156 klanten geven ons een 9.5 op klantenvertellen

Recensies

Wat onze klanten zeggen op het platform van Klantenvertellen.
254 recensies gevonden Pagina 5/13
 • Jean-Paul Leiden
  8
  Ervaring
  Goede en snelle service. Aanvullende vragen werden per mail snel beantwoord. Wij hebben drie ramen laten plaatsen. Om 14:00 was alles klaar en netjes afgewerkt.
  Aanbevelen? Ja
 • GIB Lelystad
  10
  Ervaring
  De heren waren stip op tijd. Wij hebben 4 ramen verwisseld, in de bestelling was 1 goot niet goed doorgegeven. Dat hebben ze heel goed opgepakt. Ze hebben rond gebeld en nieuwe besteld en die werd heel snel door een collega gebracht. Ondanks de kleine vertraging en de regen, waren de heren redelijk op tijd klaar. Alles schoon en netjes achtergelaten En beleefde heren waren het, chapoo
  Aanbevelen? Ja
 • Renate Ijsselstein
  9
  Ervaring
  De dag dat de dakramen geplaatst zouden worden motregende het. Gelukkig kwamen ze wel. En wat snel waren ze. Daarna alles netjes achtergelaten en binnen 3-4 uur waren de 2 dakramen vervangen Kan ze zeker aanraden
  Aanbevelen? Ja
 • Menno Vlaardingen
  8
  Ervaring
  2 vriendelijke mannen. Bleken ze een renovatieset te hebben maar het oude raam was geen Velux. Binnen een half uur werd de goede set geleverd door een collega. Helemaal top. Netjes gewerkt en alle rommel netjes naar beneden gebracht. Op het einde een goede uitleg en tips gekregen. Enige kritische noot is dat het zaagwerk van het dak en slijpwerk van de dakpannen iets secuurder had gemogen maar verder dik tevreden en voor een mooie prijs.
  Aanbevelen? Ja
 • Marjon Hartman Zoetermeer
  10
  Ervaring
  Bij ons zijn drie dakramen vervangen en voorzien van solar rolluiken. De heren werken netjes en geven tussendoor aan wat ze aan het doen zijn. Ze geven uitgebreid uitleg over het gebruik van de ramen, rolluiken en onderhoud. Ik kan iedereen aanraden Veluxdakramen te laten plaatsen via DakraamConcurrent. Top!!
  Aanbevelen? Ja
 • Peter Alphen aan den Rijn
  10
  Ervaring
  Prettig personeel, vakkundig werk verricht, alles netjes achtergelaten.
  Aanbevelen? Ja
 • Cees Capelle aan den IJssel
  9
  Ervaring
  Er was van alles niet goed gegaan met bestellen. Ter plaatse uitstekend opgelost door vriendelijke mensen.
  Aanbevelen? Ja
 • Martijn H.I. Ambacht
  10
  Ervaring
  Dakraam werd snel, vakkundig en netjes gemonteerd.
  Aanbevelen? Ja
 • peter barendrecht
  9
  Ervaring
  Op afgesproken tijd kwam team langs. Het was warm, dus water was welkom. Vervolgens werd als een geoliede machine oude dakraam verwijderd en nieuwe geplaatst. Plezierig en professioneel.
  Aanbevelen? Ja
 • Miranda Nieuw-Vennep
  10
  Ervaring
  Goede voorbereiding en overleg. Montage verliep zeer vlot en kundig en vonden ook nog de tijd om buurvrouw van advies te voorzien. Alles netjes achtergelaten, goed afgewerkt. Al met al zeer goed verlopen!
  Aanbevelen? Ja
 • Daan Alphen aan den Rijn
  8
  Ervaring
  De service en het contact vooraf is perfect. Afstemming gaat heel snel en de communicatie is duidelijk. Plaatsing was goed, vragen of onduidelijkheden worden goed afgestemd en van advies voorzien. Plaatsing ging prima, afwerking was netjes. Verbeterpunt is het afdekken van de werkomgeving en tussentijds even opruimen.
  Aanbevelen? Ja
 • Erik Voorhout
  9
  Ervaring
  Snelle montage van dakraam. Ziet er strak uit!
  Aanbevelen? Ja
 • Barry Kudelstaart
  10
  Ervaring
  Altijd snel een offerte gekregen, zelfs na meerdere aanpassingen van onze kant. De werkers waren mooi op tijd en gingen gelijk aan de slag. Alles werd goed en duidelijk overlegd en uitgelegd.
  Aanbevelen? Ja
 • Raymond Krommenie
  10
  Ervaring
  Een oud Velux raam is door Dakraamconcurrent vervangen voor een nieuw exemplaar. Dat hebben de heren keurig gedaan, het oude raam is vervangen zonder de omliggende wand te beschadigen en het nieuwe raam is er naadloos in gehangen. Binnen een uur was het klaar.
  Aanbevelen? Ja
 • Rene Worrell ALMERE
  10
  Ervaring
  Zeer super tevreden met ons nieuwe dakraam. 2 vrolijke en ervaren monteurs die weten hoe ze vakkundig een dakraam moet plaatsen. Materiaal en afwerking zijn perfect! Keurig na alle werkzaamheden alles bezemschoon achtergelaten inclusief de trap! en een duidelijke uitleg gekregen over hoe het raam werkt. Ga zeker bij dakraamconcurrent nog mijn andere ramen laten vervangen met de tijd. Kortom ze hebben er een zeer tevreden klant bij!!!
  Aanbevelen? Ja
 • Michel Almere
  9
  Ervaring
  Alles verliep prima van offerte aanvraag naar opdracht en tenslotte de plaatsing Keurig nette vriendelijke monteurs. Werkzaamheden zeer vakkundig uitgevoerd. Laten alles netjes opgeruimd weer achter Zeer tevreden, kortom een aanrader
  Aanbevelen? Ja
 • Peter Hellevoetsluis
  10
  Ervaring
  Een prachtig kunststof Velux raam vervangen, binnen 3 kwartier was alles spic en span, die mannen van de DakraamConcurrent die kunnen er wat van,wij zijn zeer tevreden. Groetjes van Peter en Liza Kooiman.
  Aanbevelen? Ja
 • John Spijkenisse
  9
  Ervaring
  Mijn dakraam is snel en vakkundig geplaatst door twee vriendelijke monteurs. De heren waren netjes op tijd , zijn snel begonnen en waren klaar voordat ik het wist, het oude raam hebben ze meegenomen en de rommel netjes opgeruimd. Dakraamconcurrent is voor mij een goede keus geweest.
  Aanbevelen? Ja
 • Hendrik Almere
  10
  Ervaring
  Op tijd aanwezig, slechts 2 uurtjes werk, prima werk afgeleverd, geen rommel achter gelaten.... Kortom: niets op aan te merken. Mocht er een volgende keer komen: neem ik weer DakraamConcurrent!
  Aanbevelen? Ja
 • Angelique Leiderdorp
  10
  Ervaring
  Ik kreeg snel een offerte. De vragen die ik had werden direct beantwoord. De monteurs kwamen netjes op tijd. Gaven van te voren aan wat we konden verwachten. Vriendelijke jongens! Zeer netjes te werk gegaan en instructies voor het onderhoud. Ik zou jullie iedereen aan bevelen!
  Aanbevelen? Ja
9.5
Gebaseerd op:
156 ervaringen