VELUX dakraam

Met een VELUX dakraam creëert u gezonde leefruimtes met meer daglicht en frisse lucht.

Bereken de prijs van uw dakraam

VELUX dakramen zijn verkrijgbaar in hout en kunststof

Nieuwsgierig naar het verschil tussen houten en kunststof dakramen?

Voordelen kunststof dakramen: kunststof dakramen van VELUX zijn geheel onderhoudsvrij. Daarnaast is een kunststof dakraam ideaal voor vochtige ruimtes.

Voordelen houten dakramen: houten dakramen van VELUX zijn de goedkoopste optie. Indien u kiest voor blank gelakt grenenhout, dan geeft dit tevens de klassieke ”houten” uitstraling in uw woning.

Er is een verschil in prijs tussen een kunststof dakraam en een houten dakraam. Een kunststof dakraam van VELUX is gemiddeld zo’n €70 duurder. Indien u op zoek bent naar de goedkoopste optie voor de korte termijn, kies dan voor een houten variant.

Houd er rekening mee dat een houten kunststof dakraam van VELUX eens in elke 5-7 jaar gelakt dient te worden. Benieuwd naar alle voordelen van een kunststof VELUX dakraam?

kunststof-velux-dakraam

Soorten VELUX dakramen

U kunt kiezen uit een VELUX tuimelvenster, een uitzettuimelvenster, of een VELUX elektrisch dakraam. Het grote verschil tussen een tuimelvenster en een uitzettuimelvenster is het draaipunt van het dakraam. Het scharnierpunt van een klassiek tuimelvenster bevindt zich in het midden, waar het uitzettuimelvenster aan de bovenzijde scharniert.

”Maar liefst 10 jaar garantie op elk VELUX dakraam. Ook op de montage”

velux-dakramen

De nieuwe generatie VELUX dakramen

VELUX introduceerde in 2013 haar nieuwste generatie dakramen. Met veel voordelen ten opzichte van de voorgaande generaties. Zo heeft het merk zichzelf weer naar een hoger niveau getild. Ontdek hier de voordelen van deze nieuwe generatie.

Verbeterde isolatiewaarde en groter glasoppervlak

De ThermoTechnology werd geïntroduceerd, waardoor de isolatiewaarde van de dakramen zijn verbeterde met een U-waarde van 1,2. Ten tweede bestaan de ramen uit een groter glasoppervlak. Dit levert maar liefst tot 18% meer daglicht op. Daarnaast komt er via deze weg ook meer warmte de ruimte binnen via het extra zonlicht. Dit kunt u uiteraard zelf reguleren middels de raamdecoratie die VELUX aanbiedt.

Nieuw en verbeterd design

In de tweede plaats heeft VELUX het design van de ramen aangepast. Daardoor biedt het raam weer een mooier design en gebruikscomfort. Zo is het ontwerp van de nieuwe generatie VELUX dakramen verbeterd. Concreet betekent dit dat de kozijnen aan de binnenzijde en buitenzijde zijn verkleind en een iets elegantere look hebben gekregen. Met de wit afgelakte afwerking aan de binnenzijde (grenenhout of kunststof), past het dakraam in elk interieur.

Garantie

Zowel op het product als de plaatsing ontvangt u maar liefst 10 jaar garantie. Dat wil zeggen: van VELUX ontvangt u 10 jaar garantie op het dakraam, en de bijgeleverde materialen als gootstukken. Als u kiest voor DakraamConcurrent om uw VELUX dakraam te laten plaatsen, dan ontvangt u van ons ook nog eens 10 jaar garantie op de montage van uw VELUX producten. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. De montage van uw VELUX dakramen vergt namelijk expertise en ervaring. Omdat onze monteurs dagelijks werken met deze producten, ziet u dit terug in de kwaliteit van ons werk.

VELUX raamdecoratie

DakraamConcurrent is tevens officieel dealer van alle VELUX raamdecoratie. Mocht u naast een dakraam dus op zoek zijn naar bijvoorbeeld een verduisterend rolgordijn, een insectenhor of een rolluik: dit monteren wij graag voor u. Het los bestellen is ook mogelijk. De producten worden dan rechtstreeks vanuit de fabriek naar u verzonden, tegen de scherpste prijzen. Aantrekkelijk? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Als wij bij u langskomen, dan plaatsen wij deze producten graag voor u.

velux-uitzettuimelvensters-vervangen

Duidelijke all-in prijzen

Zonder onverwachte kosten achteraf

Door VELUX opgeleid personeel

Wij zijn officieel montagepartner

Heldere communicatie

Korte lijnen, klein & persoonlijk bedrijf

Over DakraamConcurrent

Als officieel montagepartner van VELUX helpen wij u graag bij het plaatsen en vervangen van uw dakramen. Wij zijn gespecialiseerd in daglicht-oplossingen en adviseren u graag over de prachtige producten van VELUX.

Voor al uw lichtkoepels

lichtkoepelconcurrent-wit

Contact

Adres: Bedrijvenweg 28, 2351 BC Leiderdorp
Telefoon: 085 - 0606143
E-mailadres: info@dakraamconcurrent.nl
KvK: 72499931

© 2023 Dakraamconcurrent.nl | Wij handelen onder de algemene voorwaarden van de VLOK. Deze vindt u hier | Sitemap