231 klanten geven ons een 9.6 op klantenvertellen

Recensies

Wat onze klanten zeggen op het platform van Klantenvertellen.
231 recensies gevonden Pagina 3/12
 • D Voorhout
  10
  Ervaring
  Vakkundig bedrijf. Alles conform afspraak.
  Aanbevelen? Ja
 • Wim Wijk bij Duurstede
  9
  Ervaring
  De nieuwe VELUX dakramen hebben een mooie uitstraling. De installatie door DakraamConcurrent verliep voorspoedig en vakkundig.
  Aanbevelen? Ja
 • Erik Schönherr Nieuwegein
  10
  Ervaring
  14 aug. 2020 werd mijn Velux dakraam vervangen. Na een uur werken was het al gebeurd. Er werd met drie man heel goed werk verricht. Alles ging perfect .Ze waren er al een kwartier voor de afgesproken tijd. De vloer werd netjes afgedekt en na afloop alles weer goed schoon gemaakt. Het werk van deze mannen is aanbevelenswaardig. Keurig keurig.
  Aanbevelen? Ja
 • Tonie Den Haag
  10
  Ervaring
  Het dakraam van mijn dochter was dringend aan vervanging toe. Snelle ontvangst van offerte en snelle levering en montage door zeer vakkundige en zeer aardige monteurs. Oude dakraam nemen ze mee en voeren ze af. Echt top!
  Aanbevelen? Ja
 • Hennie Hoofddorp
  9
  Ervaring
  Mijn ervaring met dit bedrijf was prima, adres gevonden op internet. Mail contact is prima krijg snel antwoord op de vragen. Afspraak komen ze netjes na en snel en netjes werk afgeleverd.
  Aanbevelen? Ja
 • Jeroen Den Haag
  10
  Ervaring
  Zie bovenstaande in 1 zin. Top!
  Aanbevelen? Ja
 • Roel Sassenheim
  10
  Ervaring
  Drie mannen kwamen het dakraam plaatsen. We hadden een groot dakraam dus er moest een stijger worden opgezet. De hele operatie was binnen drie uur gepiept. De aftimmering is mooi wit gegrond en afgekit. De boel werd netjes opgeruimd. Heel blij met het resultaat!
  Aanbevelen? Ja
 • N Hulsebosch
  10
  Ervaring
  Monteurs waren netjes en correct en oude dakraam werd zeer snel verwijderd en het nieuwe raam geplaatst in een uur tijd! Geen rommel werd achtergelaten en oude dakraam werd ook afgevoerd. Zeer blij met het nieuwe dakraam en zonwering!
  Aanbevelen? Ja
 • Aswin van der Welle Papendrecht
  10
  Ervaring
  Vakkundige jongens, prettig in de omgang. Ze werkten hard en netjes. 2 dakramen in een ochtend vervangen.
  Aanbevelen? Ja
 • Ed Hoofddorp
  9
  Ervaring
  De heren waren keurig op tijd na een telefoontje of ze eerder bij ons terecht konden. Het werk is snel en goed uitgevoerd en keurig afgewerkt, zoals afgesproken. Het afval is meegenomen en het is schoon opgeleverd.
  Aanbevelen? Ja
 • Albert Kroon 's Graveland
  8
  Ervaring
  Op tijd gekomen Goed advies gekregen en net en vriendelijk personeel
  Aanbevelen? Ja
 • Willem Dordrecht
  8
  Ervaring
  Tussen elf en twaalf zouden monteurs komen maar ze kwamen achteraf pas tegen vijf uur. Niet echt leuk want ik hoorde maar niks,zat maar te wachten en kon niet weg...na paar uur maar zelf gebeld.....een bericht over de vertraging was wel netjes geweest. Klus was echter erg snel en vakkundig geklaard. Waren bovendien erg vriendelijke gasten en ze hebben alles keurig opgeruimd dus achteraf wel tevreden... Willem
  Aanbevelen? Ja
 • Arjan Zwijndrecht
  10
  Ervaring
  Uitvoering was prima en de prijs ook. Aanrader!
  Aanbevelen? Ja
 • Frans Maarssen
  10
  Ervaring
  De bestelling ging per email en via foto's. De eerste afspraak voor plaatsen telefonisch afgezegd en later een nieuwe afspraak gemaakt. Waren op de afgesproken tijd bij ons. Het plaatsen ging vlot en vakkundig. Ze werkten goed samen en waren zeer beleefd. S'avonds nog terug gekomen om rolgordijnen op te hangen. Due waren ze nl vergeten maar toch goede service. Kortom zeer tevreden. Zijn nu zelf aan het nadenken over meer ramen, zonwering en horren. Laten we zeker weer door jullie doen.
  Aanbevelen? Ja
 • John Rotterdam
  10
  Ervaring
  Snelle opvolging in beantwoording vragen en / of offertes. Installatie team werk netjes en goed met verstand van zaken. Na installatie wordt alles netjes opgeleverd. Zeer tevreden !
  Aanbevelen? Ja
 • Menno Lisse
  9
  Ervaring
  De installateurs van DakraamConcurrent waren erg correct, vriendelijk en dachten erg met ons mee. Zelfs na een miscommunicatie tussen mij en DakraamConcurrent over dat ik in de veronderstelling was dat ik kunststof ramen zou krijgen en ze houten hadden meegenomen hebben ze deze kunnen ruilen voor kunststof. Een paar uur later zaten de twee nieuwe ramen er in. Echt Top! Super service!!
  Aanbevelen? Ja
 • Monique Nieuwegein
  10
  Ervaring
  Twee dakramen laten vervangen. Hebben aan alle afspraken gehouden. Werken zeer netjes en alles wordt ook netjes achtergelaten. Vriendelijk en deskundige werknemers. Wij zijn zeer tevreden
  Aanbevelen? Ja
 • Jean-Paul Leiden
  8
  Ervaring
  Goede en snelle service. Aanvullende vragen werden per mail snel beantwoord. Wij hebben drie ramen laten plaatsen. Om 14:00 was alles klaar en netjes afgewerkt.
  Aanbevelen? Ja
 • GIB Lelystad
  10
  Ervaring
  De heren waren stip op tijd. Wij hebben 4 ramen verwisseld, in de bestelling was 1 goot niet goed doorgegeven. Dat hebben ze heel goed opgepakt. Ze hebben rond gebeld en nieuwe besteld en die werd heel snel door een collega gebracht. Ondanks de kleine vertraging en de regen, waren de heren redelijk op tijd klaar. Alles schoon en netjes achtergelaten En beleefde heren waren het, chapoo
  Aanbevelen? Ja
 • Renate Ijsselstein
  9
  Ervaring
  De dag dat de dakramen geplaatst zouden worden motregende het. Gelukkig kwamen ze wel. En wat snel waren ze. Daarna alles netjes achtergelaten en binnen 3-4 uur waren de 2 dakramen vervangen Kan ze zeker aanraden
  Aanbevelen? Ja
9.6
Gebaseerd op:
231 ervaringen