Waarom kiezen voor dakramen van VELUX?

Bij het kiezen van een dakraam denken mensen meestal aan één merk: VELUX. Daar zijn uiteraard diverse redenen voor. Allereerst hebben ze bij VELUX al decennia lang ervaring met dakramen, waardoor ze het product tot in de perfectie hebben geoptimaliseerd. Daarnaast werken ze bij VELUX uitsluitend samen met montagepartners die garant staan voor een absolute topmontageservice. Het aanbod van dakramen is de afgelopen jaren ook sterk verbeterd.

Waar ze ooit begonnen met één simpel dakraam met één mogelijke maat, is het assortiment nu uitgebreid naar verschillende maten, vensters en materialen. Lees hieronder een uitgebreide beschrijving waarom u bij een dakraam voor een VELUX dakraam moet kiezen.

Ervaring met dakramen

Ten eerste is VELUX een van de meest ervaren dakramenproducenten. De VELUX Groep is een Deens bedrijf, opgericht in 1941 in Kopenhagen. Naast dakramen bieden zij ook de volgende producten aan:

  • Dakkappelen
  • Lichtkoepels
  • Raamdecoratie & buitenzonwering
  • Rolluiken
  • Modulaire lichtstraten
  • Accessoires

Het eerste product waar alles mee is begonnen voor VELUX waren de dakramen. Kann Rasmussen was de oprichter van het ontwerp en de ontwerper van de eerste dakramen. Zijn visie hield in dat hij de hele wereld wilde voorzien van dakramen die de zolder van een grauwe, donkere plek tot een kamer met gigantisch veel daglicht en frisse lucht. Deze visie is werkelijkheid geworden, en VELUX dakramen zijn nu beschikbaar in 40 landen, waaronder Nederland.

Naast de ervaring die ervoor heeft gezorgd dat de producten nagenoeg perfect geoptimaliseerd zijn, is het zo dat maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid ook erg belangrijk voor het bedrijf. Bij aankoop van een VELUX dakraam kun je er dan tevens ook zeker van zijn de dakramen op een duurzame en ethische manier zijn geproduceerd. Wie voor VELUX kiest draagt dan ook bij aan een duurzame wereld.

Dakramen op maat

Tegenwoordig zijn de dakramen in verschillende maten beschikbaar. Door de vele types zit er uiteraard een dakraam bij met een maat die perfect past bij uw zolderkamer. Bij DakraamConcurrent zijn de minimale afmetingen voor een VELUX dakraam 55 x 70 centimeter. De maximale afmetingen bedragen 134 x 140 centimeter. Uiteraard is er een breed scala aan dakramen met afmetingen tussen de minimale en maximale.

Tevens kunt u de oude generatie VELUX dakramen gemakkelijk vervangen door een dakraam van de nieuwe generatie. Onderaan deze webpagina staat een omrekentabel waardoor u kunt bekijken welk dakraam u nodig heeft.

Uitstekende montagepartners (zoals DakraamConcurrent)

Naast het feit dat de dakramen van VELUX over een uitstekende kwaliteit beschikken, is het ook zo dat VELUX streeft naar een uitstekende montage. Dit wordt uitgevoerd door nauwkeurig geselecteerde montagepartners. DakraamConcurrent is hier er één van. Doordat wij officiële partner zijn van VELUX, bent u zeker van het volgende:

  • Duidelijke all-in prijzen
  • Perfect gemonteerde dakramen (geen negatieve complicaties in de toekomst)
  • Deskundig advies over productmogelijkheden
  • 10 jaar productgarantie

De bovenstaand genoemde voordelen zijn duidelijke redenen waarom u het beste voor een VELUX dakraam kunt kiezen. De montage wordt dan door ons geregeld, waardoor u absoluut geen spijt zult krijgen van uw aankoop. Tevens worden wij ook jaarlijks getraind door VELUX, zodat de hoogstaande kwaliteit en uitstekende montage gegarandeerd blijft.

VELUX dakraam kopen?

Indien u besluit om bij ons een dakraam van VELUX aan te schaffen, kunt u meteen een persoonlijke en vrijblijvende offerte aanvragen. Bent u benieuwd hoe de dakramen er nu in werkelijkheid uitzien? Neem dan eens een kijkje op onze projectpagina. Hier kunt u onze eerdere projecten uitgebreid bezichtigen. Ook op onze Facebookpagina kunt u eerdere projecten bezichtigen, en lezen wat onze klanten van onze service vinden.

Klaar om meer te ontdekken?

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon (085-0606143) of vul het contactformulier in.

Duidelijke all-in prijzen

Zonder onverwachte kosten achteraf

Door VELUX opgeleid personeel

Wij zijn officieel montagepartner

Heldere communicatie

Korte lijnen, klein & persoonlijk bedrijf

Over DakraamConcurrent

Als officieel montagepartner van VELUX helpen wij u graag bij het plaatsen en vervangen van uw dakramen. Wij zijn gespecialiseerd in daglicht-oplossingen en adviseren u graag over de prachtige producten van VELUX.

Voor al uw lichtkoepels

lichtkoepelconcurrent-wit

Contact

Adres: Bedrijvenweg 28, 2351 BC Leiderdorp
Telefoon: 085 - 0606143
E-mailadres: info@dakraamconcurrent.nl
KvK: 72499931

© 2023 Dakraamconcurrent.nl | Wij handelen onder de algemene voorwaarden van de VLOK. Deze vindt u hier | Sitemap