252 klanten geven ons een 9.5 op klantenvertellen

Recensies

Wat onze klanten zeggen op het platform van Klantenvertellen.
252 recensies gevonden Pagina 8/13
 • Henk en Lea Den Haag
  10
  Ervaring
  Het team stond precies op tijd op de stoep. Na een eerste inspectie zijn ze gelijk begonnen en moesten mijn vrouw en ik ze bijna dwingen om een bakkie te nemen . Goede en duidelijke uitleg bij alles wat ze deden , en waarom ze het deden . Na afloop alles netjes aan kant gemaakt . TOP gasten .
  Aanbevelen? Ja
 • lisanne Voorburg
  10
  Ervaring
  mijn Velux dakraam is keurig vervangen. zowel het maken van de de afspraak, de factuur als het plaatsen zelf is helemaal super verlopen. Complimenten!
  Aanbevelen? Ja
 • Esther Vlaardingen
  10
  Ervaring
  Snelle service via de mail, ramen geplaatst vlot en netjes
  Aanbevelen? Ja
 • Priscilla Vlaardingen
  10
  Ervaring
  Offerte traject ging super snel. Gehele traject goede communicatie met Luuk. De plaatsing verliep heel goed en is snel en kundig gedaan. Drie hele jonge jongens maar zeer kundig. Ze hebben alles netjes opgeruimd en schoongemaakt ondanks dat ik zei dat in dit zelf wel zou doen.
  Aanbevelen? Ja
 • Misja Van herp Vlaardingen
  9
  Ervaring
  Monteurs waren keurig op tijd. Dachten mee over juiste plek voor plaatsing rekening houdend met de bouw van het huis en de zon. Ze hebben netjes en zonder beschadigingen gewerkt, wat met mijn dak een knappe opgave is. Aan het eind werd de ruimte weer veegschoon opgeleverd, de ruiten gedemonstreerd en maakten ze mij attent opde cashbackactie van Velux. Een extra pluspunt vond ik dat de monteurs rekening hielden met het tegengaan van inlopen of verspreiden van vuil door tussendoor aan te vegen en steeds effectief rommel mee naar beneden te nemen als ze daar moesten zijn. Het resultaat is prachtig, licht en ruim. Een aanrader!
  Aanbevelen? Ja
 • Danny Nijkerk
  10
  Ervaring
  De jongens van dakraam concurrent zouden 25 februari de ramen komen leveren. Vorige week dinsdag werd ik gebeld met de vraag of ze afgelopen vrijdag al konden komen. Dit was natuurlijk geen probleem voor ons. Ze waren mooi optijd in de ochtend en begin van de middag waren ze klaar met alle 2 de ramen. Dit waren ook geen kleintjes. Dr ramen van velux waren 134x 140 groot en ze hebben ze zonder problemen geplaatst. Dit was echt een hele goede service en ze dachten maar al te graag met ons mee!
  Aanbevelen? Ja
 • Arjan Meijer Almere
  8
  Ervaring
  Offerte snel ontvangen. Gehele traject goede communicatie met Luuk. De plaatsing verliep concform afspraak en is snel en kundig gedaan. Vriendelijk mensen en alles schoonachtergelaten.
  Aanbevelen? Ja
 • Marcel Vijfhuizen
  10
  Ervaring
  De vervanging van mijn Velux dakraam is prima uitgevoerd, netjes en snel en vriendelijke monteurs, bedankt
  Aanbevelen? Ja
 • H.G. Spaarndam
  10
  Ervaring
  Prima geregeld. Op dag van plaatsing van mijn dakraam zijn twee heren ruim op tijd verschenen. Vriendelijk en beleefde jonge mannen. Ik kreeg uitleg en samen werd plek/hoogte van plaatsing afgestemd. Men heeft netjes de vloerbedekking van de ruimte afgedekt met zeil tegen beschadigingen. Plaatsing dakraam in ongeveer 2,5 uur, prima afgewerkt aan de binnenzijde. Daarna nog uitleg gekregen over schoonmaak/onderhoud etc. van het velux dakraam. Ze hebben zelfs de vloer nog schoongemaakt met een dweil/doek. Uitstekend werk !
  Aanbevelen? Ja
 • Fred Hoofddorp
  8
  Ervaring
  Nette monteurs, hebben het perfect gemonteerd en hebben na het werk alles weer netjes opgeruimd.
  Aanbevelen? Ja
 • Peter Hopfddorp
  10
  Ervaring
  Via de site van velux hebben wij ons telefoonnummer en email achtergelaten,en zijn wij binnen een dag gebeld door Luuk van de dakraamconcurent,en een prijsopgave later hadden wij een afspraak ingepland. De heren kwamen netjes op tijd,werkte nauwkeurig en ruimde na afloop alles netjes op. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat,en zullen de dakraamconcurent bij een ieder aanraden.
  Aanbevelen? Ja
 • Hans AMSTERDAM
  9
  Ervaring
  Het geheel (3 dakramen)snel, goed en volgens afspraak geplaatst en alle afval en oude ramen mee genomen. Zelfs werd de straat aangeveegd.
  Aanbevelen? Ja
 • Bent Maassluis
  10
  Ervaring
  Van het begin tot het eind was alles perfect geregeld. Goede en vlotte communicatie. De installatie was netjes op tijd. Ik ben heel tevreden.
  Aanbevelen? Ja
 • Ed Zoetermeer
  9
  Ervaring
  Vakkundig mijn dakraam geplaatst en netjes afgewerkt
  Aanbevelen? Ja
 • Ronald Uithoorn
  9
  Ervaring
  Snelle en duidelijke aanbieding en na acceptatie van de offerte de uitvoeringsfatum overeengekomen. Het dakraam is naar volle tevredenheid geïnstalleerd en perfect aangesloten op de bestaande aftimmering. Rolgordijn gemonteerd. Daarna alles opgeruimd. Zeer tevreden dus.
  Aanbevelen? Ja
 • Jimmy Den haag
  10
  Ervaring
  3 jonge gasten voor de deur. En ze waren super beleefd, vriendelijk, professioneel, correct en werkten snel. Ook alles netjes achtergelaten, even de stoffer over de vloer en droogmaken omdat het regende. Ik werd ook geattendeerd over een actie die er bij Veluwe loopt. Netjes een flyer over gekregen hoe ik de cashback kan gebruiken. Dikke 10+!
  Aanbevelen? Ja
 • Ellen Den Haag
  10
  Ervaring
  Leuke club mannen. Volgend raam weer bij: Dakramenconcurrent! Aanwinst voor je huis!
  Aanbevelen? Ja
 • Federico Tocci Mijdrecht
  8
  Ervaring
  Het vervangen van het dakraam ging soepel en snel. De 2 jonge monteurs waren vriendelijk en vakkundig. Netjes achtergelaten.
  Aanbevelen? Ja
 • Stephan de Vries Purmerend
  10
  Ervaring
  Na een zoektocht kwamen we terrecht bij DakraamConcurrent. Mail gestuurd en vrijwel direct antwoord met een offerte. De 3 monteurs van DakraamConcurrent hebben echt vakwerk geleverd. Wij hebben 2 grote ramen laten vervangen en deze zijn super netjes geplaatst. Ook hebben ze alles weer netjes afgetimmert en alles opgeruimd. Echt helemaal top.
  Aanbevelen? Ja
 • S. Hillegom
  10
  Ervaring
  Efficient, professioneel en netjes
  Aanbevelen? Ja
9.5
Gebaseerd op:
252 ervaringen