VELUX dakraam SK06 (114 x 118): het meest populaire product van VELUX

Dat u interesse heeft in een VELUX dakraam is begrijpelijk. Een dakraam kopen van dit merk biedt namelijk diverse voordelen ten opzichte van reguliere dakramen. Denk hierbij aan meer licht, betere ventilatie en uiteraard een fantastisch design. Bij DakraamConcurrent is de montage tevens ook nog inbegrepen. Het populairste product is de VELUX SK06. De afmetingen van dit dakraam zijn 114 cm x 118 cm. Waarom dit het meest gekochte dakraam is leest u hieronder.

De voordelen van een SK06 VELUX dakraam

Een SK06 dakraam wordt door de kenners ook wel als een van de meest perfecte dakramen gezien door de afmetingen. Allereerst liggen de lengte en de breedte van dit raam erg dicht bij elkaar. Met een lengte van 114 centimeter, en een breedte van 118 centimeter is het dakraam bijna symmetrisch. Ook beschikt dit dakraam over relatief grote afmetingen. Hierdoor is het uitzicht vanuit de zolderkamer voortreffelijk. Qua kosten is de prijs van de SK06 gemiddeld ten opzichte van de andere dakramen. De kleinere dakramen zijn voordeliger, maar het is klaarblijkelijk goedkoper dan de grotere types.

Types vensters van de SK06

Bij DakraamConcurrent kunt u kiezen voor maar liefst 2 soorten vensters voor de SK06! Het gaat hierbij om de keuze tussen een tuimelvenster en een uitzettuimelvenster. Het verschil tussen de types zit in de kosten, het uiterlijk en de mogelijkheden. De beschikbare tuimelvensters zijn erg praktisch (ook kunt u hierbij meubels onder het dakraam plaatsen) . De vensterbrede bedieningshandgreep zorgt ervoor dat het dakraam gemakkelijk te openen en te sluiten is. Daarnaast is de positionering laag, dit doet de flexibiliteit ten goede en zorgt tevens voor een schitterend uitzicht.

Het andere type dakraam, het dakraam met uitzettuimelvenster, is iets prijziger maar biedt meer voordelen. Allereerst is het uitzicht verbazingwekkend aangezien u het raam erg ver uit kunt klappen. Hierdoor kunt u gemakkelijk de gehele omgeving zien vanuit uw zolder. Tevens is de energie-efficiëntie nagenoeg perfect en is de ventilatie natuurlijk. Ook is de bediening simpel te regelen via de onderkant, en is het uiterst geschikt voor installatie boven knieschotten. Daarnaast is het natuurlijk daglicht meer dan bij reguliere tuimelvensters.

Montage SK06 VELUX dakraam

Heeft u interesse in een SK06 VELUX dakraam maar bent u geen klusser? Wees dan niet betreurd. Bij aankoop van een dakraam zit de montage inbegrepen. Hierdoor betaald u geen onnodige hoge kosten voor het monteren aangezien u de precieze prijs van tevoren weet. Ook is de prijs inclusief waterkerend manchet (BFX) en gootstukken. Extra kosten als btw en voorrijkosten zijn ook al in de prijs inbegrepen.

De prijs van een SK06 dakraam bij DakraamConcurrent

De standaardprijs van een SK06 dakraam is het volgende:

  • €910.00 inclusief montage bij een tuimelvenster (wit gelakt grenenhout)
  • €1100.00 inclusief montage bij een uitzettuimelvenster (wit gelakt grenenhout)

Ook kunt u in plaats van wit gelakt grenenhout kiezen voor een kunststof wit gelakt dakraam. Dit kost meer, maar een kunststof dakraam is relatief goedkoop omdat kunststof nagenoeg geen onderhoud nodig heeft door de jaren heen.

Daarnaast kunt u kiezen voor extra opties die ervoor zorgen dat u zich helemaal nergens druk om hoeft te maken. Denk hierbij aan:

  • Het aftimmeren van de binnenzijde (voor €90,00)
  • Het afvoeren van aval (voor €36.50)

Bij interesse kunt u uiteraard een persoonlijke offerte aanvragen. Wij zullen dan zo snel mogelijk op u verzoek reageren.

Oude VELUX GGL-4 vervangen door SK06?

Bij DakraamConcurrent kunt u ook het oude dakraam vervangen door een SK06 mits het al over de juiste afmetingen beschikt. Bekijk hier de omrekentabel om er zeker van te zijn dat de afmetingen kloppen. De types VELUX dakramen die vervangen kunnen worden door de SK06 zijn:

  • GGL-4
  • GGL-606
  • GGL-S06

Klaar om meer te ontdekken?

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon (085-0606143) of vul het contactformulier in.

Duidelijke all-in prijzen

Zonder onverwachte kosten achteraf

Door VELUX opgeleid personeel

Wij zijn officieel montagepartner

Heldere communicatie

Korte lijnen, klein & persoonlijk bedrijf

Over DakraamConcurrent

Als officieel montagepartner van VELUX helpen wij u graag bij het plaatsen en vervangen van uw dakramen. Wij zijn gespecialiseerd in daglicht-oplossingen en adviseren u graag over de prachtige producten van VELUX.

Voor al uw lichtkoepels

lichtkoepelconcurrent-wit

Contact

Adres: Bedrijvenweg 28, 2351 BC Leiderdorp
Telefoon: 085 - 0606143
E-mailadres: info@dakraamconcurrent.nl
KvK: 72499931

© 2023 Dakraamconcurrent.nl | Wij handelen onder de algemene voorwaarden van de VLOK. Deze vindt u hier | Sitemap