VELUX dakraam plaatsen en vervangen in Delft

Bent u op zoek naar een nieuw VELUX dakraam? Of wilt u het huidige dakraam vervangen? Dit kan allemaal bij DakraamConcurrent. Als u in of nabij Delft woont, dan komen wij zonder problemen langs. Voorrijkosten worden tevens bij de prijs inbegrepen, en u zult bij DakraamConcurrent ook niet te maken krijgen met onverwachtse extra kosten. In de rest van de tekst kunt u lezen over de nieuwste generatie VELUX dakramen, het vervangen van oude VELUX dakramen, de kosten van onze diensten en de redenen waarom wij het geschikte bedrijf zijn om u te helpen.

Het plaatsen van een nieuw VELUX dakraam in Delft

Voor het plaatsen van een nieuw dakramen zijn er verschillende mogelijkheden. Ons doel is om aan al u wensen te voldoen, waardoor er vele opties zijn om uit te kiezen. Uiteraard zijn alle dakramen van het merk VELUX. De reden hiervoor is dat VELUX de enige producent is van dakramen met een gegarandeerd hoge kwaliteit. De Deense producent heeft inmiddels al vele generaties dakramen uitgebracht, en elke generatie krijgen ze het voor elkaar om de consument te verbazen met de kwaliteit en de toevoegingen. De nieuwe generatie dakramen hebben door het grotere glasoppervlak extra veel daglicht, waardoor er geen verschil meer zit tussen tijd doorbrengen in een zolderkamer of een reguliere kamer.

Bij een nieuw dakraam laten plaatsen kunt u kiezen voor de volgende mogelijkheden:

  • Tuimelvenster of een uitzettuimelvenster
  • Hout (wit gelakt) of kunststof (wit gelakt)
  • De afmetingen
  • Extra opties (buitenzonwering, verduisterend rolgordijn of insectenhor)

Vervanging en montage van uw oude VELUX dakraam

Bij DakraamConcurrent kunnen wij niet alleen voor een geheel nieuw dakraam zorgen, het vervangen van uw oude dakraam is ook een mogelijkheid. Ook hierin gaan onze professionele werknemers te werk op een wijze die ze geleerd hebben door de VELUX trainingen. Hierdoor zijn zij in staat om moeiteloos uw oude dakraam te verwijderen en het te vervangen door een gloednieuw VELUX raam van de allernieuwste generatie.

Het is hierbij belangrijk dat u de code van uw oude VELUX dakraam weet. Hierdoor kunt u met behulp van deze tabel precies zien door welk VELUX dakraam deze vervangen kan worden. Het jaartal waarin uw oude dakraam is geïnstalleerd is daarbij niet relevant, het is voor ons mogelijk om alle types VELUX dakramen te vervangen. Indien het nodig is om de binnenzijde opnieuw af te timmeren door beschadigingen, doen wij dit zonder probleem, waardoor uw complete dakraam spic en span is.

Tevens is het ook mogelijk om een dakraam van een ander merk te laten vervangen. Als u daarvoor kiest is het van belang dat u een nieuw dakraam selecteert dat minimaal even hoog en breed is als u huidige niet-VELUX dakraam.

De prijs van een VELUX dakraam in Delft

De aanschafprijs van een VELUX dakraam verschilt tussen de vele beschikbare types. Allereerst hangt het er vanaf of u een nieuw dakraam wilt aanschaffen, of het oude dakraam wilt vervangen. Daarnaast zijn de afmetingen, het materiaal en het venster (uitzettuimelvenster of tuimelvenster) van belang voor de prijs. De minimale geschatte prijs voor de kleinste maat (55 cm x 78 cm) is 732 euro, inclusief montage, voorrijkosten en de BTW.

Waarom DakraamConcurrent voor een nieuw dakraam in Delft?

Kiezen voor DakraamConcurrent is verstandig, wij hebben een hoge klanttevredenheid en onze getrainde werknemers streven altijd naar perfectie en efficiëntie. Eerdere projecten van ons zijn hier te vinden. Voor vragen zijn wij uiteraard bereikbaar. U kunt ons contactformulier invullen, een email sturen, of ons telefonisch bereiken van maandag tot vrijdag (09:00- 16:00). U kunt ook gemakkelijk een persoonlijke offerte bij ons aanvragen.

Klaar om meer te ontdekken?

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon (085-0606143) of vul het contactformulier in.

Duidelijke all-in prijzen

Zonder onverwachte kosten achteraf

Door VELUX opgeleid personeel

Wij zijn officieel montagepartner

Heldere communicatie

Korte lijnen, klein & persoonlijk bedrijf

Over DakraamConcurrent

Als officieel montagepartner van VELUX helpen wij u graag bij het plaatsen en vervangen van uw dakramen. Wij zijn gespecialiseerd in daglicht-oplossingen en adviseren u graag over de prachtige producten van VELUX.

Voor al uw lichtkoepels

lichtkoepelconcurrent-wit

Contact

Adres: Bedrijvenweg 28, 2351 BC Leiderdorp
Telefoon: 085 - 0606143
E-mailadres: info@dakraamconcurrent.nl
KvK: 72499931

© 2023 Dakraamconcurrent.nl | Wij handelen onder de algemene voorwaarden van de VLOK. Deze vindt u hier | Sitemap