47 klanten geven ons een 9.5 op klantenvertellen

Een dakraam vervangen, wat kost dat?

De kleinste maat VELUX (GGL-9) vervangt u al vanaf €615. Afhankelijk van uw maat dakraam, loopt de prijs op naarmate het dakraam groter wordt. 

Het vervangen van een dakraam is helaas nodig na tientallen jaren gebruik. Er zijn veel sporen van gebruik zichtbaar, en de negatieve gevolgen stapelen zich op. Hieronder worden deze gevolgen beschreven, evenals de kosten van het laten vervangen van uw VELUX dakraam, en de redenen waarom het verstandig is om uw dakraam te laten vervangen door DakraamConcurrent. Bent u woonachtig in het westen van het land, en zoekt u een betrouwbaar bedrijf dat uw VELUX dakramen op een vakkundige manier kan vervangen? Dan kunt u er zeker van zijn dat het verstandig is om voor DakraamConcurrent te kiezen.

Twee dakramen vervangen Hoofddorp

Aangezien wij een erkende VELUX montagepartner zijn, is het vervangen van uw dakraam geen ingewikkeld proces voor ons. Doordat onze werknemers een jaarlijks door VELUX verzorgde training krijgen, beschikken zij over de precieze deskundigheid van het dakraam-montage proces. Ook zijn de VELUX dakramen uit de nieuwste generatie absolute topproducten. De nieuwste generatie VELUX dakramen brengt namelijk het volgende met zich mee:
– Veel meer daglicht door vergroot glasoppervlak
– Sterk verbeterde isolatie door verhoogde kwaliteit materiaal
– Nog langere levensduur

Waarom is het nodig een dakraam te laten vervangen?

Hoewel een dakraam erg lang meegaat, is het wel belangrijk om het te vervangen na verloop van tijd. Indien u uw dakraam niet op tijd vervangt, gaat u te maken krijgen met grote oplopende problemen. Ten eerste zal de isolatie bij een verouderd dakraam verslechteren, hierdoor kost het veel meer energie om uw kamer warm te houden. Dit duurt tevens ook langer, maar het is vooral een probleem zodra u de energierekening binnenkrijgt, slechte isolatie zorgt namelijk voor verhoogde energiekosten. Daarnaast is het risico op lekkage ook stukken groter bij een verouderd en/of slecht onderhouden dakraam. Vervang u dakraam daarom zodra u te maken krijgt met een van de bovenstaande kenmerken.

Ook kunt u aan het volgende herkennen of het nodig is om uw dakraam te laten vervangen:
– Kenmerken bij het raamkozijn
– Kozijnranden die verrot beginnen te raken
– Defecte scharnieren, vergrendeling of scharnieren

Direct uw persoonlijke offerte voor het vervangen van uw VELUX dakraam?

VELUX horizontaal duo Hoofddorp

De kosten van het vervangen

De reden dat u op deze pagina terecht bent gekomen is doordat u erachter wilt komen hoeveel het nu kost om bij DakraamConcurrent uw dakraam te laten vervangen. Hoewel wij u graag meteen een exacte prijs willen geven, is dit niet mogelijk als we niet op de hoogte zijn van de situatie. Er zijn namelijk vele factoren die onze kosten en dus de verkoopprijs beïnvloeden. Hierbij gaat het om de grootte van uw oude en het nieuwe dakraam, het materiaal van het nieuwe dakraam, het type venster en extra opties. Wij kunnen u uiteraard wel van een offerte voorzien als u deze aanvraagt op deze pagina. Wij horen graag wat u wensen zijn. Ook is het relevant voor ons over wat voor soort dakraam u op dit moment beschikt. U kunt hier achter komen door uw dakraam op te meten met een meetlint, of om op het etiket te kijken, deze bevindt zich op het dakraam en is een code van meerdere letters en cijfers, bijvoorbeeld GGL-P10.

Uw dakraam vervangen door DakraamConcurrent, hoe werkt het?

Als u besluit om voor ons te kiezen, dan komen wij op een gewenst moment langs om het vervangen van uw dakraam te regelen. Het monteren kan best complex zijn en vereist ten minste de arbeid van twee personen doordat dakramen relatief groot zijn. Het vervangen van het dakraam valt op te delen in de volgende 3 stappen:
– Verwijderen van het oude dakraam
– Montage van gootstukken en nieuwe venster
– Terugplaatsen dakpannen en het bevestigen van het nieuwe venster

Voor een kijkje naar ons werk, kun je deze pagina bekijken.

9.5
Gebaseerd op:
47 ervaringen