99 klanten geven ons een 9.5 op klantenvertellen

VELUX dakraam plaatsen en vervangen in Rotterdam

Bent u woonachtig in of rond Rotterdam en wilt u een VELUX dakraam laten plaatsen of laten vervangen? Dan is DakraamConcurrent de juiste aanbieder voor je. Door de jaarlijkse officiële trainingen door VELUX en het feit dat wij de officiële montagepartner zijn van het bedrijf, kunnen wij absolute klantentevredenheid garanderen. Tevens zijn wij elke werkdag bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

Direct een offerte aanvragen?

U kunt direct uw prijs berekenen voor het plaatsen van een dakraam, of voor het vervangen van uw VELUX dakraam. Ook kunt u hier het formulier invullen:

Types en soorten VELUX dakramen bij DakraamConcurrent in Rotterdam

Doordat de beschikbare ramen allen van VELUX zijn, bent u gegarandeerd van zeer innovatieve en kwaliteit. Dit komt vooral door het feit dat VELUX  om de zoveel jaren met een nieuwe generatie dakramen komt. Hier is altijd een belangrijk ontwikkelproces aan voorafgegaan, waardoor elke generatie de kwaliteit van de ramen sterk wordt verbeterd, evenals de functionaliteit.

Bij het kiezen van een VELUX dakraam zijn er verschillende mogelijkheden. Allereerst kunt u kiezen voor twee soorten vensters. Deze zijn het tuimelvenster en het uitzettuimelvenster. Daarnaast heeft u ook de keuze voor het soort materiaal. De beschikbare soorten zijn hout en kunststof. Het verschil hiertussen is dat kunststof duurzamer is op de langer termijn, en in tegenstelling tot hout niet opnieuw gelakt hoeft te worden na enkele jaren. In alle gevallen worden de dakramen van de binnenkant wit gelakt, aangezien dit veruit het mooiste effect geeft. Daarnaast zijn er vele afmetingen mogelijk, hierdoor weet u zeker dat er  een passende grote van uw dakraam gekozen kan worden.

VELUX dakraam laten vervangen in Rotterdam

Ook het laten vervangen van uw dakraam in Rotterdam is mogelijk door DakraamConcurrent. Wij komen dan bij uw woning in Rotterdam langs en zorgen ervoor dat uw dakraam wordt vervangen. Er zijn altijd 2 personen aanwezig bij het vervangen, aangezien het vervangen van een dakraam bijna niet te doen is door 1 persoon.

Zorg ervoor dat u van tevoren weet welk type dakraam u op dit moment heeft. Dit kunt u doen door het etiket op het dakraam te bekijken, hier staat het een code aangegeven die bestaat uit letters en cijfers (bijvoorbeeld GGL-2) , ook kunt u het op laten meten. Kijk vervolgens op deze pagina welk nieuw type dakraam uw huidige dakraam kan vervangen.

De kosten van het laten vervangen van een dakraam in Rotterdam kunnen nogal uiteenlopen. Dit komt door de verschillende types dakramen. Benieuwd wat het gaat kosten? Vraag dan hier een scherpe offerte aan om erachter te komen.

Waarom een VELUX dakraam plaatsen in Rotterdam door DakraamConcurrent?

Er zijn diverse redenen waarom u voor DakraamConcurrent zou kunnen kiezen. Een eerste reden is de locatie. Wij kunnen u namelijk binnen 1 uur al bereiken vanuit onze locatie in Hazerswoude-Rijndijk . Ook zijn de voorrijkosten al bij de prijs inbegrepen. Zoals eerder vermeld zijn wij montagepartner van VELUX, hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de leverancier. Ons doel is om 100% klanttevredenheid te realiseren. Dit proberen wij te doen door middel van de hoge kwaliteit dakramen, de uitstekende montageservice en daarnaast door de all-in prijzen. U zult niet te maken krijgen met onverwachte bijkomende kosten door kleine lettertjes in het contract. De prijzen die wij u toesturen in de offerte, en de prijzen die te zien zijn op de website, zijn vaststaande prijzen.

Voor verdere vragen kunt u ons uiteraard bereiken door te bellen of door een email te sturen. Op onze website staan de contactgegevens vermeldt. Hier kunt u ook het contactformulier invullen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden. Ook kunt u meteen een offerte aanvragen als u al enig idee heeft wat u plannen zijn voor uw toekomstige nieuwe VELUX dakraam in Rotterdam.

9.5
Gebaseerd op:
99 ervaringen