VELUX dakramen plaatsen Rotterdam

VELUX dakramen plaatsen Rotterdam

In Rotterdam mochten wij deze prachtige VELUX dakramen plaatsen.

Deze dakramen zijn van het formaat PK10. Dit formaat is 94 cm breed x 160cm hoog. Vanwege de hoogte van de ramen, zorgt dit voor perfect lichtinval en ideale ventilatie in elke ruimte.

Deze VELUX dakramen hebben wij in Rotterdam aan elkaar geschakeld, met een VELUX tussengootstuk van 10 centimeter. Hierdoor is er aan de buitenzijde van het dak geen dakpan meer over tussen de dakramen, maar enkel een ideale lekwatergoot. Dit geeft van buiten ook een mooi effect, en zorgt voor de perfecte waterdichtheid van de VELUX dakramen.

Indien u in omgeving Rotterdam ook door ons uw VELUX dakraam wilt laten plaatsen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Dakraam plaatsen Rotterdam

Wij plaatsen als officieel montagepartner van VELUX met alle plezier uw VELUX dakraam. Wilt u in Rotterdam uw VELUX dakraam laten plaatsen? Wij helpen u graag!

Klaar om meer te ontdekken?

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon (085-0606143) of vul het contactformulier in.

Duidelijke all-in prijzen

Zonder onverwachte kosten achteraf

Door VELUX opgeleid personeel

Wij zijn officieel montagepartner

Heldere communicatie

Korte lijnen, klein & persoonlijk bedrijf

Over DakraamConcurrent

Als officieel montagepartner van VELUX helpen wij u graag bij het plaatsen en vervangen van uw dakramen. Wij zijn gespecialiseerd in daglicht-oplossingen en adviseren u graag over de prachtige producten van VELUX.

Voor al uw lichtkoepels

lichtkoepelconcurrent-wit

Contact

Adres: Bedrijvenweg 28, 2351 BC Leiderdorp
Telefoon: 085 - 0606143
E-mailadres: info@dakraamconcurrent.nl
KvK: 72499931

© 2023 Dakraamconcurrent.nl | Wij handelen onder de algemene voorwaarden van de VLOK. Deze vindt u hier | Sitemap