56 klanten geven ons een 9.5 op klantenvertellen

Recensies

Wat onze klanten zeggen op het platform van Klantenvertellen.
347 recensies gevonden Pagina 3/17
 • Joke Zoetermeer
  10
  Ervaring
  Dakraam concurrent is afgelopen week bij mij gekomen om een set nieuwe ramen te plaatsen. Het ging sneller dan dat ik had gedacht, en het is uitstekend uitgevoerd. Ik raad het bedrijf zeker aan.
  Aanbevelen? Ja
 • Hans Zevenhuizen
  10
  Ervaring
  Goed contact, snel geholpen en uitstekend uitgevoerd. Ik kan niks anders dan dit bedrijf aan te raden! Dikke 10
  Aanbevelen? Ja
 • Haasnoot Hoofdorp
  10
  Ervaring
  Op de afgesproken dag en tijd kwam dakraamconcurrent voorrijden. Na goed overleg hebben zij het dakraam precies op de juiste plaats gemonteerd, en keurig afgewerkt. Ook de gordijnen en de zonwering zijn professioneel gemonteerd en lopen als een zonnetje. Ook de nazorg en instructie over het onderhoud was zeer keurig. Ik geniet dagelijks van de prachtige lichtinval.
  Aanbevelen? Ja
 • Sanne Amstelveen
  8
  Ervaring
  3 velux ramen snel en netjes geplaatst. We hadden van 1 raam de verkeerde maat besteld, maar dit werd zonder problemen opgelost en 2 weken later alsnog het goede dakraam geplaatst. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!
  Aanbevelen? Ja
 • George Boskoop
  7
  Ervaring
  Hielden ons goed op de hoogte en waren netjes op tijd voor het plaatsen. Achteraf een nette uitleg over de werking.
  Aanbevelen? Ja
 • Matthijs Korteweg Zeist
  10
  Ervaring
  Ik was al een tijd met een andere leverancier bezig voor het vervangen van ons dakraam. Dat ging allemaal erg moeizaam omdat ik niet goed wist wat ik door moest geven m.b.t. maten van het raam, en de communicatie was daar ook slecht. Iets later zag ik een bus van DakraamConcurrent in de wijk, en heb ik de site bezocht. Op de website stonden heel duidelijke meetinstructies. Hierdoor was de afspraak voor het plaatsen snel geregeld. De monteurs gingen goed en snel te werk, en ruimde alles ook weer netjes op nadat ze klaar waren. Al met al een erg goede ervaring.
  Aanbevelen? Ja
 • J.J. Hertstein Rotterdam
  10
  Ervaring
  Betrouwbaar en goed werk geleverd
  Aanbevelen? Ja
 • Diger Moerkapelle
  10
  Ervaring
  Dakraamconcurrent.nl is een voorbeeld van hoe je met klanten om moet gaan. Vooraf duidelijke communicatie en heldere afspraken. Deskundige vakmensen die het dakraam plaatsen, netjes afmonteren en de ruimte weer spik en span achterlaten.
  Aanbevelen? Ja
 • E Timmermans
  10
  Ervaring
  Monteurs werken snel en netjes en ruimen echt alles op, oude dakraam eruit en het nieuwe erin. Keurig overleg over het eventueel vervangen van de reeds aanwezige betimmering. Duidelijke uitleg over de bediening van het nieuwe dakraam en de bijgekomen zonwering.
  Aanbevelen? Ja
 • Michael Culemborg
  10
  Ervaring
  Personeel was zeer vriendelijk en deed hun uitvoering goed. En ze hebben netjes werk geleverd.
  Aanbevelen? Ja
 • Janette Amstelveen
  10
  Ervaring
  2 jonge heren vol enthousiasme aan de slag, en binnen 2,5 uur waren de 2 dakramen inc screens en luxaflex geplaatst alles opgeruimd en meegenomen.klasse ben er erg blij mee,en ga zeker reclame maken voor uw bedrijf.
  Aanbevelen? Ja
 • Hans Kool
  9
  Ervaring
  Alleskeurig schoon achter gelaten.
  Aanbevelen? Ja
 • Kadir Badhoevedorp
  10
  Ervaring
  Kon niet beter. Dakraam vakkundig vervangen. Oude afgevoerd. Van boven naar beneden schoon en netjes achter gelaten. Dikke 10+
  Aanbevelen? Ja
 • Wen Rijswijk
  10
  Ervaring
  Goede ervaring. Zij waren snel en ervaren.
  Aanbevelen? Ja
 • Ivan zoetermeer
  10
  Ervaring
  2 á3 maanden van te voren een afspraak gemaakt om een GGL8 dakraam te laten vervangen. De heren hebben het erg netjes gedaan en waren na een kleine 2 uur klaar inclusief op en afbouwen van hun steiger. Mooi werk en zou jullie aanbevelen.
  Aanbevelen? Ja
 • Doen Hoofddorp
  10
  Ervaring
  Ramen goed geplaatst en mooie afwerking. Zeker een aanrader.
  Aanbevelen? Ja
 • Charlie Hendriks Utrecht
  10
  Ervaring
  Snelle reactie op de mail en een professionele plaatsing. Ontzettend blij met de extra lichtinval. Heren bedankt. Ik beveel jullie aan.
  Aanbevelen? Ja
 • Y. Seven Oegstgeest
  1
  Ervaring
  After keep us on hold for more than 2 months they canceled their scheduled appointment with us last minute as they only care about their pocket not about their client satisfaction and provide good service to their clients. very unprofessional manner.
  Aanbevelen? Ja
 • Trea Nieuw-Vennep
  10
  Ervaring
  Via website gevonden. Snel reacties op mails en duidelijk offerte, en ze zijn heel scherp in prijs. Vandaag hebben ze 3 nieuwe velum dakramen geplaatst. Keurig met 3 man en een steiger in 1 middag gedaan. Keurige heren, en ook keurig gewerkt alles netjes achtergelaten, ook het werk rondom de ramen, even vensterbank weer vast enz. Mooi bedrijf! en een 10 hebben ze verdiend!
  Aanbevelen? Ja
 • Jonny Hertstein Rotterdam
  10
  Ervaring
  Super blij met het dakraam duidelijkheid helderheid in de sevice netjes gemonteerd en gelijk mijn andere dakraam laten vervangen
  Aanbevelen? Ja
9.5
Gebaseerd op:
56 ervaringen