Uitzettuimelvenster van VELUX

Het VELUX dakraam met uitzettuimelvenster is hét paradepaardje van het bedrijf

Verschil regulier tuimelvenster en een uitzettuimelvenster

In de dakraamindustrie is dit type dakraam een revolutionair product, aangezien het zorgt voor onder meer een gigantische hoeveelheid binnenvallend daglicht en extra veel natuurlijke ventilatie, waardoor tijd doorbrengen in uw zolderkamer een pretje is. Een uitzettuimelvenster biedt vele voordelen ten opzichte van een regulier tuimelvenster.

Allereerst is het uitzicht bij een uitzettuimelvenster vele male beter. Het uitzicht kan zelfs als panoramisch worden beschreven, aangezien je tot de horizon kunt kijken doordat het raam volledig naar boven geklapt kan worden. Tevens kan er hierdoor ook veel meer buitenlucht binnenkomen, waardoor je niet meer de situatie van de typisch benauwde zolderkamer krijgt. Wel is het zo dat de prijs van een uitzettuimelvenster hoger is dan de prijs van een regulier tuimelvenster.

Daarnaast beschikt het uitzettuimelvenster over ThermoTechnology. Dit houdt in dat het dakraam bestaat uit innovatieve en kwalitatief hoogstaande materialen waardoor u de volgende voordelen ondervindt:

  • Uitstekende isolatie
  • Luchtdichte afwerking
  • Nagenoeg perfecte energie-efficiëntie

Al deze bovenstaande voordelen zorgen ervoor dat uw energierekening een stuk lager uit zal vallen. Een keuze voor een uitzettuimelvenster met ThermoTechnology is dus een verstandige keuze op de lange termijn.

Montage van een uitzettuimelvenster

Bij DakraamConcurrent bieden wij 2 soorten diensten aan op het gebied van dakramen. Allereerst kunnen wij een geheel nieuw dakraam laten plaatsen in uw dak. Dit is de beste optie als u op dit moment nog niet over een dakraam beschikt. Dan komen onze werknemers langs en zullen op een efficiënte en vakkundige manier een gloednieuw VELUX dakraam met uitzettuimelvenster plaatsen. Hierbij is het ook mogelijk om de binnenzijde af te laten timmeren en het afval te laten afvoeren, waardoor u geen extra moeilijkheden zult ondervinden tijdens en na de montage.

Beschikt u al over een VELUX dakraam, maar is deze van de oude generatie en wilt u dit oude dakraam laten vervangen? Dan bent u hiervoor ook bij ons aan het juiste adres. Het is allereerst van belang dat u het huidige dakraam opmeet. Daarna kunt u met behulp van onze tabel (onderaan de pagina) bekijken welk type dakraam van de oude generatie kan vervangen worden door een van de nieuwe generatie. Bij het vervangen van uw dakraam wordt het afval zonder extra kosten afgevoerd.

velux-gpu-uitzettuimel

De types uitzettuimelvensters

Bij DakraamConcurrent kunt u kiezen voor verschillende soorten uitzettuimelvensters. De verschillen zitten in het soort venster (kunststof wit gelakt of grenenhout wit gelakt) en uiteraard in de afmetingen. Er zijn vele soorten afmetingen beschikbaar, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u kunt beschikken over dakraam met uitzettuimelvenster dat perfect past bij de rest van uw interieur én exterieur.

De kosten van een uitzettuimelvenster

De kosten van een dakraam met uitzettuimelvenster verschillen sterk. De factoren die hierbij van belang zijn:

  • Afmetingen (breedte x hoogte)
  • Materiaal (grenenhout of kunststof)
  • Extra opties
  • Vervanging van huidige dakraam of het plaatsen van een nieuw dakraam

Onder de extra opties verstaan we het volgende:

  • De toevoeging van een verduisterend rolgordijn, insectenhor of buitenzonwering
  • Het wel of niet laten aftimmeren van de binnenzijde
  • Het wel of niet af laten voeren van afval

Vanaf € 878,00 is het al mogelijk om een dakraam met uitzettuimelvenster te laten monteren. Montagekosten en voorrijkosten zijn hier al bij inbegrepen, evenals de BTW. Interesse? Vraag dan gerust een persoonlijke offerte aan! Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op en bespreken we de mogelijkheden van een dakraam met uitzettuimelvenster. Tevens kunt u ook een kijkje nemen op deze pagina. Hier vindt u namelijk afbeeldingen van onze eerdere werkzaamheden.

Klaar om meer te ontdekken?

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon (085-0606143) of vul het contactformulier in.

Duidelijke all-in prijzen

Zonder onverwachte kosten achteraf

Door VELUX opgeleid personeel

Wij zijn officieel montagepartner

Heldere communicatie

Korte lijnen, klein & persoonlijk bedrijf

Over DakraamConcurrent

Als officieel montagepartner van VELUX helpen wij u graag bij het plaatsen en vervangen van uw dakramen. Wij zijn gespecialiseerd in daglicht-oplossingen en adviseren u graag over de prachtige producten van VELUX.

Voor al uw lichtkoepels

lichtkoepelconcurrent-wit

Contact

Adres: Bedrijvenweg 28, 2351 BC Leiderdorp
Telefoon: 085 - 0606143
E-mailadres: info@dakraamconcurrent.nl
KvK: 72499931

© 2023 Dakraamconcurrent.nl | Wij handelen onder de algemene voorwaarden van de VLOK. Deze vindt u hier | Sitemap