Uw dakraam laten plaatsen of vervangen in Den Haag? De VELUX specialist.

Wij zijn montagepartner van VELUX en helpen u graag verder om uw ruimte te voorzien van prachtig daglicht en voldoende ventilatie. Als officieel montagepartner van VELUX werken we met de nieuwste generatie VELUX dakramen. Deze zijn van uitstekende kwaliteit. Als officieel montagepartner en dankzij de jaarlijkse trainingen door VELUX kunnen we optimale klanttevredenheid garanderen.

Hieronder ziet u een kleine greep uit onze werkzaamheden in Den Haag. Wij verzorgen dagelijks VELUX montage in Zuid-Holland. Bent u op zoek naar een professionele partij die uw dakraam kan plaatsen of wilt u uw dakraam vervangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, zeker ook in regio Den Haag!

Onlangs afgeronde projecten in Den Haag

Klaar om meer te ontdekken?

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon (085-0606143) of vul het contactformulier in.

Duidelijke all-in prijzen

Zonder onverwachte kosten achteraf

Door VELUX opgeleid personeel

Wij zijn officieel montagepartner

Heldere communicatie

Korte lijnen, klein & persoonlijk bedrijf

Over DakraamConcurrent

Als officieel montagepartner van VELUX helpen wij u graag bij het plaatsen en vervangen van uw dakramen. Wij zijn gespecialiseerd in daglicht-oplossingen en adviseren u graag over de prachtige producten van VELUX.

Voor al uw lichtkoepels

lichtkoepelconcurrent-wit

Contact

Adres: Bedrijvenweg 28, 2351 BC Leiderdorp
Telefoon: 085 - 0606143
E-mailadres: info@dakraamconcurrent.nl
KvK: 72499931

© 2023 Dakraamconcurrent.nl | Wij handelen onder de algemene voorwaarden van de VLOK. Deze vindt u hier | Sitemap