128 klanten geven ons een 9.5 op klantenvertellen

Recensies

Wat onze klanten zeggen op het platform van Klantenvertellen.
258 recensies gevonden Pagina 2/13
 • Daniel Leon Gonzalez Leiden
  10
  Ervaring
  I found this company to be very professional and reliable. The quote was reasonable, was easy to arrange an appointment and the installers were friendly and professional. Would certainly recommend them.
  Aanbevelen? Ja
 • Lennert Alphen aan den rijn
  1
  Ervaring
  5 oktober eerste aanvraag gedaan. 6 oktober mail terug gehad om Afspraak te maken om in te komen meten. Daarna niks meer gehoord? Werd gebeld door velux hoe het gegaan was. (16 okt) Verteld geen reactie meer gekregen en werd dezelfde dag weer gemaild door dakraamconcurrent. Alleen begon weer helemaal opnieuw met aanvragen. 23 okt zijn ze langs geweest om in te meten. 26 oktober heb ik extra info gestuurd en een vraag.....Geen reactie van dakraamconcurrent 3 november nogmaals de vraag gestuurd voor offerte en de vraag waarom Ik geen reactie krijg maar heb nog steeds geen reacties meer gekregen. Nu 9 november en ga velux andere montage partner aanvragen. Erg jammer aangezien je hier leest dat ze juist erg goed zijn kwa communicatie...........
  Aanbevelen? Ja
 • Wim Barendrecht
  10
  Ervaring
  Ervaring is top. Communicatie is uitstekend. Aanvragen offerte, planning en plaatsen gingen vlekkeloos. Keurig gewerkt en netjes opgeleverd. Later gebleken kleine beschadiging is prima opgelost. Daarbij duidelijke afspraken over betaling. Wat mij betreft voorbeeld voor hoe het moet.
  Aanbevelen? Ja
 • Marco Rotterdam
  9
  Ervaring
  Wij hebben via de Dakraamconcurrent een SK08 kunststof tuimelvenster laten plaatsen en van het begin tot het eind van het traject kan ik niet anders zeggen dat het super is verlopen. Goede eerlijke prijs, duidelijke communicatie en je word digitaal van alles op de hoogte gehouden. De plaatsing zelf word netjes gedaan door zeer ervaren monteurs die op de afgesproken tijd aanwezig zijn en na plaatsing ook weer alles netjes achterlaten op wat stof na 😉 Er is uiteindelijk een prachtig stukje werk afgeleverd en wij zijn zeer tevreden over de verleende service. Compliment aan de Dakraamconcurrent.
  Aanbevelen? Ja
 • Henk Dordrecht
  10
  Ervaring
  Goede uitvoering door twee vriendelijke, nette en terzake kundige monteurs. Dakconcurrent kan zich gelukkig prijzen met zulke medewerkers.
  Aanbevelen? Ja
 • Arend Capelle a/d IJssel
  10
  Ervaring
  Vanaf de offerte tot de afwikkeling alles keurig afgewikkeld zonder problemen
  Aanbevelen? Ja
 • Guillaume Zaandijk
  10
  Ervaring
  Vorige week en nieuw dakraam laten plaatsen door dakraamconcurrent. Snelle en professionele afhandeling. Binnen een uur was de klus geklaard. De werklui hebben alles netjes achtergelaten. Dikke pluim!!
  Aanbevelen? Ja
 • Chris Schagen
  9
  Ervaring
  Absoluut een aanrader als u een dakraam nodig heeft. Erg vriendelijke mensen, bieden kwaliteit tegen een scherpe prijs. Binnen 2 uur zat mijn dakraam erin en was alles weer netjes. Net geen 10, omdat er op de site stond dat er geen voorrijkosten gerekend worden, en dat doet men wel bij bepaalde afstanden.
  Aanbevelen? Ja
 • Jeroen Hellevoetsluis
  10
  Ervaring
  De dakramen zijn zeer netjes geplaatst en de mannen waren vriendelijk.
  Aanbevelen? Ja
 • Bob Van der Klauw Ter aar
  10
  Ervaring
  Netjes op tijd, vriendelijk en vakkundig personeel, snel gedaan en alles weer netjes opgeruimd.
  Aanbevelen? Ja
 • Will Hazerswoude Rijndijk
  10
  Ervaring
  Snel, kundig, netjes
  Aanbevelen? Ja
 • Pauw Leidschendam
  10
  Ervaring
  Met een enorm gemak werden de oude ramen verwijderd en de nieuwe erin gezet. Keurig gedaan!
  Aanbevelen? Ja
 • Doeke WESTERVOORT
  10
  Ervaring
  Duidelijke offerte. Werkzaamheden optijd volgens afspraak snel en netjes uitgevoerd. 3 Ramen in 1 ochtend vervangen.
  Aanbevelen? Ja
 • Harry As Capelle aan den IJssel
  10
  Ervaring
  Precies volgens afspraak het oude dakraam vervangen voor een nieuw kunststof exemplaar. De omstandigheden waren niet optimaal, maar het uiteindelijke resultaat heeft er niet onder geleden. Zeker een aanrader!
  Aanbevelen? Ja
 • Rard Duivendrecht
  10
  Ervaring
  Netjes en vakkundig, ruimen op en nemen afval mee en ontzettend aardige vaklui
  Aanbevelen? Ja
 • Cees Apeldoorn
  10
  Ervaring
  Nette, vakkundige monteurs. Op tijd volgens afspraak. Keurige montage, monteurs weten wat ze doen, visitekaartje voor het bedrijf. Goede uitleg gegeven, desondanks zou een schriftelijke handleiding wel prettig zijn, vooral voor wat oudere mensen. 🙂
  Aanbevelen? Ja
 • Ronald van Velzen Bergschenhoek
  7
  Ervaring
  Hallo Netjes werk verricht .zeker een aanrader
  Aanbevelen? Ja
 • Alex Rijswijk ZH
  10
  Ervaring
  In mijn zoektocht naar een nieuw dakraam kwam ik uit bij dakraamconcurrent.nl. In eerste instantie sprak de naam van het bedrijf niet aan, ik dacht dit is weer zo'n webshop als tussenpartij voor diverse aannemers. Maar na de site bekeken te hebben en de recensies van andere mensen gelezen te hebben had ik een heel ander beeld. Zodoende een offerte aangevraagd die snel en compleet geleverd werd. Na opdracht verstrekking is er een afspraak voor montage gemaakt en kwamen de monteurs op de afgesproken tijd. 2 nette heren die kundig werk hebben geleverd in een rap tempo.
  Aanbevelen? Ja
 • Guido van Zetten Nieuwegein
  10
  Ervaring
  Ze zijn net weg. Het vervangen van het dakraam duurder nog geen uur, inclusief de uitleg en koffie. De monteurs waren keurig netjes en wisten precies wat ze deden, zeer efficient allemaal. Alles is volgens afspraak gegaan en schoner opgeleverd dan hoe ze de ruimte aantroffen. Volgende keer weer.
  Aanbevelen? Ja
 • Jaap van der Meulen Almere
  9
  Ervaring
  Het contact met de medewerkers van DakraamConcurrent was goed, zowel via de mail als op de dag zelf. De installatie van ons dakraam verliep vlot en zonder problemen, nadat we uitgebreid waren voorgelicht over de juiste hoogte van het raam. Ook de omlijsting is keurig afgewerkt. We hebben nu veel meer licht op zolder. We zijn zeer tevreden!
  Aanbevelen? Ja
9.5
Gebaseerd op:
128 ervaringen