171 klanten geven ons een 9.5 op klantenvertellen

Recensies

Wat onze klanten zeggen op het platform van Klantenvertellen.
171 recensies gevonden Pagina 2/9
 • Jamal Nieuw Vennep
  10
  Ervaring
  Op de website kan je snel en makkelijk de prijs uitrekenen, vaak moet je wachten op een een Offerte, maar met Dakraamconcurrent is het duidelijk en transparant. Ze zijn ervaren en kundig, daar hoef je geen zorgen over te maken. Prijs en kwaliteit is goed in verhouding. Wij zijn erg tevreden!
  Aanbevelen? Ja
 • Frank barendrecht
  10
  Ervaring
  De heren van dakraamconcurrent hebben de dakramen netjes geplaatst en ook de afwerking is netjes. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
  Aanbevelen? Ja
 • Bert Zoetermeer
  10
  Ervaring
  Keurig op tijd en vriendelijk personeel heeft zeer kundig mijn 3 dakramen en vervangen. Na afloop alles keuring opgeruimd opgeleverd. Top
  Aanbevelen? Ja
 • Yvonne Papendrecht
  10
  Ervaring
  Na diverse offertes te hebben aangevraagd bij de DakraamConcurrent uitgekomen. Communicatie was prima. In een halve dag zijn onze dakramen vervangen voor mooie kunststof dakramen en zijn er rolluiken geplaatst. Geen spijt van de keuze om ze door DakraamConcurrent te laten vervangen. Zijn prima monteurs die netjes werken en ook alle rommel netjes opruimen.
  Aanbevelen? Ja
 • Bianca Zoetermeer
  10
  Ervaring
  Kwamen netjes optijd (iets te vroeg zelfs!) en gingen snel aan het werk. Ontzettend snel het raam vernieuwd en wisten wat ze deden. Hebben alles netjes achtergelaten en wisten waar ze het over hadden. Goede prijs ook. Zeker aan te raden
  Aanbevelen? Ja
 • Ben Zoetermeer
  10
  Ervaring
  Keurig op tijd en de rolgordijn is vakkundig geplaatst door zeer aardige medewerkers van het bedrijf.
  Aanbevelen? Ja
 • Ron Haarlem
  10
  Ervaring
  Via de website een offerte aangevraagd voor de vervanging van onze oude velux dakramen. Deze ontvingen wij heel snel. Ook het telefonisch contact met nog wat vragen werd keurig beantwoord. Op de afgesproken dag waren ze mooi op tijd. Een vriendelijk team (ze waren met zijn drieën) heeft snel en vakkundig de dakramen geplaatst. En de boel weer netjes achtergelaten. Ook fijn dat je pas achteraf hoeft te betalen als je tevreden bent.
  Aanbevelen? Ja
 • Bas houten
  9
  Ervaring
  bij ons 2 uk08 ramen vervangen.2 uurtjes werk en alles netjes en schoon achter gelaten en de monteurs zijn ook aardige jongens.
  Aanbevelen? Ja
 • Abdel Hoofddorp
  9
  Ervaring
  Prima altijd netjes te woord gestaan over de e-mail, de jongens hadden het raam erin 2 uurtjes in gaven tips mee voor onderhoud en konden altijd terugkomen als er wat is of als we vragen hebben .
  Aanbevelen? Ja
 • George Hoofddorp
  10
  Ervaring
  De mensen gingen snel en keurig aan het werk. Na afloop werd er nog het een en ander verteld over de ramen. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en ook hoe de mensen hebben gewerkt.
  Aanbevelen? Ja
 • Wouter Breda
  10
  Ervaring
  Goed offertesysteem. Lekker duidelijk en eenvoudig geregeld. Communicatie was helder. De installatie werd ook goed gedaan door twee kundige en nette kerels. Al met al erg tevreden. En o ja. Het veluxraam is ook gewoon top.
  Aanbevelen? Ja
 • Marjolijn Heemstede
  10
  Ervaring
  De bestelling via internet was een fluitje van een cent. Snelle levering (3 weken) en de installatie was uitstekend. Alles netjes weer opgeruimd en duidelijke uitleg over het gebruik van de dakramen.
  Aanbevelen? Ja
 • Joey Apeldoorn
  10
  Ervaring
  Ervaringen zijn alleen maar positief, goede communicatie voor en tijdens. En een leuk en goed team dat plaatst. Prijs is goed. Een aan te bevelen bedrijf, als wij weer zo iets aanschaffen zal dat bij hun zijn.
