252 klanten geven ons een 9.5 op klantenvertellen

Recensies

Wat onze klanten zeggen op het platform van Klantenvertellen.
252 recensies gevonden Pagina 2/13
 • Guillaume Zaandijk
  10
  Ervaring
  Vorige week en nieuw dakraam laten plaatsen door dakraamconcurrent. Snelle en professionele afhandeling. Binnen een uur was de klus geklaard. De werklui hebben alles netjes achtergelaten. Dikke pluim!!
  Aanbevelen? Ja
 • Chris Schagen
  9
  Ervaring
  Absoluut een aanrader als u een dakraam nodig heeft. Erg vriendelijke mensen, bieden kwaliteit tegen een scherpe prijs. Binnen 2 uur zat mijn dakraam erin en was alles weer netjes. Net geen 10, omdat er op de site stond dat er geen voorrijkosten gerekend worden, en dat doet men wel bij bepaalde afstanden.
  Aanbevelen? Ja
 • Jeroen Hellevoetsluis
  10
  Ervaring
  De dakramen zijn zeer netjes geplaatst en de mannen waren vriendelijk.
  Aanbevelen? Ja
 • Bob Van der Klauw Ter aar
  10
  Ervaring
  Netjes op tijd, vriendelijk en vakkundig personeel, snel gedaan en alles weer netjes opgeruimd.
  Aanbevelen? Ja
 • Will Hazerswoude Rijndijk
  10
  Ervaring
  Snel, kundig, netjes
  Aanbevelen? Ja
 • Pauw Leidschendam
  10
  Ervaring
  Met een enorm gemak werden de oude ramen verwijderd en de nieuwe erin gezet. Keurig gedaan!
  Aanbevelen? Ja
 • Doeke WESTERVOORT
  10
  Ervaring
  Duidelijke offerte. Werkzaamheden optijd volgens afspraak snel en netjes uitgevoerd. 3 Ramen in 1 ochtend vervangen.
  Aanbevelen? Ja
 • Harry As Capelle aan den IJssel
  10
  Ervaring
  Precies volgens afspraak het oude dakraam vervangen voor een nieuw kunststof exemplaar. De omstandigheden waren niet optimaal, maar het uiteindelijke resultaat heeft er niet onder geleden. Zeker een aanrader!
  Aanbevelen? Ja
 • Rard Duivendrecht
  10
  Ervaring
  Netjes en vakkundig, ruimen op en nemen afval mee en ontzettend aardige vaklui
  Aanbevelen? Ja
 • Cees Apeldoorn
  10
  Ervaring
  Nette, vakkundige monteurs. Op tijd volgens afspraak. Keurige montage, monteurs weten wat ze doen, visitekaartje voor het bedrijf. Goede uitleg gegeven, desondanks zou een schriftelijke handleiding wel prettig zijn, vooral voor wat oudere mensen. 🙂
  Aanbevelen? Ja
 • Ronald van Velzen Bergschenhoek
  7
  Ervaring
  Hallo Netjes werk verricht .zeker een aanrader
  Aanbevelen? Ja
 • Alex Rijswijk ZH
  10
  Ervaring
  In mijn zoektocht naar een nieuw dakraam kwam ik uit bij dakraamconcurrent.nl. In eerste instantie sprak de naam van het bedrijf niet aan, ik dacht dit is weer zo'n webshop als tussenpartij voor diverse aannemers. Maar na de site bekeken te hebben en de recensies van andere mensen gelezen te hebben had ik een heel ander beeld. Zodoende een offerte aangevraagd die snel en compleet geleverd werd. Na opdracht verstrekking is er een afspraak voor montage gemaakt en kwamen de monteurs op de afgesproken tijd. 2 nette heren die kundig werk hebben geleverd in een rap tempo.
  Aanbevelen? Ja
 • Guido van Zetten Nieuwegein
  10
  Ervaring
  Ze zijn net weg. Het vervangen van het dakraam duurder nog geen uur, inclusief de uitleg en koffie. De monteurs waren keurig netjes en wisten precies wat ze deden, zeer efficient allemaal. Alles is volgens afspraak gegaan en schoner opgeleverd dan hoe ze de ruimte aantroffen. Volgende keer weer.
  Aanbevelen? Ja
 • Jaap van der Meulen Almere
  9
  Ervaring
  Het contact met de medewerkers van DakraamConcurrent was goed, zowel via de mail als op de dag zelf. De installatie van ons dakraam verliep vlot en zonder problemen, nadat we uitgebreid waren voorgelicht over de juiste hoogte van het raam. Ook de omlijsting is keurig afgewerkt. We hebben nu veel meer licht op zolder. We zijn zeer tevreden!
  Aanbevelen? Ja
 • Leon Bodegraven
  10
  Ervaring
  Alles is top geregeld
  Aanbevelen? Ja
 • Peter Aerdenhout
  9
  Ervaring
  Het waren aardige mannen en goede vaklui
  Aanbevelen? Ja
 • Romeo Almere
  9
  Ervaring
  Op de afgesproken tijd verschijnen 3 jongemannen. Van 1krijg ik een duidelijk uitleg en we lopen alle ruimtes af om te controleren of ze konden starten. Dit omdat ze Mijn eigendommen belangrijk vonden, zodoende zo min mogelijk schade te veroorzaken. Ze waren erg vlot , binnen 3uurtje 4ramen vervangen, waarvan 1 de aftimmering nodig had. Alles keurig nagelopen en de werking uitgelegd. Hierna alles netjes opgeruimd. Jullie zijn een voorbeeld hoe klantgerichtheid moet worden toegepast.
  Aanbevelen? Ja
 • Ton Hoofddorp
  10
  Ervaring
  Uitstekend geholpen, en zeer vriendelijk personeel die ook een goede uitleg geven
  Aanbevelen? Ja
 • Herres Schiedam
  9
  Ervaring
  Goed product voor een goede prijs. Precies binnen de afgesproken tijd aangebracht. Ziet er keurig uit. Ik had een paar kleine accessoires willen hebben, maar dit lukt alleen als er een aangepaste offerte komt die opnieuw wordt goedgekeurd. Opdracht per mail is daarvoor niet voldoende. Hoewel het niet gevraagd wordt bij de bestelling op de site is het verstandig aan te geven op welke hoogte de ramen komen en op welke verdieping.
  Aanbevelen? Ja
 • Marcel Kudelstaart
  10
  Ervaring
  Goede service
  Aanbevelen? Ja
9.5
Gebaseerd op:
252 ervaringen