47 klanten geven ons een 9.5 op klantenvertellen

Recensies

Wat onze klanten zeggen op het platform van Klantenvertellen.
390 recensies gevonden Pagina 2/20
 • babette Nootdorp
  10
  Ervaring
  Mooi dakraam laten plaatsen door Dakraamconcurrent. Zeer tevreden!
  Aanbevelen? Ja
 • Marko Nieuwegein
  10
  Ervaring
  Online eenvoudig een afspraak gemaakt en duidelijke offerte ontvangen. De montage zelf ging heel rap en de vriendelijke monteurs leveren topkwaliteit.
  Aanbevelen? Ja
 • Peter Koster HOOGLAND
  10
  Ervaring
  De mannen van DakraamConcurrent kwamen netjes op de afgesproken tijd. De twee bestaande Veluxen werden snel gedemonteerd. Het inbouwen van de twee nieuwe Veluxen daarna ook weer vlot gerealiseerd.Alles paste keurig in de bestaande aftimmering. De zaak netjes afgevoerd en keurig achter gelaten. En dat alles binnen twee uur tiijd. Kortom we zijn zeer tevreden.
  Aanbevelen? Ja
 • Frank Arnoldus HAZERSWOUDE-DORP
  10
  Ervaring
  Top service netjes geplaatst in een gestuct dak zonder enige schade aan het bestaande stucwerk netjes en professionele timmermannen.
  Aanbevelen? Ja
 • Bert Velsen-Noord
  10
  Ervaring
  Duidelijke offerte ook als je draagbalken aangepast moeten worden. Daarna afspraak gemaakt, de monteurs waren op tijd, werkte snel en netjes. Keurig alle verpakkingen meegenomen. Nadat het raam geplaatst was duidelijke instructie en onderhoud tops.
  Aanbevelen? Ja
 • Henk Wassenaar
  9
  Ervaring
  Snelle offerte. Ook wijzigingen werden snel verwerkt. Minpuntje: op de ramen zaten verticale strepen van lijm of een andere substantie. Na drie keer zemen, met behulp van stickerverwijderaar, schoon.
  Aanbevelen? Ja
 • Saskia Oegstgeest
  9
  Ervaring
  Eenvoudig online te bestellen na deskundig en vriendelijk telefonische advies.
  Aanbevelen? Ja
 • Maarten Zwijndrecht
  10
  Ervaring
  Vanaf het eerste begin een prettig en professioneel contact gehad. Alles op tijd en volgens afspraak geregeld. Uitstekend, snel gemonteerd en afgewerkt Velux dakraam, waarvan we al een hoop plezier ondervinden. Bedankt mensen!
  Aanbevelen? Ja
 • Wim Nieuw Vennep
  8
  Ervaring
  Alles gewoon goed gegaan vonden wij dus prima bedrijf.
  Aanbevelen? Ja
 • William Zaltbommel
  10
  Ervaring
  Vriendelijke en kundige mensen die het vervangen van onze dakramen keurig hebben gedaan. Uitleg van de werkzaamheden en keurige afwerking. Wat ons betreft een aanrader!
  Aanbevelen? Ja
 • Eduard Rozenburg
  10
  Ervaring
  Komen op tijd, werken goed door zeer vakkundig geplaatst. Goede kwaliteit, nemen alle oude resten mee, laten opgeruimde werkvloer achter.
  Aanbevelen? Ja
 • Peter Spijkenisse
  9
  Ervaring
  De vervanging en vergroting van ons badkamerraam is echt een panoramische oplossing geworden. Het ging snel en vakkundig. Binnen no-time was het nieuwe dakraam geplaatst.
  Aanbevelen? Ja
 • Bart Korn Barendrecht
  10
  Ervaring
  De medewerkers van DakraamConcurrent waren mooi op tijd en binnen no time was de steiger al opgebouwd om het grote dakraam te kunnen vervangen. Daarna is het oude dakraam en (houten) kozijn verwijderd en het nieuwe kunstof kozijn en raam geplaatst, inclusief een zonverduistering. Het was serieus binnen 1 uur geklaard inclusief alles netjes opruimen en achterlaten en korte uitleg over de bediening/werking van het raam. ben er blij mee
  Aanbevelen? Ja
 • nellie almere
  9
  Ervaring
  zeer professioneel aardige jongens werken keurig netjes, waren ruim optijd alles netjes opgeruimd. Kortom zeer tevreden.
  Aanbevelen? Ja
 • Thomas Hoofddorp
  10
  Ervaring
  Na online een offerte aangevraagd te hebben besloten in zee te gaan met dakraam concurrent. Reageren snel, datum snel geprikt. Op dag van montage contact gehad werken snel netjes en ziet er top uit.
  Aanbevelen? Ja
 • Ingrid Alphen aan den Rijn
  9
  Ervaring
  Ervaren dakraamspecialisten. Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Ze waren mooi op tijd zoals afgesproken en werkten snel en deskundig. Afval werd meegenomen en zelf nog wat gemaakte troep van het zagen opgeruimd.
  Aanbevelen? Ja
 • PhJ Wassenaar
  10
  Ervaring
  De offerte was duidelijk. Prettige monteurs. Keurig op tijd. Snel en nauwkeurig gewerkt. Open voor aanvullende informatie. Keurig alles opgeruimd. Ik kan nu weer jaren vooruit; Maak wel reclame voor u. De buren zijn me al gevolgd!
  Aanbevelen? Ja
 • Nico Visch Westbroek
  10
  Ervaring
  Zeer vriendelijk en betrouwbaar personeel. Werken snel en netjes. Spreken met twee woorden. Een echte aanrader. Een goede prijs kwaliteit verhouding. Je kan nergens goedkoper terecht.
  Aanbevelen? Ja
 • Jacques Heetwinkel Leiden
  8
  Ervaring
  Bedankt voor de flexibiliteit van de planning en verder ben ik van mening - dat jullie service goed is en - daarbij ook de monteurs vriendelijk zijn en erg schoon/secuur werken. Bedankt voor de gedane zaken.
  Aanbevelen? Ja
 • Michiel Naarden
  10
  Ervaring
  Op zolder wilde ik 2 nieuwe dakramen van kunststof. Dit bedrijf heeft alles geregeld en ze kwamen met z'n drieën op de datum die afgesproken was. Alles keurig afgewerkt en vriendelijke personen. Achteraf kreeg ik ook nog voor een zeer redelijke prijs zonweringshorren nagestuurd. Zeer aan te bevelen!
  Aanbevelen? Ja
9.5
Gebaseerd op:
47 ervaringen