Welke maat VELUX dakraam heb ik?

Zo vindt u de maatcode van uw huidige VELUX dakraam:
Nieuwsgierig hoe u de maatcode van uw huidige VELUX dakraam kunt vinden? Wij leggen u graag uit hoe u hier eenvoudig achter komt.

In de afbeelding hierronder ziet u hoe de maatcodes worden weergegeven op de oude dakramen. Bij het vervangen van uw VELUX dakraam is het bijvoorbeeld erg handig om te weten wat de code is van uw oude raam.

De maatcode van uw VELUX dakraam kunt u dus ontdekken op het typeplaatje, die op de bovenkant van uw dakraam staat. Deze kunt u vinden op het draaiende gedeelte van uw VELUX dakraam. U dient het dakraam te openen en een klein beetje te kantelen. Zo wordt de code zichtbaar.

maten-velux-dakramen

Tevens handig voor het monteren van raamdecoratie

Ook voor de montage van uw raamdecoratie is het nodig om uw huidige maatcode te weten. Wanneer u deze code niet kunt vinden, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen voor advies.

welke-maat-velux-dakraam

Klaar om meer te ontdekken?

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon (085-0606143) of vul het contactformulier in.

Duidelijke all-in prijzen

Zonder onverwachte kosten achteraf

Door VELUX opgeleid personeel

Wij zijn officieel montagepartner

Heldere communicatie

Korte lijnen, klein & persoonlijk bedrijf

Over DakraamConcurrent

Als officieel montagepartner van VELUX helpen wij u graag bij het plaatsen en vervangen van uw dakramen. Wij zijn gespecialiseerd in daglicht-oplossingen en adviseren u graag over de prachtige producten van VELUX.

Voor al uw lichtkoepels

lichtkoepelconcurrent-wit

Contact

Adres: Bedrijvenweg 28, 2351 BC Leiderdorp
Telefoon: 085 - 0606143
E-mailadres: info@dakraamconcurrent.nl
KvK: 72499931

© 2023 Dakraamconcurrent.nl | Wij handelen onder de algemene voorwaarden van de VLOK. Deze vindt u hier | Sitemap