Tuimelvenster van VELUX

Een dakraam is een belangrijk onderdeel van het uiterlijk van uw huis.

Tuimelvensters

Het materiaal, de afmeting en het type dakraam kunnen belangrijke zaken beïnvloeden. Denk hierbij aan lichtinval, uitzicht en kans op lekkage. In deze tekst wordt beschreven wat een dakraam precies is, hoe het werkt, wat voor soorten er zijn en vindt je meer informatie over het montageproces.

Een van de soorten vensters die onder de categorie dakramen vallen zijn tuimelvensters. Deze verschillen met uitzettuimelvensters om verschillende redenen. In deze tekst worden deze verschillen beschreven, en kunt u meer lezen over de soorten tuimelvensters bij DakraamConcurrent, de kosten van een tuimelvenster.

Verschil tuimelvensters en uitzettuimelvensters

In de eerste instantie lijken tuimelvensters en uitzettuimelvensters veel op elkaar. Tevens zijn beide soorten bij DakraamConcurrent van het merk VELUX. VELUX is een Deens bedrijf in 1941, met als doel om mensen van frisse lucht en daglicht te voorzien door het produceren van producten met uitstekende kwaliteit. Hierin zijn ze geslaagd, en bij DakraamConcurrent bieden wij daarom ook uitsluitend dakramen aan van dit merk. Tevens zijn wij ook officiële montagepartner van VELUX. Dit betekent dat VELUX onze werknemers een jaarlijkse training.

Het verschil tussen tuimelvensters en uitzettuimelvensters is zit hem voornamelijk in de wijze van openen.

Het uitzettuimelvenster is middels een hendel aan de onderzijde te bedienen, waarbij het dakraam aan de bovenkant scharniert. Als u het dakraam opent, houdt u op deze wijze meer ruimte in de kamer. U kunt als het ware ”buiten staan”, omdat de bovenkant van het dakraam niet naar beneden komt. Tevens is het dakraam ook op dezelfde wijze te bedienen als een tuimelvenster (er zit ook een hendel aan de bovenzijde). Zo kan het raam nog steeds in de zeemstand.

Het tuimelvenster is te bedienen middels de bekende hendel aan de bovenzijde, en scharniert in het midden.

Kies je voor een tuimelvenster, dan ben je gegarandeerd van de volgende voordelen:

  • Erg praktisch, het is hierdoor gemakkelijk om het dakraam te openen en te sluiten, ook kunt u meubels onder het dakraam plaatsen zonder hierdoor moeilijkheden te ervaren.
  • Lage positionering, dit komt doordat de handgreep zich aan de bovenkant bevindt. De lage positionering zorgt ervoor dat u zowel staand als zittend van een mooi uitzicht kan genieten.
  • Voordeligheid, bij DakraamConcurrent kunt u al beschikken over een VELUX dakraam met tuimelvenster vanaf €616,00. Montage- en voorrijkosten en BTW zijn bij deze prijs inbegrepen, waardoor u voor een lage prijs kunt beschikken over een dakraam van topkwaliteit.
tuimelvenster 2023

Soorten tuimelvensters

Bij DakraamConcurrent zijn er verschillende soorten tuimelvensters beschikbaar. Allereerst zijn er verschillende afmetingen beschikbaar. De minimale afmetingen bedraagt 55 x 70cm, en de maximale afmetingen bedraagt 134 x 140 cm. Uiteraard zijn er ook vele soorten beschikbaar die binnen de minimale en maximale afmetingen vallen.

Daarnaast kunt u kiezen voor een dakraam van wit gelakt grenenhout of van kunststof gelakt grenenhout. Het verschil hiertussen is het feit dat het grenenhout op de korte termijn voordeliger is, en het tevens zorgt voor een authentieke houtlook. Kunststof daarentegen is juist een stuk duurzamer, waardoor het op de lange termijn voordeliger is.

Hoe monteer je een dakraam?

Een dakraam monteren is een ingewikkeld proces. Als u denkt geen problemen te gaan ondervinden met het zelfstandig monteren, dan kunt u hier de montage instructies vinden. Laat u dit liever over aan professionals? Dan komen onze werknemers langs om u dakraam op een snelle en professionele manier te monteren.

Wat kost een tuimelvenster?

Zoals eerder beschreven, kunt u al over een dakraam met tuimelvenster beschikken vanaf €616,00. Er zijn verschillende factoren die de prijs bepalen. Allereerst is de grootte van uw toekomstige dakraam van belang. Logischerwijs is het zo dat hoe groter het dakraam, hoe hoger de prijs zal zijn. Ook het soort materiaal bepaalt de prijs. Ten slotte kunt u kiezen om de binnenzijde af te laten timmeren en het afval te laten vervoeren voor een vergoeding. Dit bespaart u een hoop tijd en moeite.

Waarom een tuimelvenster kopen bij DakraamConcurrent?

Er zijn diverse redenen waarom het een goede keuze is om voor DakraamConcurrent te kiezen. Besluit u voor ons te kiezen, dan kunt u genieten van de volgende voordelen:

  • Scherpe prijzen voor hoogstaande kwaliteit van VELUX
  • Professionele en snelle montage
  • Door VELUX getrainde werknemers
  • Lid van de branchevereniging VLOK
  • Achteraf betalen

Klaar om meer te ontdekken?

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon (085-0606143) of vul het contactformulier in.

Duidelijke all-in prijzen

Zonder onverwachte kosten achteraf

Door VELUX opgeleid personeel

Wij zijn officieel montagepartner

Heldere communicatie

Korte lijnen, klein & persoonlijk bedrijf

Over DakraamConcurrent

Als officieel montagepartner van VELUX helpen wij u graag bij het plaatsen en vervangen van uw dakramen. Wij zijn gespecialiseerd in daglicht-oplossingen en adviseren u graag over de prachtige producten van VELUX.

Voor al uw lichtkoepels

lichtkoepelconcurrent-wit

Contact

Adres: Bedrijvenweg 28, 2351 BC Leiderdorp
Telefoon: 085 - 0606143
E-mailadres: info@dakraamconcurrent.nl
KvK: 72499931

© 2023 Dakraamconcurrent.nl | Wij handelen onder de algemene voorwaarden van de VLOK. Deze vindt u hier | Sitemap