Dakraam plaatsen of vervangen in Alphen aan den Rijn?

Dan bent u bij ons aan het juist adres! Alphen aan den Rijn is bij ons om de hoek. Wij zijn montagepartner van VELUX en komen uit de omgeving van Leiden. Alphen aan den Rijn is daarom een plaats waar we al veel dakramen hebben mogen plaatsen.

Als officieel montagepartner van VELUX werken we met de nieuwste generatie VELUX dakramen. Deze zijn uitstekend van kwaliteit en robuustheid. Met een VELUX dakraam bent u jarenlang verzekert van optimaal gebruiksgemak. Jaarlijks krijgen wij training door VELUX, zodat we absolute klanttevredenheid kunnen garanderen. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over de projecten die wij in deze plaats hebben mogen uitvoeren. Wij plaatsen of vervangen met veel plezier uw dakraam in regio Alphen aan den Rijn.

Onlangs afgeronde projecten in Alphen aan den Rijn

Klaar om meer te ontdekken?

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon (085-0606143) of vul het contactformulier in.

Duidelijke all-in prijzen

Zonder onverwachte kosten achteraf

Door VELUX opgeleid personeel

Wij zijn officieel montagepartner

Heldere communicatie

Korte lijnen, klein & persoonlijk bedrijf

Over DakraamConcurrent

Als officieel montagepartner van VELUX helpen wij u graag bij het plaatsen en vervangen van uw dakramen. Wij zijn gespecialiseerd in daglicht-oplossingen en adviseren u graag over de prachtige producten van VELUX.

Voor al uw lichtkoepels

lichtkoepelconcurrent-wit

Contact

Adres: Bedrijvenweg 28, 2351 BC Leiderdorp
Telefoon: 085 - 0606143
E-mailadres: info@dakraamconcurrent.nl
KvK: 72499931

© 2023 Dakraamconcurrent.nl | Wij handelen onder de algemene voorwaarden van de VLOK. Deze vindt u hier | Sitemap