171 klanten geven ons een 9.5 op klantenvertellen

Recensies

Wat onze klanten zeggen op het platform van Klantenvertellen.
171 recensies gevonden Pagina 6/9
 • Kees Lisse
  9
  Ervaring
  Erg klantvriendelijk, zowel telefonisch als in schriftelijke communicatie. Houden zich aan afspraken. Leveren goed werk.
  Aanbevelen? Ja
 • Theo Zwanenburg SPIJKENISSE
  8
  Ervaring
  Goed geplaatst en op de afgesproken tijd geheel volgens de verwachting
  Aanbevelen? Ja
 • Rob Leiden
  9
  Ervaring
  Alles naar wens verlopen. Dakramen geplaatst door vriendelijk personeel op de afgesproken tijd.
  Aanbevelen? Ja
 • Pieter Aalsmeer
  7
  Ervaring
  Prijs kwaliteit verhouding is goed. Je merkt dat ze zich specialiseren op 1 product en dat werkt. Ze kunnen nog verder verbeteren als de kwaliteit van de afwerking van de binnen betimmering helemaal top wordt. Deklatjes moesten nu flink worden geschuurd en geplamuurd voordat ik kon afschilderen. Toegegeven, ik ben zelf een perfectionist.
  Aanbevelen? Ja
 • Veronique Ridderkerk
  10
  Ervaring
  Via familie dakraamconcurrent aangeraden gekregen voor 2 vervangingen naar kunststof voor de nog originele veluxramen sinds de bouw van de woning. Initieel 2 zeer vriendelijke medewerkers aan de deur, vervolgens kwam er versterking bij ivm regenverwachting. In zeer korte periode kwamen loodzware oude ramen naar beneden en gingen de nieuwe er in inclusief afwerking en verduisteringscassettes. Heldere uitleg, demonstratie gekregen en alles werd keurig afgewerkt en schoon opgeleverd.
  Aanbevelen? Ja
 • Jean Paul Wijk bij Duurstede
  10
  Ervaring
  Dakconcurrent is de eerste die mijn vraag voor een vrijblijvende offerte goed had gelezen. Vroeg om een offerte voor het vervangen van 1 of 2 dakramen. Dus vandaar dat dakraamconcurrent de offerte heeft gekregen, daar waar anderen steken hebben laten vallen.
  Aanbevelen? Ja
 • Arnaud AALSMEER
  10
  Ervaring
  De dakraamConcurrent, is een betrouwbaar bedrijf: - goede afspraak gemaakt; - snelle levering; - ze werken netjes; - keurige medewerkers; - de ramen zijn mooi afgewerkt, zowel binnen al buiten; - alles schoon opgeleverd. kortom, wij zijn heel tevreden!
  Aanbevelen? Ja
 • Leon leiderdorp
  9
  Ervaring
  dakraamconcurrent is een betrouwbaar bedrijf met de juiste inzet en denken met je mee wat het beste bij je wensen past.
  Aanbevelen? Ja
 • An Zwijndrecht
  10
  Ervaring
  Ondanks mijn fout van verkeerde bestelling. Gingen ze toch snel rond bellen of er toch een dakraam was die wel goed was. En is hij diezelfde dag toch geplaatst. Super!!
  Aanbevelen? Ja
 • Rob Zoetermeer
  10
  Ervaring
  Geweldig bedrijf. Reageren zeer snel op offerte vraag, scherpe prijsstelling en plaatsing is vakwerk
  Aanbevelen? Ja
 • Vincent Hoogvliet
  10
  Ervaring
  Een maand geleden een offerte opgevraagd om een klein lekkend dakraam te vervangen voor een groter Velux Tuimelraam. Er wordt door Dakraamconcurrent goed mee gedacht met je wensen en ze hebben veel kennis van zaken. Tijdens het aanvragen vind ik hun website duidelijk en weet ik direct wat ik kan verwachten. Daarbij loopt het contact telefonisch zeer goed en komen gemaakte afspraken na. Prijs is goed te noemen en goedkoper dan andere opgevraagde offertes. Vanmiddag is het dakraam geplaatst en ben zeer tevreden met het eindresultaat (zie bijgevoegde foto's). Ik kan het samenvatten als vakkundig werk met kennis van zaken. Dakraamconcurrent verliest hierbij niet de wensen van de klant uit het oog, maar blijven reëel (qua veiligheid) wat mogelijk is of niet. Deze klus kan je aan hun zeker toevertrouwen, een aanrader! Vandaar 5 sterren. Ik verwacht in de toekomst nogmaals gebruik te maken van de diensten van Dakraam-concurrent.
  Aanbevelen? Ja
 • Corrie Lammers Montfoort
  10
  Ervaring
  Hebben 2 dakramen van velux geplaatst. Dit tot volle tevredenheid. Ze zijn klantvriendelijk, werken snel en netjes en zeer kundig!
  Aanbevelen? Ja
 • Jan Alphen Aan Den Rijn
  10
  Ervaring
  Het dakraam is geheel conform de offerte op de afgesproken dag geplaatst. Er is netjes gewerkt, de zolder is schoon achtergelaten, en het oude dakraam is afgevoerd. Niets dan lof.
  Aanbevelen? Ja
 • Arthur Oegstgeest
  10
  Ervaring
  Drie dakramen besteld. Komen afspraken netjes na en leveren mooi werk af.
  Aanbevelen? Ja
 • Tamara Leiden
  10
  Ervaring
  Fijn bedrijf, professionele advies gekregen. Konden enorm snel onze dakramen plaatsen. Toen op de originele afspraak het de hele dag keihard regende kwamen ze meteen met een nieuwe datum een aantal dagen later. Heel tevreden over de service, kwaliteit en snelheid! En de dakramen zijn prachtig.
  Aanbevelen? Ja
 • Anne Rockanje
  10
  Ervaring
  Dakraamconcurrent heeft bij ons nieuwbouwhuis keurig een groot velux dakraam geplaatst. Alles is netjes afgetimmerd en alles werd schoon en opgeruimd opgeleverd. Zeker een aanrader!
  Aanbevelen? Ja
 • Patricia Barendrecht
  10
  Ervaring
  Vriendelijke , hardwerkende medewerkers Werken snel en netjes en geven duidelijke Uitleg.
  Aanbevelen? Ja
 • Maxime Alphen aan den Rijn
  10
  Ervaring
  Ze kwamen op het afgesproken tijdstip. Alle rommel werd meegenomen en namen de tijd om alle vragen te beantwoorden.
  Aanbevelen? Ja
 • R Zsigmond Aalsmeer
  10
  Ervaring
  Ik heb een nieuwe dakraam laten plaatsen. Alles was goed geregeld en de nieuwe dakraam was snel geplaatst. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.
  Aanbevelen? Ja
 • Bert Almere
  9
  Ervaring
  Keurig gewerkt en alles netjes achtergelaten.
  Aanbevelen? Ja
9.5
Gebaseerd op:
171 ervaringen