VELUX dakraam plaatsen en vervangen in Amsterdam

Bent u opzoek naar een nieuw dakraam in uw dak of wilt u uw huidige dakraam in Amsterdam laten vervangen? Dan kunnen wij van DakraamConcurrent u bijstaan. Ten eerste zijn de ramen van de nieuwe generatie van VELUX superieur in kwaliteit. Er is geen enkel merk dat zoveel naamsbekendheid heeft als VELUX, en deze naamsbekendheid is terecht.

Decennia lang staat VELUX synoniem voor topkwaliteit. Bij DakraamConcurrent zijn wij ons hier bewust van, en daarom zijn wij ook trots op het feit dat wij een officiële montagepartner zijn van VELUX. Bij DakraamConcurrent kunt u een geheel nieuw dakraam laten plaatsen, maar ook uw oude VELUX dakraam laten vervangen, en dit allemaal tegenover een scherpe prijs en gegarandeerde tevredenheid.

Onlangs afgeronde projecten in Amsterdam

Wat is het verschil tussen de nieuwe en oude generatie dakramen van VELUX?

Aangezien de eerste generatie dakramen al ver in de 20eeeuw waren uitgebracht, is er sinds die tijd veel veranderd het uiterlijk, de eigenschappen en de kwaliteit van de dakramen. Hoewel de groottes voornamelijk hetzelfde zijn gebleven, zijn er verder wel duidelijke verschillen op te merken. Allereerst is de hoeveelheid daglicht dat wordt binnengelaten door het de nieuwe dakramen veel meer dan bij de oudere generaties.

Hierdoor is tijd spenderen op de zolderkamer veel aangenamer, en kunt u deze kamer nu gemakkelijk transformeren in een slaapkamer. Daarnaast biedt de nieuwe generatie ook een isolatiewaarde dat vele malen beter is. Dit reduceert de energiekosten sterk, waardoor het op de lange termijn een goede beslissing is om uw dakraam te laten vervangen. Ten slotte zijn de nieuwe generatie dakramen ook heel duurzaam, waardoor het mogelijk is om jarenlang over een dakraam te beschikken dat in prima staat is.

Hoe vervangen wij uw dakraam in Amsterdam?

Als u het dakraam graag laat vervangen, dan kunt u gemakkelijk met ons in contact komen. Het is wel belangrijk dat u weet welk type dakraam u op dit moment heeft. Kijk daarvoor op het etiket van uw huidige dakraam. Als u dit niet kan vinden, is het ook mogelijk om u dakraam op te laten meten. Vervolgens kunt u op onze website kijken welk nieuw type dakraam u nodig heeft.

Het proces van het vervangen van een dakraam is in theorie niet erg ingewikkeld. Allereerst kijken we of uw huidige aftimmering nog in prima staat is, wat normaal gesproken wel het geval is. Zo niet, dan vervangen wij deze voor een gloednieuwe aftimmering. Bij het vervangen verwijderen we eerst het oude dakraam en de bijbehorende gootstukken. Vervolgens worden het nieuwe venster en de nieuwe gootstukken gemonteerd. Ten slotte leggen wij de dakpannen weer terug en bevestigen het nieuwe dakraam.

Doordat onze werknemers over de juiste kennis beschikken (ze worden jaarlijks door VELUX getraind) , zullen ze het proces op de juiste manier uitvoeren. Ze zullen pas stoppen met de klus als u tevreden bent met het resultaat en de montage goed is uitgevoerd.

Wat zijn de voordelen van het kiezen voor DakraamConcurrent in Amsterdam?

Aangezien wij van DakraamConcurrent ons bevinden in de randstad, kunnen wij u binnen een uur reistijd bij u zijn. Daarnaast zijn de prijzen die worden weergeven op de website vaststaand, en zult u niet te maken krijgen met extra kosten. Ook zijn klanten uiterst tevreden met onze werkzaamheden. Benieuwd naar hoe een nieuw gemonteerd dakraam eruit ziet? Kijk dan op onze projectpagina. Bovendien bieden wij ook een breed assortiment aan dakramen aan. De types verschillen in materiaal, afmeting, extra opties en in het soort venster. Bent u geïnteresseerd om gebruik te maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op, en wij garanderen dat u versteld zult staan van onze service!

Klaar om meer te ontdekken?

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon (085-0606143) of vul het contactformulier in.

Duidelijke all-in prijzen

Zonder onverwachte kosten achteraf

Door VELUX opgeleid personeel

Wij zijn officieel montagepartner

Heldere communicatie

Korte lijnen, klein & persoonlijk bedrijf

Over DakraamConcurrent

Als officieel montagepartner van VELUX helpen wij u graag bij het plaatsen en vervangen van uw dakramen. Wij zijn gespecialiseerd in daglicht-oplossingen en adviseren u graag over de prachtige producten van VELUX.

Voor al uw lichtkoepels

lichtkoepelconcurrent-wit

Contact

Adres: Bedrijvenweg 28, 2351 BC Leiderdorp
Telefoon: 085 - 0606143
E-mailadres: info@dakraamconcurrent.nl
KvK: 72499931

© 2023 Dakraamconcurrent.nl | Wij handelen onder de algemene voorwaarden van de VLOK. Deze vindt u hier | Sitemap