49 klanten geven ons een 9.5 op klantenvertellen

Recensies

Wat onze klanten zeggen op het platform van Klantenvertellen.
392 recensies gevonden Pagina 20/20
 • Rob Leiden
  8
  Ervaring
  Super netjes gewerkt. Geen rommel, alles netjes opgeruimd. Binnen 2,5 uur 2x dakraam venieuwd.
  Aanbevelen? Ja
 • Perry vd Aar Maassluis
  10
  Ervaring
  Echt uitstekende service! Ook naderhand toen we er achterkwamen dat de bestelde hor toch niet helemaal bij ons paste mocht het gewoon retour en werd de factuur aangepast. Top service dus.
  Aanbevelen? Ja
 • M. van Reijsen Amstelveen
  10
  Ervaring
  Duidelijke offerte en toelichting. Levering punctueel en met zorg. Flexibel inspelend op weersomstandigheden. Spontaan gewezen op aanvullende subsidie mogelijkheden.
  Aanbevelen? Ja
 • Fam.B .Snijder Woerden
  10
  Ervaring
  Onze ervaring hiermee echt geweldig.Monteurs waren al vroeg en snel gedaan en netjes.Goed advies gekregen. Nog 2 geleiders geregeld die langer moesten zijn voor het verduisterings gordijn.We waren en zijn erg blij met deze service.Als we nog een dakraam moeten vervangen hoort u weer van ons.We raden een ander zeker Dakraam aan.bedankt.groeten fam.Snijdet.
  Aanbevelen? Ja
 • Gerda Winters Hoofddorp
  10
  Ervaring
  Maken duidelijke afspraken. Werken netjes. Zelfs nadat wij na 3 maanden lekkage hadden op de boven verdieping. Kwamen ze snel langs. Uit eindelijk lag de oorzaak niet aan de ramen maar aan een kapotte dakpan. Deze werd zonder problemen en kosten vervangen.
  Aanbevelen? Ja
 • Peter Nieuw_ vennep
  10
  Ervaring
  De monteurs hebben hun werk goed en vakkundig uitgevoerd.
  Aanbevelen? Ja
 • Kees Vlaardingen
  10
  Ervaring
  Aardige heren , (is ook belangrijk!). Ze kwamen op de afgesproken tijd. Creatief waar nodig wat betreft de montage. O.m. een kapotte dakpan vervangen. Beide ramen zaten er in no-time in. Daarna alles netjes opgeruimd, de oude ramen meegenomen en de trappen schoongeveegd. Kortom: wat mij betreft kun je de DakraamConcurrent zonder problemen i. Huis halen! C.M. van Wijk Vlaardingen
  Aanbevelen? Ja
 • Aad Almere
  10
  Ervaring
  Echt een topservice. Keurige monteurs leveren vakwerk en nemen al het afval mee.
  Aanbevelen? Ja
 • Gerard Luder Almere
  10
  Ervaring
  Goede prijs snelle levering en perfect gemonteerd. Monteur heeft alles netjes afgewerkt en opgeruimd Een aanbeveling
  Aanbevelen? Ja
 • Tineke Alphen ad Rijn
  10
  Ervaring
  Vanaf het eerste contact liep alles zeer naar wens Er zeer netjes gewerkt. Ook hoe het is opgeruimd erna, zowel binnen als buiten. Top Onderling hing er ook een goede sfeer!
  Aanbevelen? Ja
 • Erik Zoetermeer
  9
  Ervaring
  Ik ben heel erg tevreden over DAKRAAM concurrent. Ze zijn vakkundig, denken mee, goed geprijsd en komen perfect hun afspraak na. Jonge mensen die staan voor hun vak en zichtbaar plezier in hun werk hebben. Ruimen zelfs netjes op. Een aanrader. Succes mannen met de zaak. Voor nu en nog eens.
  Aanbevelen? Ja
 • Peter van de Kam Houten
  10
  Ervaring
  Veluxraam laten plaatsen. Goed werk afgeleverd. Ervaren monteurs, die zeer prettig waren in de omgang. Geen klachten. Succes bij de volgende klussen.
  Aanbevelen? Ja
 1. 1
 2. 2
 3. ...
 4. 19
 5. 20
 6. Volgende
9.5
Gebaseerd op:
49 ervaringen