Elektrisch dakraam van VELUX

VELUX elektrische dakramen zijn op afstand bedienbaar

Wat zijn elektrische dakramen?

De dakramen uitgebracht door het bedrijf VELUX zijn verreweg de dakramen met de meeste naamsbekendheid. Decennia lang brengt VELUX al kwalitatief superieure dakramen uit, waardoor het bedrijf met vlag en wimpel marktleider is. Door de hoge kwaliteit van dit merk bieden wij bij DakraamConcurrent daarom ook alleen maar VELUX dakramen aan. Hoewel deze dakramen vroeger eenvoudige dakramen waren, is de nieuwste generatie zeer innovatief. Er zijn nu al zelfs elektrische dakramen van VELUX beschikbaar. Hieronder meer informatie over wat het zijn, hoe ze werken, de voordelen, de kosten en de montage van de elektrische dakramen van VELUX.

Elektrische dakramen zijn simpelweg dakramen die door een elektrische bediening met één druk op de knop geopend of gesloten kunnen worden. Hierdoor wordt het gebruiksgemak sterk verbeterd. De bediening van de elektrische dakramen gaat via een meegeleverd apparaat, waardoor je zelfs vanaf meters afstand het dakraam kunt openen of sluiten. De dakramen zijn tevens voorzien van het INTEGRA systeem, dit systeem werkt op netstroom of op zonne-energie. Het INTEGRA systeem zorgt voor extra licht en frisse lucht. Ook wordt het raam tegen vecht en vuil beschermt door de coating.

De voordelen van VELUX INTEGRA elektrische dakramen

Ten opzichte van een regulier dakraam, biedt een elektrisch dakraam een aantal handige toevoegingen. Allereerst is het mogelijk om dakramen op moeilijk bereikbare plekken te openen en te sluiten. Hierdoor hoeft u voor dit proces geen onnodig veel moeite te verspillen. Dit is helemaal een voordeel als u slecht ter been bent, u hoeft dan namelijk niet uw stoel of bank te verlaten. Een bijkomend voordeel is dat het dakraam automatisch regen detecteert. Als u op dat moment niet thuis bent of beneden zit, dan zal het dakraam zichzelf automatisch sluiten.

Soorten elektrische dakramen

De types elektrische dakramen die wij aanbieden bij DakraamConcurrent beschikken allen over een regulier tuimelvenster en het INTEGRA systeem. Ook zijn allen wit afgelakt. Verder bieden wij verschillende groottes aan elektrische dakramen aan.

Verder zijn er 2 verschillende manieren om de dakramen van energie te voorzien. De eerste mogelijkheid is een dakraam op reguliere netstroom energie. Deze is op korte termijn goedkoper. De andere mogelijkheid is een elektrisch dakraam op zonne-energie. Bij deze optie wordt er een ingebouwde zonnecel aan de buitenkant van het dakraam geplaatst. Deze laadt dan het dakraam volledig automatisch op. Hierdoor hoeft u niet om te kijken naar stroomdraden en is het niet nodig om netstroom aan te sluiten. Ook is dit ten opzichte van het reguliere elektrische dakraam voordeliger voor uw toekomstige energierekening.

De kosten van een elektrisch dakraam

Hoe veel u betaald voor een elektrisch dakraam, hangt af van de grootte van uw toekomstige dakraam en de keuze voor netstroom of zonne-energie. De kosten die weergeven zijn op de website zijn inclusief BTW en montage. Uiteraard krijgt u de afstandsbediening van het dakraam er gratis bij. Vanaf €956,00 kunt u al beschikken over een elektrisch dakraam van VELUX.

Het monteren van een elektrisch dakraam

Het monteren van een elektrisch dakraam is een ingewikkeld proces. Het monteren van een regulier dakraam is al een lastige opgave, maar doordat er een elektrische aansluiting of zonnecel aangebracht moet worden, is het proces vele malen lastiger. Als u toch besluit het elektrische dakraam zelf te willen monteren, dan kunt u hier de instructies van de montage vinden.

Als u kiest voor onze montageservice, dan komen twee van onze werknemers langs om het elektrisch dakraam te gaan monteren. Dit gebeurd vanzelfsprekend op een efficiënte en effectieve manier. Hierdoor heeft u later geen zorgen meer. Door de jaarlijkse training die onze werknemers van VELUX krijgen, beschikken zij altijd over de juiste kennis van het monteerproces.

Wij werken met heldere prijzen. Bekijk de VELUX dakraam prijzen.
In uw woning zijn wij bij u te gast. Wij nemen het afval mee en laten de ruimte bezemschoon achter.
Als montagepartner plaatsen wij enkel de dakramen van VELUX.
Klantenservice is voor ons belangrijk. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.

Klaar om meer te ontdekken?

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon (085-0606143) of vul het contactformulier in.

Duidelijke all-in prijzen

Zonder onverwachte kosten achteraf

Door VELUX opgeleid personeel

Wij zijn officieel montagepartner

Heldere communicatie

Korte lijnen, klein & persoonlijk bedrijf

Over DakraamConcurrent

Als officieel montagepartner van VELUX helpen wij u graag bij het plaatsen en vervangen van uw dakramen. Wij zijn gespecialiseerd in daglicht-oplossingen en adviseren u graag over de prachtige producten van VELUX.

Voor al uw lichtkoepels

lichtkoepelconcurrent-wit

Contact

Adres: Bedrijvenweg 28, 2351 BC Leiderdorp
Telefoon: 085 - 0606143
E-mailadres: info@dakraamconcurrent.nl
KvK: 72499931

© 2023 Dakraamconcurrent.nl | Wij handelen onder de algemene voorwaarden van de VLOK. Deze vindt u hier | Sitemap