47 klanten geven ons een 9.5 op klantenvertellen
Dakraam plaatsen Amsterdam

VELUX PK08 dakraam geplaatst Amsterdam

Uw dakraam plaatsen in Amsterdam doen wij met veel plezier. Wij zijn officieel montagepartner van VELUX. 

Dakraam plaatsen Amsterdam

Dit dakraam heeft de afmetingen van 94 cm breed x 118 cm hoog. Zoals te zien is op de foto is dit dakraam in een nieuwbouwhuis in Amsterdam geplaatst.

Zo heeft dit nieuwbouwhuis nu ventilatie en daglicht, terwijl het eerst een donkere zolderkamer was.. hetgeen waar wij ons werk met veel plezier voor doen: de ruimte echt leefbaar maken!

Deze klant in Amsterdam koos voor een DFD combinatie, als het gaat om raamdecoratie. Dit houdt in: verduistering plus plissé. Het bovenste deel van de raamdecoratie is een verduisterend rolgordijn. Eronder bevindt zich het plisségordijn, dat lichtdoorlatend is. De verhouding kunt u zelf bepalen.

Op zoek naar dakramen inclusief montage in Amsterdam?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wilt u dat wij in Amsterdam uw dakraam plaatsen? Ook helpen wij u graag als u wilt dat wij uw VELUX dakraam vervangen

Wanneer u nog vragen heeft, twijfel dan a.u.b. niet om contact met ons op te nemen. Wij maken met alle plezier een geheel vrijblijvende offerte voor u op. 

U kunt ons bereiken per telefoon: 085-0606143, of uiteraard per email. Onze overige gegevens vindt u op onze contactpagina

Officieel VELUX montagepartner

U kunt ons met een gerust hart uw dakraam laten plaatsen in Amsterdam. Wij zijn namelijk officieel montagepartner van het merk VELUX. Zo heeft u altijd de garantie dat wij goed werk leveren. Dagelijks plaatsen wij immers met heel veel plezier dakramen. Ook uw oude VELUX dakraam vervangen is iets wat wij dagelijks doen. Ons team helpt u dan ook graag op weg om in Amsterdam uw dakraam te laten plaatsen of vervangen. 

Direct een offerte aanvragen voor het plaatsen van uw dakraam in Amsterdam? Vul onderstaand formulier in:

Dakraam plaatsen kosten

Ons team staat voor u klaar voor de montage van uw VELUX dakraam in Amsterdam. Via deze pagina vindt u de prijzen van VELUX dakramen plaatsen. Hier kunt u direct berekenen wat het kost om uw dakraam te laten plaatsen!

Heldere all-in prijzen is wat wij belangrijk vinden. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wanneer u een offerte aanvraag, ontvangt u van ons een persoonlijke offerte. Zo kunt u geen kleine lettertjes meer verwachten. Enkel heldere all-in prijzen.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

9.5
Gebaseerd op:
47 ervaringen