsting aan te laten sluiten. Maar omdat dit geen Velux raampje betrof en een groter raampje werd geplaatst, kwamen wij overeen dat toch meteen af te werken . Natuurlijk zat daar wel een meerprijs aan maar het werd dan wel meteen keurig afgewerkt! ) Voortvarend en keurig gewerkt, vrolijke en bovenal vriendelijke mensen die gewoon doorgaan. Alle rommel werd keurig afgevoerd en de ruimtes werden netjes opgeleverd. Nadat alle werkzaamheden waren verricht , werd e.e.a. netjes uitgelegd. Kortom een fijn bedrijf waarbij juist de mensen het verschil maken en men de klant op waarde weet te waarderen. Raden wij dit bedrijf aan?? Ja van harte!! Dank voor de fijne wijze waarop alles is geregeld!
  Aanbevelen? Ja
 • Marja Mulder Capelle aan den Ijssel
  9
  Ervaring
  Wij hebben twee dakramen laten plaatsen. De heren waren op afgesproken tijd. Ze zijn deskundig en geven advies over de dakramen. De dakramen zijn van goede kwaliteit. Ze werken netjes en ruimen alles op wanneer ze klaar zijn. Echt een aanrader.
  Aanbevelen? Ja
 • Jacomina Langstraat
  10
  Ervaring
  Kwam op afgesproken tijd en leverde perfect werk af.
  Aanbevelen? Ja
 • Barend Amersfoort
  9
  Ervaring
  Afspraken worden nagekomen en raam wordt vakkundig, netjes en snel geplaatst. Enige minpuntje is dat we wel een paar maanden moesten wachten voordat er plek was in de planning.
  Aanbevelen? Ja
 • jaco rotterdam
  9
  Ervaring
  goede ervaring
  Aanbevelen? Ja
 • Hans Amsterdam
  10
  Ervaring
  Een vriendelijke prijs en prachtig uitgevoerd. Opgeruimd en uitleg over het ruim zorgt voor extra licht frisheid op de zolderverdieping. Bedankt
  Aanbevelen? Ja
 • Vermeer Haarlem
  8
  Ervaring
  De vervolgafspraak verliep niet helemaal naar wens, maar na onderling overleg is het goed verlopen.
  Aanbevelen? Ja
 • Richard van der Steen Ede gld
  9
  Ervaring
  2 Velux houten dakramen snel en vakkundig vervangen door kunststof Velux dakramen, paste precies. Overweeg Tzt de anderen ook te gaan vervangen.
  Aanbevelen? Ja
 • B Everaars ZOETERMEER
  10
  Ervaring
  we hadden een nieuw dakraam nodig die zou in december geplaatst worden kregen we bericht dat ze veel eerder kwamen niet op gerekend maar heel welkom
  Aanbevelen? Ja
 • evanderham Bergschenhoek
  7
  Ervaring
  werken netjes en leveren het schoon op
  Aanbevelen? Ja
 • Janet Amsterdam
  10
  Ervaring
  Goede, fijne en snelle communicatie en service!
  Aanbevelen? Ja
 • Marloes Harderwijk
  9
  Ervaring
  Nette jongens, goed werk afgeleverd en erg vriendelijk
  Aanbevelen? Ja
 • Fred Erkelens Mijnsheerenland
  10
  Ervaring
  Ik ben zeer tevreden met de plaatsing van mijn Velux dakraam. Het werk is bijzonder netjes uitgevoerd. Alle materialen zoals afgesproken afgevoerd en alles opgeruimd. Een aanbeveling om een dakraam te laten plaatsen door Dakraamconcurrent.
  Aanbevelen? Ja
 • Robin Mijnsheerlwnand
  10
  Ervaring
  Super snel gemonteerd en super service
  Aanbevelen? Ja
 • Herman Rucphen l
  10
  Ervaring
  Goede vakmensen binnen korte tijd klaar
  Aanbevelen? Ja
 • JM Almere
  10
  Ervaring
  Prima service, doen wat beloofd en afgesproken is. Scherpste prijs voor de beste kwaliteit en uitstekende afwerking.
  Aanbevelen? Ja
9.5
Gebaseerd op:
52 ervaringen