VELUX dakraam plaatsen

Een VELUX dakraam plaatsen?

Als officieel montagepartner staan wij voor u klaar.

Bent u op zoek naar meer daglicht en ventilatie? Kies dan voor de fantastische dakramen van VELUX. Wij verzorgen graag de montage, inclusief 10 jaar garantie op zowel het product als plaatsing. 

Op deze pagina vindt u alle VELUX maten en prijzen.

Montage VELUX dakramen
VELUX dakraam laten plaatsen

Heldere all-in prijzen inclusief montage.

Kleine lettertjes, onverwachte bijkomende kosten.. Daar houdt u waarschijnlijk niet van. Wij ook niet. Als montagepartner van VELUX is kwaliteit en tevredenheid voor ons het enige dat telt. Daarom werken wij met duidelijke all-in prijzen.

Wilt u een bestaand VELUX dakraam vervangen?

Stel uw VELUX dakramen samen en bekijk direct de prijs inclusief montage:

1. Kies uw materiaal

2. Afmetingen (b x h)

3. Aantal

4. Aftimmering binnenzijde?

5. Afval afvoeren?

Uw geschatte prijs incl. BTW, montage en voorrijkosten

Inclusief waterkerend manchet (BFX) en gootstukken

Persoonlijke offerte ontvangen via e-mail?

Voeg toe:

Verduisterend rolgordijnInsectenhorBuitenzonwering

Staat het gewenste product er niet tussen? 

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. 

Wij zijn officieel montagepartner van VELUX.


VELUX dakraam prijzen inclusief plaatsen

Op zoek naar een dakraam inclusief plaatsen? Bij DakraamConcurrent berekent u eenvoudig de prijs van uw VELUX dakramen. Als officieel montagepartner van VELUX bent u zeker van de beste kwaliteit. Wij plaatsen onze dakramen volledig volgens de richtlijnen van het merk, en worden jaarlijks getraind. Ten eerste stelt u via onze website eenvoudig de ideale maat dakraam samen. Indien u hier vragen over heeft, neem dan gerust contact met ons op. U kiest het model van het dakraam, de binnenafwerking, het glastype (standaard HR++), en of wij het dakraam voor u mogen aftimmeren aan de binnenzijde. Als u een offerte heeft aangevraagd, streven wij ernaar u binnen 24 uur van een passende, scherpe offerte te voorzien. Naast het plaatsen van nieuwe dakramen, kunt u bij ons ook uw bestaande VELUX dakraam laten vervangen

VELUX dakramen prijzen inclusief plaatsen berekenen

Na het aanvragen van een offerte via onze website, berekenen wij de prijs van uw VELUX dakraam plaatsen direct. U kunt deze al online berekenen. Wij controleren deze prijs nogmaals en sturen u een persoonlijke offerte. Deze ontvangt u altijd via de mail, tenzij u aangeeft graag telefonisch advies te wensen. Mocht u andere vragen hebben, over bijvoorbeeld de VELUX raamdecoratie of de beglazing van de dakramen, dan kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Op de pagina van onze projecten vindt u foto’s van de dakramen die wij geplaatst hebben. Wij proberen zoveel mogelijk projecten van het plaatsen en vervangen van VELUX dakramen op onze website weer te geven. 

Laat uw dakraam plaatsen door de officiële montagepartner van VELUX.

Als montagepartner van VELUX is kwaliteit het allerbelangrijkste. U kunt de ervaringen van onze klanten lezen op onze officiële pagina op de website van VELUX. De plaatsing van de dakramen wordt altijd verzorgd door ervaren vakmensen, die op zoek gaan naar het allerbeste resultaat. Voor vragen over het prijzen van VELUX dakramen inclusief plaatsen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. U kunt ons 5 dagen per week bereiken via telefoon en e-mail. Wij bieden scherpe prijzen voor het plaatsen van uw VELUX dakramen, en ons team van getrainde VELUX monteurs helpt u graag bij uw dakramen inclusief montage.

VELUX dakramen inclusief plaatsen offerte

U kunt uw wensen online doorgeven via bovenstaande VELUX product configurator. Stuur deze offerte naar ons op voor een duidelijke VELUX dakramen laten plaatsen offerte. Voor al onze werkzaamheden geldt dat u 10 jaar productgarantie ontvangt op alle dakramen inclusief montage prijzen. Wij streven ernaar de prijzen voor uw VELUX dakraam binnen 24 uur naar u toe te sturen middels een persoonlijke offerte. Genieten van meer daglicht en ventilatie? Wij verzorgen graag de plaatsing van uw VELUX dakramen, en geven u graag advies over alle productmogelijkheden. Tevens leveren en monteren wij gratis uw raamdecoratie, met 10% korting op de adviesverkoopprijs. Hierbij werken wij enkel met officiële producten, die u kunt vinden op de website van VELUX.