Een dakraam kopen inclusief montage: zo doet u dat

Het kopen van een dakraam is op het oog een eenvoudig proces. U vergelijkt websites, prijzen en dan maakt u een keuze. In de praktijk komen er echter veel belangrijke aspecten bij kijken. Het is bijvoorbeeld zo dat bij de meeste aanbieders het dakraam door de particulier geplaatst moet worden. Dit vergt echter veel kennis, tijd en moeite. Het zelf plaatsen van een dakraam is totaal niet eenvoudig, en als u het verkeerd plaatst brengt dat negatieve gevolgen met zich mee. Wees daarom verstandig, en kies voor een betrouwbaar en mooi dakraam inclusief montageservice. Kies daarom voor DakraamConcurrent.

Soorten dakramen bij DakraamConcurrent

Bij DakraamConcurrent bieden wij VELUX dakramen aan. Waarom Velux? Omdat het een van de meest kwalitatief hoogstaande merken is. Hierdoor bent u gegarandeerd van jarenlang topgebruik. Het bijkomende voordeel van VELUX is ook dat de dakramen meer ventilatie en daglicht bieden, waardoor je ultiem kan genieten van het product.

Er zijn twee soorten vensters beschikbaar, namelijk een tuimelvenster en een uitzettuimelvenster. Het verschil hierin is dat een tuimelvenster de goedkope versie is. Toch is het tuimelvenster betrouwbaar, praktisch en erg eenvoudig te gebruiken. Daarnaast is de positionering laag, waardoor u alsnog van een fantastisch uitzicht wordt voorzien.

Een dakraam met uitzettuimelvenster is ideaal als u een dakraam op een hogere plek wilt plaatsen. Dan wordt u voorzien van een dakraam met panoramisch uitzicht. Ook de energie-efficiënte is dan nagenoeg perfect en het ontwerp zorgt voor een natuurlijke ventilatie. Bovendien is de bediening eenvoudig en wordt de hoeveelheid natuurlijk daglicht sterk vergroot.

Naast de keuze voor het soort venster, kunt u ook het soort materiaal kiezen. Wij bieden wit gelakt grenenhout en kunststof wit gelakte dakramen aan. De wit gelakte grenenhout ramen zijn goedkoper, maar vereisen daarentegen meer onderhoud door de jaren heen in vergelijking met de kunststof gelakte dakramen.

Uiteraard zijn de benodigde afmetingen ook van belang, het raam moet natuurlijk wel perfect passen in uw woonruimte. Wij bieden daarom een breed aanbod aan mogelijkheden aan. De dakramen vallen binnen de volgende afmetingen:

  • Minimaal: 55 x 70 cm
  • Maximaal: 134 x 140 cm

Daarnaast kunt u ook nog voor extra opties kiezen. Denk hierbij aan het aftimmeren van de binnenzijde of het vervoeren van afval. Ook kunt u bij ons een verduisterend rolgordijn, insecten hor of buitenzonwering aanschaffen.

Kosten van een dakraam inclusief montage

De kosten van een dakraam verschillen per soort dakraam (tuimelvenster of uitzettuimelvenster) , de afmetingen en de extra opties. Vanaf €732.00 kunt u al over een dakraam beschikken! Vergeet niet dat de geschatte prijs inclusief BTW, montage en voorrijkosten is. Voor de precieze prijzen kunt u het beste een gebruik maken van de calculator.

Dakraam inclusief montage bestellen?

Als u interesse heeft in een van onze dakramen, dan kunt u een persoonlijke offerte aanvragen. Dan sturen wij u zo snel mogelijk een overzicht van de mogelijkheden, zodat u een verstandige keuze kunt maken.

DakraamConcurrent is tevens een officiële partner van VELUX. Dit betekent dat wij compleet voldoen aan de verwachte totaalbeleving dat komt kijken bij het leveren, monteren en plaatsen van een dakraam. Ook bent u gegarandeerd van hoge kwaliteit dakramen, dit is lang niet altijd zo bij andere aanbieders. Wij streven dan ook altijd naar een 100% tevredenheidsgarantie, en uiteraard betaald u pas ná de oplevering. De dakramen zullen dan snel en vakkundig geplaatst worden door onze professionals.

Beschikt u al over een dakraam maar wilt u deze vervangen? Dan kunt u ook bij ons terecht. U kunt dan gemakkelijk het oude dakraam van VELUX vervangen door een van de huidige generatie. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat het nieuwe dakraam perfect zal passen bij uw woonomgeving, en kunt u genieten van de voordelen die de nieuwe generatie VELUX dakramen biedt.

Klaar om meer te ontdekken?

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon (085-0606143) of vul het contactformulier in.

Duidelijke all-in prijzen

Zonder onverwachte kosten achteraf

Door VELUX opgeleid personeel

Wij zijn officieel montagepartner

Heldere communicatie

Korte lijnen, klein & persoonlijk bedrijf

Over DakraamConcurrent

Als officieel montagepartner van VELUX helpen wij u graag bij het plaatsen en vervangen van uw dakramen. Wij zijn gespecialiseerd in daglicht-oplossingen en adviseren u graag over de prachtige producten van VELUX.

Voor al uw lichtkoepels

lichtkoepelconcurrent-wit

Contact

Adres: Bedrijvenweg 28, 2351 BC Leiderdorp
Telefoon: 085 - 0606143
E-mailadres: info@dakraamconcurrent.nl
KvK: 72499931

© 2023 Dakraamconcurrent.nl | Wij handelen onder de algemene voorwaarden van de VLOK. Deze vindt u hier | Sitemap