  Aanbevelen? Ja
 • Marc Lunteren
  10
  Ervaring
  Zeer tevreden over de service van Dakraamconcurrent. Kort geleden hebben wij 2 grote dakramen laten plaatsen op onze zolderverdieping. Omdat er toch flink wat louche partijen online te vinden zijn besloten wij om een offerte op te vragen bij het toch vrij prijzige (alleen in vergelijking met vage partijen waar je echt niet mee in zee moet gaan) Dakraamconcurrent. Dat het prijzig is kom ik achteraf echter wel op terug, want als ik zie hoeveel uren werk de heren bij ons gehad hebben en hoe netjes zij alles hebben afgewerkt dan was het iedere cent waard. Online zul je zeker partijen treffen die een scherper aanbod kunnen doen, maar we hebben in onze woning al een ouder dakraam dat ooit slecht geplaatst is en dat wil je absoluut voorkomen. Als je met deze partij in zee gaat kun je er gerust op zijn dat alles is zoals je hoopt dat het is. Vanaf de eerste aanvraag is de communicatie soepel en transparant. Je ontvangt heel eenvoudig een duidelijke offerte. Kleine kanttekening is dat voor huizen met een nieuw type dak een meerprijs gerekend van worden omdat de constructie er paar extra aanpassingen vereist. Niet meer dan redelijk aangezien ze ook beduidend meer werk hebben. Dit staat ook duidelijk in de offerte vermeld. Geen verassingen dus. Daarnaast is het ook fijn dat de factuur gewoon achteraf voldaan kan worden als je al een paar dagen van je nieuwe raam hebt kunnen genieten. De heren die bij ons langskwamen waren enorm vriendelijk, goed op tijd en lieten de zolder net zo schoon achter als dat ze die aantroffen. Ook tijdens de plaatsing veel communicatie zodat we precies wisten wat we konden verwachten. Wat betreft de dakramen zelf zijn we super blij. We hoeven niets meer aan de afwerking te doen en alles loopt soepel. Al het afval is ook netjes afgevoerd. Onder aan de streep kan een dakraam een flinke investering zijn, maar je kunt er met deze partij zeer zeker van zijn dat je er ook een hoop plezier van zult hebben.
  Aanbevelen? Ja
 • Van den Top Tiel
  10
  Ervaring
  Online een offerte aangevraagd voor 2 stuks SK08 ramen waar we snel reactie op kregen. Na wat aanpassingen in de offerte akkoord gegeven en binnen een aantal weken geplaatst. De mannen kwamen mooi op tijd en hebben echt keurig werk afgeleverd en alles heel netjes achter gelaten. Echte vakmannen. Wij zijn zeer tevreden!
  Aanbevelen? Ja
 • Ayman Bergschenhoek
  2
  Ervaring
  Ze waren te laat ze hebben geen stukloper in hun busje ze willen geen schoenen hoesje aan ivm tapijt, Opdracht geannuleerd
  Aanbevelen? Ja
 • Marjolein Langbroek Rotterdam
  10
  Ervaring
  Vanaf eerste telefoontje met verzoek om info en advies tot en met plaatsing en afhandelen facturatie perfect. De twee naast elkaar geplaatste grote Velux dakramen zijn echt prachtig en heel netjes afgewerkt. De mannen zijn betrouwbaar, snel met eigenlijk alles, goede communicatie maat bovenal enorm harde werkers die in onze nieuwbouwwoning twee mooie ramen hebben geplaatst.
  Aanbevelen? Ja
 • Peter Hendriksen Maarssen
  10
  Ervaring
  Prettig vakmensen werken goed snel en zeer netjes
  Aanbevelen? Ja
 • Eisso Riedel TER AAR
  10
  Ervaring
  Op 17 maart zijn drie dertig jaar oude Velux dakramen bij mij vervangen. Zeer vriendelijke en een uitstekend op elkaar ingewerkte ploeg klaarde de klus binnen twee uur. Keurig afgewerkt, alles opgeruimd en de oude ramen en frames afgevoerd. Super tevreden!! Ook in de offerte fase steeds zeer snelle en correcte reacties op ,mijn emails.
  Aanbevelen? Ja
 • Alex martens PURMEREND
  10
  Ervaring
  Goede service en ervaren personeel .bij ons twee dakramen vervangen, goed geplaatst en alles netjes opgeruimd. Geweldig.
  Aanbevelen? Ja
9.5
Gebaseerd op:
171 ervaringen